söndag 31 maj 2009

promenad / Tvätt / Thailand

Gick upp klockan 9 och gick ut och gick med Älsklingen i 2h ! Det var varmt! Men mysigt <3

snart ska jag gå ner i tvättstugan , har den mellan 12-17.

Imrn ska ja åka till linköping, själv :| usch, läskigt ju.. ska jobba innan oxå, 5.30-13..

Sitter o tittar på resor till thailand, ska åka dit i höst /vinter, det ser underbart ut. kosta vad det kosta vill :)

Veckan som kmr ska jag jobba 5dgr, ledig 2, fira Anna den 6e (: <3

Nä nu måste jag packa ihop tvätten!

//Ida

måndag 25 maj 2009

Hamnen x2 , marilyn monroe kuddar och max

Vaknade 7 idag, så gick upp och bakade vanliga muffins och kladdkaksmuffins, hoppas dom blir goda, får ju besök på ons så tänke bjuda på dom då:)

Sen efter en stund ringde camilla o var utråkad så åkte ner till hamnen och åt glass ! och gick in på glasoutletet, där ja köpte finfina marilyn monroe kuddar !!

Sen bestämmde vi oss för att åka o hälsa på anna på max o samtidigt få i oss en matbit ! Så det gjorde vi . mohaha.

När vi satt där ringde filip ( kims och camillas lillebror) Och fråga om vi inte kunde äta glass med honom i hamnen, camilla skulle iväg o jobba så ja följde med honom , sen skjutsade han hem mig.

Nu sitter jag här och ler över mitt fina inköp av kuddar, om en stund slutar älskling jobbet och hans mamma kommer sen och lämnar mina arbetsbyxor som ja hade glömt där, för JA imrn börjar ja jobba.!

Hilla rinde oxå när ja va i hamnen, fråga om vi skulle ses imrn, jag jobbar dock till 20 och börjar 05.30 dan efter så vart inte så lyckat..

Blev lite besviken idag...och känner mig jätte dum för det..
men en av mina bästa vänner fyller år om några veckor, och jag har verkligen sett fram emot det, vi skulle vara ett tjejgäng hemma hos henne och äta o dricka .. men idag sa hon att hennes pojkvän och hans kompisar oxå kommer dit lite senare, och jag har lite svårt för dom, gammalt groll... tror itne det kommer bli lika roligt när dom kommer nämnligen, alla blir som förbytta då.. man kan inte prata om vad man vill för man vet inte vad för öron som lyssnar... men samtidigt känns det taskigt o ba, jag går hem när dom kommer ? Jag är ju faktiskt där för att fira henne.. Men ja.. vart inte lika roligt längre bara.. alltså klart det fortf ska bli roligt , men inte sådär JÄTTEkul som ja innan tänkte mig.. :/ Klart att hennes pojkvän har rätt att vara i deras lägenhet oxå, och honom har ja inget emot , men lixom det finns 364 andra dar att välja mellan , måste dom festa just samma dag?? Nej nu känner ja mig jättedum, jag ska inte styra o ställa, och hoppas att du inte blir sur nu. Säger bara som ja känner <3

Ut i solen med dig nu ida!

lördag 23 maj 2009

Förlovning / Giftemål

Min Storasyster Linn har förlovat sig med sin Joakim, de kommer att gifta sig nästa år! Grattis ! <3

torsdag 21 maj 2009

H2o moppen

Sitter hemma o funderar på vad jag ska göra av dagen.. på tv är det "tvins" ( säljerskitprodukter till högt pris)

undrar vad folk gör såhär dags på dagarna, dom som inte jobbar alltså.. de flesta ligger väl o sover till typ 11, men jag kan inte sova så länge längre.. går upp senast 7.30.. hum.. skitväder är det oxå.

Åh, jag vill bara inreda.. och tapetsera om, och allt... vill ha snyggt o stilrent. men alla jävla små saker kommer ju fram efter ett tag iaf.. Hur gör folk??

och så vill ja ha tavlor !! massa fina tavlor.. buhu.

snart fyller anna år , hiih.

hör av er om ni vill ha sällskap idag.

Oao

heysan alla cpbarn

Hej, Jag har fått reda på att det är betydligt många fler som läser min blogg än vad jag trodde :D hih. så kanske måste börja skriva lite mer intressanta saker.

men kommer inte på så mkt att skriva bara :D

tisdag 19 maj 2009

Hade jag vetat hur det skulle bli skulle jag ALDRIG gjort det. Jag varnar er tjejer, för erat bästa.

måndag 4 maj 2009

Allt och ingenting!

Jadu, i helgen har jag jobbat, vart och ätit grillat hos camilla, vart och ätit grillat hos kims föräldrar och igår kom pappa hit och åt :)

Btw så var det den näst värsta lördagen som jag jobbat ( den värsta var när jag svimmade) .. Eftersom vi var hos camillla i fredags kväll och det drog ut lite på tiden och sen när vi väl var hemma ringde hans lillebror och ville ha sjkuts hem, såå somna vid 2 på natten + att katten gjorde så jag vaknade 100ggr tills dess att jag skulle gå upp 06.15! SÅ VAR LITE TRÖÖTT!

Idag har jag lekt med Anna =)! Det var jätteskojjigt, det var bara ja o hon, hemma hos henne! Kollade på film i "bion" och åt lite tacos osv ! haha man kommer på så mkt minnen när man är där! Tack Anna för en rolig måndag !<3<3<3

Imorgon är det tisdag, och alla vet ju vad det betyder....................

Idahoen