söndag 21 februari 2010

No babies before 25

För alla er läsare som är med barn i tidigt skede eller har funderingar på att skaffa.. tänk er för..

Jag stod nyss i duschen och funderade på alla blivande föräldrar, särskillt de i unga åldrar och inte vart tilsammas med pappan till barnet särskillt länge.

Frågan jag ställde mig var VARFÖR behåller man/ skaffar man ett barn med någon man vart tilsammans med några månader / one night stand? Det är helt sjukt!
Varför väntar ni inte några år tills ni känner varrandra ? fattar ni hur det här barnet kommer bli? med min egen statistik så kommer 90%av det här barnen säkerligen inte ha två föräldrar närvarande.

Det jag föröker säga är att vänta tills ni åtminstonde vart tillsammans i 3år eller mer, de första åren är till för dig och din partner att lära känna varrandra! Hur ska ni kunna ta hand om ett barn tilsammas om ni inte äns känner varrandra??

Själv har jag vart tillsammans med min pojkvän i 4½år, och jag har inga planer på barn ännu. men visst tror jag att vi skulle klara av det i nuläget,men för mig handlar det om att jag inte vill stressa med något sånt. vi har all tid i världen.
men det är ju vårat beslut.

jaja sålänge du inte närmar dig 40 så ha ingen brådska!! Skaffa ett djur istället, även fast det inte är samma sak så sätter det er på prov hur ni skulle klara av att ta hand om ett barn.!

torsdag 4 februari 2010

En gnutta hopp

Sitter här och ska snart gå iväg i mörkret till jobbet..

Har precis fått mina aningar bekräftade,det känns bra.. jag känner en gnutta hopp. Men ändå en oro, hur kommer det sig att jag inte fått veta något ..väntar dom för att se? Varför skulle dom annars vara där? precis efter..? Jag vet ju att det var dom, det har jag ju fått bekräftat nu.. Hoppas.. Hoppas.. Jag orkar inte med det här längre.. rädda mig nu.

onsdag 3 februari 2010

blondes have more fun..

Har hänt mycket sen jag uppdaterade här, men orka skriva om allt;D

Igår iallafall så drog jag ner på stan för att träffa Annaho, vi lunchade lite på huldas gick lite i affärer , sen var det dags att gå till frissan! Det tog 2½ timme!!!! klippte mig liite, och färgade blonda slingor(igen) Det var seriöst den bästa frisören jag någonsin haft! hon gjorde verkligen allt för att det skulle bli så bra som möjligt! och det vart jätte bra! dock är det fortf lite "guldigt" så måste gå ner och införskaffa mig lite silverinpackning så kommer det bli super bra, jag ska nog antagligen slinga en gång till innan jag är riktigt nöjd. Ni förstår det är inte så lätt att bli blond när man vart mörkbrun/svarthårig i 8år.. men nu är det nära! och jag trivs verkligen!:) Tack Anna för du satt som moraliskt stöd<3

Sen iaf när vi var klara där så kollade vi lite till på stan, sen följde jag anna en bit, och svängde av vid elpapo! det vankades falukorv och mackisar:)
Vi hängde där ett tag, låg bla på spikmatta, kim låg typ en halvtimme och somnade ..? hur det gick till förstår jag inte, jag låg 5min och tyckte det var så jävla obehagligt, det gör inte ont, men jag hatar när det blir för varmt, och det blir verkligen mega hot.

efter det åkte vi och hämtade annapanna , åkte och handla lite på kvantum, sen stannde vi på max för kim var mer hungrig.. sen hem för att vänta in paradise finalen! spelade lite crash,( var lite besviken på annas insats, trodde hon skulle hjälpa mig att komma till nästa värld :( ) haha. sen vart det iaf finalen, DEN SÖG.. usch.. kristofer hade iaf spelat spelet, jävla jackie och framförallt patrik var ju bara sämst. suck.. aja..

Nej nu måste jag pulsa mig iväg till jobbet tror jag...

oao../blondie