fredag 31 juli 2009

Nu gräver jag en grop och stannar där

Heeelt slut. Ja, HELT SLUT. Först jobbade jag typ 6dagar i streck, sen var jag ledig 1! och nu ska jag jobba 9dagar i streck till !!!! samtidigt som jag MÅSTE tvätta någon dag, och samtidigt som jag är kattokanin vakt varje dag i 7dagar!!! Ja håller på att stressa sönder!:( Hinner inte koppla av! varför måste allt komma samtidigt?!?!??!

Vecko schema

Idag Fredag - Äta frukost, cykla till mamma för att mata djuren, cykla hem för att äta lunch , jobba, laga mat,och sova

Lördag - jobba 8-15.45 ev TVÄTTA (om det finns ngn tid , och min syster kan ta mamma) Sen Städa hela lgh!

Söndag. Åka till mamma, hem igen äta lunch, åka och jobba, komma hem och laga mat, sova.

Måndag. Åka till mamma, hem igen äta lunch, åka och jobba, åka och handla, komma hem och laga mat, sova.

Tisdag! ÅKA TILL mamma, Fira Gunnar, JOBBA , laga mat, SOVA

Onsdag: Åka till Mamma, hem och äta lunch, jobba, laga mat , SOVA

Torsdag Jobba! 5.30-14.30 åka till mamma komma hem och MYSA !

Fredag lördag söndag ÄNTLIGEN LEDIG !!!!!!

förstår ni vad jag menar?? Om ni vill prata med mmig innan jag tappar förståndet, ring innan måndag.!

/ida

måndag 27 juli 2009

Orangejuice

Förstår inte riktigt vad jag gör uppe vid den här tiden :S Men kunde inte sova längre.. så nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå lite fortare så min syster kan komma hit, och så ja sen kan åka och jobba.

Imorgon är jag ledig (: skönt, ska ev till norrk, men får se hur det blir med den saken......

Har väl inte hänt så mkt annars, jobbat hela helgen.

Snart fyller jag 20 år , hih

hejdå

tisdag 21 juli 2009

Visit i Nkpg <3

Idag åkte jag och min kim på en liten dagsutflykt till norrk:) Skulle shoppa lite tänkte vi ! Kim köpte jeans och en t-shirt. jag köpta bara en bh, vart så besviken på kläderna som vanligt :( men det var hisklans mysigt iaf, och det var ju trotts allt det som var meningen. <3 hih , tänk att man kan titta på någon efter att se personen varje dag i 4 år och fortf bli knäsvag och få glittrande ögon när man ser mannen man älskar. (:

Imorgon kommer Anna hit ! Vi ska äta middag , ska bli sååååååå trevligt . hoho.!

Påtal om i morgon, hjälp vad nervös jag är :S

onsdag 15 juli 2009

En hel dag i Stockholm ! (:

Dagen började med att jag och kim gick upp klockan halv 6 på morgonen och bakade scones, det var lite mysigt<3
Sen gjorde jag mig i ordning för en dag i sthlm,gick till bussstationen och satte mig på bussen med Anna!
Väl framme i esstockholmo börjdade vi med att gå till " vetekatten" HAHA. Det är ett gigantiskt fik, vi satt där i väntan på att butikerna skulle öppna, vilket dom snart gjorde . Sen kollade vi runt lite , köpte ett linne ..hittade dock massa fina saker men var för snål ( förstår inte varför egentiligen eftersom det var meningen att jag skulle köpa kläder) . Vi var lite stressade att inte hinna med allt vi ville åka på grönalund så vi åkte dit vid 12, Det var varmt och smockat med folk utanför, jääääääääääääätte lång kö till entren, och då kom förbannade ida fram. Jag var så arg på alla idioter som försökte tränga sig, Anna skämmdes nog lite men det gör inge:P

Inne på grönan åkte vi massor av karrisar. Den mest minnesvärda var Insane, den lever verkligen upp till sitt namn, den är helt jälva insane. Ni kanske vet hur man kan tjoa lite när man åker bergochdalbanor för man tycker det är så kul, men den här VRÅLADE man för att man var rädd för att dö. Helt sinnes sjuk, men man kan inte annat än le när man tänker tillbaka på den (:

Eftersom det var så inihelvete mycket folk så hann vi inte riktigt med allt vi kanske hade velat,

När vi kännde oss klara så åkte vi tillbaka till stan för att titta lite en sista gång,dumma jag hade bara valt HELT fel skor för dagen så jag kunde knappt gå, det var helt sjukt!!! kan fortf inte gå ordentligt. gick barfota hela drottninggatan och hela vägen hem sen.

Jag har haft en väldigt rolig dag med mycket skratt , Tack Anna hjärtat<3

Nu sitter jag här med min polkagris napp i munnen och tänkte titta på paradise hotel (: Ha det så bra allihopa!

tisdag 14 juli 2009

Fyllaitramsmenkulattgöra:D

Favorit färg: Purple (:
Favorit mat: Mina o Kims mumsigheter
Favorit plagg: Har inga snygga !
Favorit snack: Ben&Jerry , Pringles!
Favorit frukt: Annanas (om det nu räknas till frukt)
Favorit drink: Sex on the beach (Grekland style)
Favorit bil: Spelar ingen roll så länge den är snabb!
Favorit skådis: johnny depp!
Favorit film: cry baby in my heart <3
Favorit designer: Jadu, måste nog säga migsjälv eftersom jag inte hittar ngra snygga kläder längre !!!!!!!!!!!! GRRRRRRRRRRR.
Favorit musik: Apoptygma Berzek
Favorit telefon: Min egen
Favorit restaurang: IKEA, haha kan faktiskt inte sluta tänka på den HEMSKT goda Pizza slize där (: Och man fick Pizza,glass och dricka för bara 17 kr! GREAT
Favorit smink: Foundation
Favorit efterrätt: Kladdkaka
Favorit läsk/dricka: Vittvin
Favorit blommor: rosor och liljor
Favorit kändis: Gordon Ramsey <3

Kul va (:

lördag 11 juli 2009

how are you doing?

The Pannbiff master ! Ja det är jag det, har nyss ätit dom absolut godaste pannbiffarna ever.! Och jag är så stolt för det är jag som lagat dom!

Idag har ja o kim vart på Ice age 3 , Verkligen inte lika bra som 1 eller 2an, men ja.. den var väl sevärd. sämst bara att det är andra röster.

Idag tog även en stor del av mitt och kims liv slut, vi tittade klart på vänner :'( Usch, man ville aldrig att den serien skulle ta slut, har kollat på 1a till sista avsnittet , den serien ska ja säga dig är guldvärd! Jag hoppas bara att det kommer en film snart. Det har ju vart lite prat om det, efter sex and the city fick en sån bra respons så kanske ev skulle göra en vänner film oxå, ja vet iaf vilka som skulle stå först i kön på biovisningen<3 Tack så hemskt mkt Anna med familj för att vi fått låna hela serien <3!

var på IKEA igår med Camilla och Ewa, hade dock inte så mkt pengar att lägga ut så ja tittade mest, men vart några häftiga tallrikar iaf :) och förjävla god mjukglass!!

Snart börjar jobbet igen, men ledig på onsdag , och då förhoppningsvis ska jag och min kära vän Anna till grönan och gå på stan i sthlm <3 LÄNGTAR verkligen !!

Annars har det inte hänt så mycket, bara massa grejor på jobbet, men det är ju inte så roligt när inget fattar vad jag menar, man måste jobba där för att förstå det roliga, och ja har ju inte så många jobbarkompisar så får skratta åt dom sakerna för mig själv ist.. :)

Tillslut så måste jag bara tillägga att jag kan inte förstå att det finns vissa idioter som tror att dom är ngt och bara snackar en jävla massa skit, nästa gång jag får syn på dig ska jag minsann säga dig ett o annat. Gå och dö förihelvete!

torsdag 2 juli 2009

Ida Med Röda Mulen

Igår morse åkte vi till Askö , kims föräldrars ena sommarstuga, inte vart där på två år så det var ett kärt återseeende, dock så kom vi sist av alla dit så fick inte sova i vårt vanliga rum, men det gick bra ändå (: Vart mycket sol o lite bad, var skönt o sova där för det var svalt till skillnad mot lgh.

Askö trippen resulterade i Ida med röda mulen, kort och gott, bränt mig på näsan. :(

Nästa helg är ja ledig (: och kim med, så vi ska göra nått! har inte bestämmt vad ännu men nån liten utflykt ska det bli! hihi <3

Imrn ska ja gå på stan mit mein schwester , och sen jobba !:)

Oao!