lördag 26 september 2009

wowowoowaaaaaaaaaaaaaaa.

Galen dag.! Började med att jobba 8-15.50 , sen hem, började föbereda lite för tvättstugan, satte mig vid datorn, när jag sitter där kommer jag på att mitt tvättmedel är SLUT! eller lite hade jag kvar , men bara så det skulle räcka till 1 maskin, och jag skulle tvätta minst 8! Så jag STÄNGER AV DATORN, för att cykla iväg till willys, när jag stängt av datorn kommer jag på att jag inte har tillräckligt med pengar på kontot, så får sätta på den igen........ efter det slänger jag in en maskin och sen kastar mig iväg på cykeln, fort gick det, väl framme vid willys börjar jag handla som tusan ( ska laga 3rätters till pojkvännen ikväll) Dock tänker jag inte på att jag har cyklat dit, ! så jag handlar 5 fulla påsar! Och när jag kommer ut från affären tittar jag efter bilen, men hittar CYKELN! Ni kan omöjligt förstå om ni inte provat cykla med så många påsar, det är livsfarligt! det går helt enkelt ine att styra, för er som inte vet så är det liten bro påvägen från willys till hemgården, och den är trasig, dock så går det att gå över den, alltså det är lite plankor kvar, meeeeeeeeeeeen att cykla över det är liiiiiiite värre, jag kom i full fart, tänkte bromsar jag nu så kommer jag stanna mitt på plankorna och då kanske dom går sönder så jag bad för mitt liv och swischa rakt över, hörde lite knak och brak, men den höll! helt unbeliveble.!

Så nu håller jag på och tvättar och städar, ska börja laga mat om någon timme oxå, måste ju vara färdigt tills kimsen komemr hem:)

God kväll!

tisdag 8 september 2009

20år!

Idag fyller jag 20år!!!!!! Grattis !:)

Igår hade jag besök av massa människor som hade kommit för att fira lilla mig, fick många fina presnter (:
ex, Resväska, körlektioner, cykel, playstation, singstar, need for speed, kökshanddukar osv (: Jätte nöjd är jag hih.!

Btw, skulle nyss gå och kolla om posten kommit, och då till min förvåning upptäcker jag att hela min dörr är nerklottrad haha, ballonger och papper med texter på ex " ring på dörren för att fira henne" haha Camilla din lurifax! :D Roligt var det !

Nu ska jag forts min födelsedag!

Tack alla som kommit ihåg att gratta mig (:

söndag 6 september 2009

rosor.

vart varken handla tårta elller träna igår :/ Hade noll lust . var så himla trött efter jobbet.
Så vi får klara oss utan tårta idag, vem vet kanske bara jag som kommer ihåg att jag har vart där 1år nu. men jag ska iaf påpeka det:)

Idag på morgonen har jag bakat tårtbotten, och gjort marsipanrosor till tårtan, gick great! kommer bli hisklans fin tårta må ja lova (: Synd för er som missar den! mohhaha. Känner mig lite stressad dock, ska snart iväg till jobbet, sen när jag kommer hem är det bara att gå och lägga mig, för jag jobbar morgon i morgon, sen när jag kommer hem ska jag städa klart, baka tårtan, göra kladdkaka , duka, duscha, osv osv osv osv.. hur ska jag hinna ?

Guten abend.

lördag 5 september 2009

!

Gäääääääääääsp.


Jobbat idag 8-15.45, känndes dock som 3dagar , vet inte varför ?:S var rätt mycket kunder osv.. Hmm..

Nyss ätit rislåda, ska pallra mig och träna snart, och även åka och köpa tårta till imrn, och nu undrar ni varför jag ska ha tårta till imorgon såklart.

Jo, imorgon firar jag 1år på Pb, Great ! :) woho!

meeeeen meeeeeeeeeeeen...... :D

hej då.

fredag 4 september 2009

090904

Idag fyller min faster 66år ! Grattis!

Ska snart iväg och jobba .! Sitter här och kollar lite innnan jag ska iväg........................................ hittar inget intressant.............................................................
gud vad mycket jag har att skriva om känner jag..............................................................nej..........................................................hejdå

torsdag 3 september 2009

Torsdaaag.

Idag har jag kört dubbel körlektion igen, det gick förvånandsvärt bra (: Fick mycket beröm hela tiden:) Nu börjar jag känna mig mera säker på vägarna. hih^^

Imorgon blir det att gå tillbaka till jobbet, skulle jobbat fm, men blev em ist (: gör inte mig så mycket, visst är det väl kul att sluta tidigt på en fredag, men jag jobbar ändå lördagen så jag hinner ändå inte göra så mkt . Sen jobbar jag söndag oxå, då ska jag även baka tårta!! hoho, hoppas det går bra. På måndag kommer lite gäster till mig (: tyvärr kunde inte alla komma.. men men, thats life. Sen på Tis så fyller jag 20 år (: yeey. !

Idag har jag städat ända sen jag kom hem, allså i 4h! och jag är inte färdig ännu!!!!:( Ska iväg och fira kims morfar om ett tag oxå . hoppas jag hinner bli klar.

Hungrig som tusan är jag oxå :( inte ätit sen 9.. har inte haft tid ju:(

Solong suckers.

onsdag 2 september 2009

Sttaaaaaaaaaaan

.......

Skulle gått på stan med Anna idag, men hon var tvungen att jobba, :( No hard feelings.
så fick strosa omkring där ensam, tanken var att hitta saker som jag kunde önska mig, men hittade verkligen ingenting:O:S :(

Dock så vet jag redan vad jag ska få av mina föräldrar, kalla mig barnslig, men jag tycker det är trisst. förstår inte varför dom måste kläcka ur sig det varje år.. all spänning försvinner ju :( Jaja, ska snart åka och äta och sen vidare till svärta och tvätta upp all vår tvätt, sen åka och handla allt till kalaset.

Imorgon ska jag städa och göra skinade rent, och även ha dubbel kk. Hoppas det går bra (: .

Nää,, men hejdå då..