måndag 22 mars 2010

pissed

Jag sitter här och är förbannad på mig själv.............. tappade min nya foundation värd ca 350 spänn i golvet för en stund sen. fitta....... har ingen lust att lägga ut massa pengar på en ny. men nu har jag inget val. auiorhfauiowhikawhoauiwpaioawoiwoiwj..

Imorrn ska ja och Annaho till sthlmia, hade gärna velat se hur mkt jag får tillbaka/ska betala i skatt.. innan, läste på skatteverket.se att de öppnar i morgon kl 7 så ja hinner väl springa in och kolla, men vet inte om ja borde, fatta hur mkt mitt humör kommer bli förstört som det står att jag ska betala tillbaka typ 5000.. det tåls att tänka på.. kul ska det bli iaf, ( att åka och shoppa alltså) ..

Idag sitter jag och väntar på att camilla ska komma så vi ska åka och äta på stan, ska även köpa en ny foundation.. (GRR) sen sola lite.. finns ju dock inget att äta i den här stan.. great.

juste, bokat biljetter till lund nu också, svindyrt vart det, ska fan anmäla SJ för falsk marknadsföring. idioti.

jaja ledig till tors? ev fre.. beror på lite sörrni. haha.

solen skiner idag och jag har inte glajjer.. får köpa det imrn.

JOhanna o räkan var här igår och åt lite taco, robin stylade lite genom att hacka lök, dock var har läskigt grym på det. haha.. skämdes lite över mina mosade tomater då haha. fan va mycket haha det blir, jag sitter inte direkt här o skrattar om ni tror de. hah. hhaha nu skrattade jag lite. kan fortf inte släppa mitt misstag förut.

ikväll blir det middag med elpapo.. det blir trevligt.

nehe.. ska väl bädda sängen elelr ngt..

oao..

torsdag 11 mars 2010

missförså mig inte.!

Jag har tänkt lite på mitt tidigare inlägg " no babies before 25" och insett att vissa evenutellt tar lite illa upp.. det var inte min mening, jag älskar folk som är gravida, spec unga mammor det är det finste som finns! jag skrev mitt förra inlägg lite i stundens hetta. det jag syftade på mest var de som skaffar barn efter några månader eller behåller det efter ett one night stand. har man varit tilsammans ett tag och känner att man är redo för barn är det bara att go for it? jag vet några som precis fått barn / väntar barn som jag kanske inte känner så bra, men är ändå överlycklig för deras skull. som sagt i like! men insåg att mitt tidigare inlägg var lite hårt. sry..

skulle bara säga det. uppdaterar om SPA resan senare !

//idahoen

lördag 6 mars 2010

Monday, the D day...

Har tvättat och städat hela dageen, sovit länge också! skönt efter 12dagars arbetspass. ledig till måndag nu:) Ikväll kommer pappa hit och äter lite taco! sen skjutsar vi hem honom och hyr lite film, MYSFAKTOR..

Åhh jag har ångest.. vet inte hur jag ska göra, men som min syster sa" att ha ångest är som att betala av ett lån som man aldrig har tagit.." det ligger ngt i det där.
Men alltså jag vet inte om jag är redo för det här.. fatta vilken förändring. tänk om jag ångrar mig när det är försent! eller tänk om jag inte tar chansen, kanske kommer den aldrig tillbaka då, få leva med tanken att jag gjorde ett stort misstag. kommer inte kunna förlåta mig själv då.. jag har redan fått den här chansen förut, men valde då att avböja, pga många anledningar.. och självklart ångrade jag mig.... hur ska man veta om det är rätt tid nu? hur jag än väljer att göra så kommer det ligga en gnutta "regret" i bakgrunden och spöka..... varför måste man göra alla dessa val i livet?

Jaja, på måndag slänger jag på mig min kavaj och sparkar av mig båda skorna, och klistrar fast ett falskt leende och gör allt i min makt för att inte visa min rädsla.

perhaps it will be wonderfull...

idahoen