måndag 31 augusti 2009

Bruuumm..

Idag har jag haft dubbel körlektion igen, problemet var bara att jag trodde att jag bara skulle ha 1 lektion, så var inte inställd mentalt på att köra 2, men det gick rätt bra ändå, lärde mig att starta i luting, så nu kan jag det minsann, dock väldigt trött i vänster foten efter att ha suttit med kopplingen nertryckt hela tiden.. fick köra lite stadskörning oxå. hoho^^ har kommit fram till att jag kanske borde börja med teorin lite smått om jag ska hinna klart med den tills det är uppkörningsdags.. Men vet inte riktigt hur jag ska ha tid :S

Om en vecka får jag besök av folk som ska fira min födelsedag, och jag jobbar nästan hela tiden fram till dess, + x antal körlek, och så ska jag hinna träna där emellan oxå................. Meeen men, det ska väla gå bra.

Stan onsdag iaf! Någon som är på????????

Nu ska jag snart dra mig till jobbet. !

hare bra sålänge!(:

onsdag 26 augusti 2009

Smillebrille.

Igår gick jag ner på stan för att träffa jessicasötnos och Linushjärtat (: Vi gick och kollade lite på kläder osv, jag handlade dock inget, men det gjorde J, en jätte fin skjorta till L tex (: Vi åt lunch på vårt gamla jobb, hah väckte lite känslor. sen kollade vi lite mer på stan , fikade lite. Sen följde jag dom till bussstationen.

Efter det så gick ja runt på stan ett tag till, hade dubbel körlek 15.45, gick ner dit lite tidigare och gjorde ett delprov, JÄVLA BAJS btw. Sen när väl min lektion skulle börja så gick jag inte på toa innan, utan jag satt och var Jättekissnödig i 80 MIN ! Samt så höll mitt huvud på att spricka, gick tydligen ändå ganska bra för mig, för jag fick köra ut på den riktiga vägen :P från hamnen, ända till coop rondellen, sen tillbaka till körskolan och parkera. hih, nää lite läskigt var det minsann:P Men går förhoppningsvis bättre nästa gg då jag antagligen inte har ont i huvudet eller är kissnödig (:

Om 13dagar fyller jag 20 (: hoho ^^.

måndag 24 augusti 2009

Idagärdenförstadagenpåmittnyaliv(:

Ja, Idag börjar det. Är lite spänd på att se hur det ska gå , hoppas vi kommer lyckas , kommer nog bli endel svett och tårar, men bannemig. Nu jävlar! :D

Ska ta mig ner till stan snart tror jag , kolla lite, måste ju hitta saker som jag önskar mig, börjar bli ett jävla tjat från alla håll:P det är faktiskt bara 2veckor kvar nu(: hihih..!

Nej, dags att olja in mig lite nu.

Ciaaao.

lördag 22 augusti 2009

Göteborg + lite annat skit.

Igår morse 04.00 åkte jag och kim till Göteborg med Pontus,Jessica och Pillan:D
Fy satan vad trötta vi var när vi kom fram, Jessica skulle skriva tenta som började kl 9, så vi tog och ner på stan och gick omkring där och tittade i 5hoch30min, sen gick vi till Liseberg!! (: Åkte massa roligt, men har insett att jag börjar bli lite för gammal för karuseller, haha. sen kl 19.15 var det NRJ Konsert, Med två tjejer (kommer inte ihåg namnen) Arash , Swingfly,DARIN(haha) och DEAD BY APRIL (: Fyyy fan vad mycket folk det var, helt sjuukt. Men det var bra musik osv (:
Påvägen hem var det sämsta väderet ever! Spöregn . den sista biten bytte dom förare till Pillan, inget elakt mot henne , hon var jätteduktig, men alla satt på helspänn för hon har inte haft körkort sålänge som dom andra. Vi var hemma runt 03, pappa hade vart här och umgåts med casper i 3h och diskat vår disk :) <3 så glada vi blev . TACK !

Nej men fredagen var som sagt jätte rolig, och det var kul att komma iväg på en liten roadtrip(:

Idag har jag var på stan och köpt massa krämer och oljer som är bra för diverse saker. så nu sitter jag här helt oljig och krämig. obehagligt, ja . men ska tydligen hjälpa:P

Idag trodde jag iaf att jag skulle på middag hos Anna, men när ja läste hennes blogg så stod det att hon skulle vara med bella.. så det vart väl inget?:S
Antar att hon är sur för att jag inte kan komma på festen nästa vecka, men vad ska man göra då om man jobbar och inte kan byta pass? yeye.

Nu är jag hungrig som satan! :(

Jobb imorgon bitti, sen ledig 3dagar. skönt.

Tack för mej, hej.

torsdag 20 augusti 2009

Besvikelse..

Egypten, 30+ grader, sol, bad, vackra fiskar.. :(

Vi skulle ev åka till eg. med Camilla och Patrik, men sen ångrade de sig, så antingen åker vi själva eller så blir det inget :( Roligare om man åker fler lixom..

Snyft. är lire ledsen nu..


Aja, ev göteborg kl 04.00 inatt. får se vad pojkvännen har att säga om det ..

söndag 16 augusti 2009

Hmm..

Håller på o tvättar, ska väl äta ngt snart oxå.. Sen börjar jag jobba om ngra timmar.

Kim gick upp 03.40 idag, han gör det när han börjar tidigt. dock var det någon som ringde på min mobil inatt 02.18, vilket var lite störande eftersom personen var mycket väl medveten om att han började så tidigt. aja,

Snart får jag vara lite ledig iaf. ska jobba till fre nu , sen så.

har inte hänt så mkt annars, jobbat.. ingen som har hört av sig heller så..

jaja..

hej

tisdag 11 augusti 2009

..

Jag är så DUM !!!!!!!!!!!

Jag följer serien Paradise Hotel Danmark. varje dag, är besatt av serien. och nu , vad gör jag, jo jag går inte på youtube och söker på " vinnare paradise hotel danmark 2008" Och får självklart upp vilka som vann.! Hur störd får man bli?:S Och så vare HELT fel som vann oxå.. suck. aja får väl forts titta iaf. BAJS.

Idag ska jag åka med min kära syster och far till skärblacka, för att fira pappas tjej som fyller år. Grattis till henne, även grattis till min kära syster Linn som blir 27år idag !

Var nere på stan i fm och lunchade lite fort med anna, sen åkte jag typ hem igen.

Nu sitter ja och väntar på att klockan ska bli 5 så ja kan åka ngn gång.

Om exakt 4 veckor fyller jag 20 (: funderar på att ta hela den veckan ledigt. Jag och kim firar nämnligen även 4år den 12e sep, så vi ska ev åka iväg på ngt ståhej då med. (:

tusan vad klockan går sakta..................................

oao.

söndag 2 augusti 2009

hejhoppgummisnopp

Jag tycker Noah och Moa är fina bebisnamn (:

Sitter och läser lite artiklar om barn, och föda barn. :)

Att föda barn ären av de viktigaste stunderna i ens liv vågar jag påstå. Många har höga förväntningar på sin förlossning medan andra inte riktigt vet vad som väntar. Det är viktigt att veta vad som händer så att man kan förbereda sig på vad som kan hända, eftersom det i regel ger bättre förutsättningar att mentalt klara av även oväntade och oönskade situationer. Detta gäller oavsett om man föder vaginalt eller med kejsarsnitt.

Samtidigt är det viktigt att tänka på att inte haka upp sig allt för mycket på det jobbiga som kan hända, bläddrar du bland faktasidorna upptäcker du snart att det kan inträffa en hel del jobbiga saker. Trots allt föds de flesta barn utan större problem om än med viss möda. Därför är det viktigaste att hitta strategier för att hantera sin förlossning så bra som möjlig

Texten är tagen från 9manader.se

//ida