fredag 29 januari 2010

cleaning..

Idag har jag stäädat. och då menar jag inte damsunga lite här och där, utan seriöst kliniskt rent är det nu(: Fy fan vad jobbigt det var.. men fint blev det!

Imorgn kommer lillebrodern hit och ska äta mat och titta på film osv :) myspys..men först ska jag jobba ! hihi (:

Seriöst dags att färga håret snart! men jobbar ju hela nästa vecka typ.. och måste ju börja leta efter presenter till kim... buhh..

vi ska nog iaf åka på spaaaa på vår 4½dag yeeey, som jag har längtat!

Bajshejj

söndag 24 januari 2010

Slut!

Efter den här helgen är jag helt slut!!
Först jobbar jag 10dagar i rad, sover lite, sen är det lördag.

Lördag: Ner på stan kl 10.00 sista chansen att hitta några kläder för kvällens festligheter, och ja det gjorde jag ju som tur var:) Sen åkte ja o kim och köpte skor (sketa snygga) och åt lite hos anno på max. gottsi..
vi stack hem och gjorde oss snygga, sen traskade vi ner till festen! Det var i en källare , asasnygg inredd osv.. Mest skavsta folk så ja var lite skeptisk till en början, men dom var så trevliga så :) drack vin, vin, vin ,vin, vin shot shot shot, ja ni ser vart det leder, vart lite på lyset, så det slutade med att ja dansade BUGG, och ja allt vet vad. haha tur var ju att alla andra var lika fulla .
När min man började bli lite för plakat bestämmde jaag mig för att ta honom hem, lättare sagt än gjort.. hem kom vi iaf.. sen resten av natten mådde han ganska dåligt. och det vart inte bättre av att jag själv inte mådde så bra, meeen meeen.. han har lovat att itne dricka så inihelvete mycket nästa gg........
kortfattat hade jag en jävligt rolig kväll med massa underbara människor (:

Idag söndag: vaknade vi liite sent, jaggick upp och bakade scones, MUMS. sen ringer pappa och säger att han ska komma förbi om några timmar så ja fick lite panik och började röja upp i lgh. Sen skjutsade han oss till stan, där vi träffade johanna och robin :) gick och spelade biljard! hade helt glömt hur kul det var, spelade alltid med anna förut. MISS THAT btw..<3 . sen var det dags för biio, snabba cash... har int så mkt att säga om den, mest besviken:s jaja:) calle joinade oss oxå :)

Imorgon blire jobb, ska ha en liten inskolning , så ja får väl mest sitta och titta på. haha :)
På måndag blire norrköping! wiie:) Annopanna och hillapilla. <3

Nej dags att småtitta på johan falk filmeren på tv.. är ju som sagt SLUT.

Oao Ida

söndag 17 januari 2010

Söndag.

Jobbat iddag..

Nästa vecka händer det faktiskt lite skit (:, Lördagen ska vi på 30års-fest. Kims kollega som fyller år. Lite trixigt vad faen jag ska ha på mig ..hm.
Söndagen ska vi hänga med Johanna och räkan . hih ^^ .

på tisdagen sen åker ju ja och annaho till norrpan! yeeeeeeeeeeey.

nej nu måste ja forts kolla på falkfilmen

fredag 15 januari 2010

Tankeställare..

Här om dagen på jobbet så var en kund inne som hade lite tid över så vi stod och hade en ganska intressant diskution. Jag frågade honom vad han tyckte jag skulle göra med mitt liv, han svara då att jag borde plugga upp mina betyg så jag kan skaffa ett riktigt jobb i framtiden. Han berättade även att han gick också ut med inte så bra gymnaiebetyg, men han pluggade upp dom , och nu jobbar han med något som man tjänar vääldigt mycket pengar på.. Jag sa något i stil med " Ja man var ju dum som inte pluggade ordentligt när man väl gick på gymnasiet" , då svarade han, nej ida, din ungdomstid får du aldrig tillbaka, men öppna en bok kan du göra när som helst. Hade du inte roligt när du gick i skolan? ja svarade jo, jättekul.

Det slog mig då att mitt liv inte är förstört för att mina skolår gick åt helvete ,pluggmässigt. Jag kan fortf ändra på det, och det ska jag med. det var som en stor sten som släppte från mitt hjärta, att han trodde på mig, även fast han inte känner mig.

----

Nu har jag jobbat 2av10 arbetsdagar, idag blir min 3dje. . sen får jag vara ledig i 2dagar, skönt! då ska jag o kim hänga med johanna och räkan:)
Sen den 26e drar jag och anna till norrköping !

---

Snart är det lönedags! weej. !!! cant wait.!

..

Oao Ida Sälmark.

onsdag 6 januari 2010

Onsdag

Idag är det onsdag, fast söndag..? Iallfall är det röd dag, likamed dubbel lön, det är bra! jobbar 14-20 idag.

På lördag ska jag,kim johanna och robin åka till IKEA och heron city ! Jag längtar mest efter glassen och pizzan på ikea .haha. Hoppas väglaget blivit lite bättre då bara.

Håller på att planerar en födelsedagsfest för kim , kan dock inte bjuda så många eftersom vi inte får plats i lgh då:) men det ska nog bli mysigt! Hade ju ingen fest när jag fyllde 20 så får festa lite extra då ist !

Nuförtiden jobbar jag 100% känns bra, lite jobbigt dock:P när man vant sig vid att vara ledig mer än 1dag i veckan. hah, blir ju mycket pengar iaf:)

Saknar Anna, ska se om hon o jag kan ses på må eller tisdag. behöver prata lite med henne ang allt.
Igår lagade jag värsta 3rättersmiddagen. Men har kommit underfull med att det är inte värt att laga mat i 2 timmar, visst blev det jättegott, men ändå, tänk vad mycket annat jag kudne gjort med den tiden..

Besviken på avsnitten igår på paradise hotell. annelie skulle inte åkt ut, hade hon ställt sig vid kristoffer hade ju catja äntligen åkt, men så smart var hon inte. suck.

Vill åka och shoppa känner jag.. men hittar ju aldrig några kläder längre:S vad har hänt med dagens mode.. suck.

dags att färga håret snart igen, kan inte gå runt såhär..

Hejdå

fredag 1 januari 2010

2009 + Nyårsafton

Nu hade jag i tanke att skriva ett inlägg om vad som hänt 2009, men när jag sitter här och funderar så har det ju faktiskt inte hänt så mycket. Men jag gör ett försök!

Kim fyllde 23
Mamma fyllde 50
Anna fyllde 20
Jag fyllde 20 !
Casper fyllde 1år

Åkte till Ullared

Många visits till Linköping;D

Tog Körkort 19/11

Jobbade..

Haha,som sagt hände inte så mycket 2009,

2010 ska det väl hände mer förhoppningsvis (: NYTTIGARE ska det bli iaf ! och någon resa ska väl vi klämma in också, sen ska ju även min syster gifta sig så lite ska nog hända(:

Nyårsafton 2009

Hängde vi i svärta, först åt vi mat med kimspappa bröder och några till ungdommar,haha kände mig lite gammal faktiskt.
Sen på kvällen spelade vi monopol och drack vin, efter 22 kom kims mamma hem och då åt vi lite ost och kex drack lite skumpa och sen skålade vi vid 12slaget, och stod INOMHUS och tittade på fyverkerier, kan inte beskriva känslan hur skönt det var att slippa stå i hamnen och frysa röven av sig.! HA!

Gott Nytt år på er då!

Ida Svensson 1/1-10