onsdag 28 januari 2009

Hungriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag är skit hungrig, men orkar verkligen inte laga mat.!
Skulle äta på mc med en kompis men hennes bil är lite konstig så hon kunde inte hämta upp mig, var nått med att det inte gick att köra sakta:S Jaja ,, Och jag är för lat för att gå :) Så får hungra ihjäl helt enkelt.!

Fått mitt schema idag:( Buhu. Nästa vecka jobbar jag såhär

Tors: 13-20
Fre 05.30-20 !!!!!!
Lör 8-1545!!!!
Sön 14.30-20 !

BUHU. ofta jag kommer palla? Men mina chefer är så snälla så på fredan när jag jobbar över 12timmar så får jag beställa vilken mat jag vill :) hihi och äta vad jag vill på jobbet .. haha så betalar dom, fatta att jag kommer äta allt ! haahha..

Aja..! Snart äre dags för resa till norrk !:)

// Idahoen

Onsdag

Idag är det onsdag. Jobbade igår, gick faktiskt bra :)
Det ända var väl att jag hade missat alla jävla erbjudanden så jag sa fel till kunderna hela tin. Hah..
Snart ska jag iväg ännu en gg till jobbet, 14.-20.15 idag.
Vet inte vad jag ska göra ikväll riktigt, Kim ska ha Lan här så känner inte riktigt för att vara ivägen. Humm..

Aja städa lite innan jobbet.

Cya.!

söndag 25 januari 2009

Dag på jobbet, kvällen på akuten.

Dagen igår (lördag) började med att jag gick upp klockan halv 7 , sedan bar det av till jobbet.
När jag vart på jobbet i några timmar så hände ngt, Jag svimmade.
Andledningen till det vet ingen riktigt . Jag hade iofs sovit väldigt dåligt natten fre-lör och mådde kanske inte riktigt helt psykiskt bra heller, men iaf.. efter jag svimmat ringde jag mina chefer och sa att dom fick komma och ta över för mig, sen ringde jag camilla och bad henne komma och skjutsa hem mig, vilket snäll som hon är gjorde. TACK för det.! Hon övertalade mig att åka till lassarettet, vilket vi gjorde, det här är inte första gg nämligen.

Väl på sjukan tog jag massa prover, bla ekg och ouls osv, pulsen låg på 140 , det är INTE normalt i viloläge, den ska ligga på ca 70. Ojoj tänkte jag. Så dr bestämmde att det var bäst att jag stannade över natten så dom fick hålla koll på mitt hjärta, ifall jag skulle ha ngra rubbningar:/

Så jag vart inskriven och fick gå omkring med massa sladdar på kroppen. inte så kul, men efter ett tag kom mamma och kim, <3 så snälla .! höll mig sällskap till klockan 19 , då var besökstiden slut............. så jag fick leka med alla saker kim hade tagit med sig, ex min dator:D dock så glömde han filmerna och the sims skivan så kunde inte spela mkt annat än schack på datorn:P
Men eftersom jag inte fått så mkt sömn så försökte jag sova lite, men det var en konst i sig själv. tanter som snarkade, sköterskor som sprang fram och tillbaka in i rummet, usch usch. var ingen trevlig upplevelse..

Dagen efter iaf dvs idag. så väckte som jävlarna mig klcokan halv 7 !!!! tände lamporna och ba nu äre dags att gå upp:S cpn tänkte jag då.. så då vare bara att gå upp och äta frulle och sen sitta och vänta på dr. sen kom han, och sa att hjärtat hade vart fint hela natten och jag skulle bara ta ett blodtryckstest sen skulle ja kunna åka hem.. YEY tänkte jag.

Dock typ 2 timmar senare när jag skulle göra det där jääävla testet så vart jag svimfärdig igen! fan täntkte jag och syrran ba "FORT HÄMTA EKG " så det gjorde dom och kollade mitt ekg, då trodde jag det var kört, fan jag skulle få stanna en natt till , men icke. :) Sen kom det en till dr och sa att det var inge större fel på mig, vissa är känsligare mot blodtryck än andra.. så jag var välkommen att gåhem. FAN så glad jag blev :) Ringde snutten på en gg och bad hankomma och hämta mig ! Vilket han gjorde.!

Så det var min lilla historia om dagen då allt kunde gått fel.

Tack alla som brytt sig och hälpte mig .! Ni är guldvärda <3

//Idahoen

fredag 23 januari 2009

Ajaj

Smärta.! Kom nyss hem från jobbet, eller ja hunnit ätit och plockat undan, men just nu sitter ja o kollar tv och har en väldig smärta i fingret, när jag diskade så råkade jag skära mig i pekfingret, NEJ det var inte så skönt. blodet bara sprutade .! så jag satte på ett plåster, och det vart inte så mkt bättre, spännde det liiite för hårt så när jag hade ätit klart så var fingret helt blått.. Oops.

Men nu har jag bytt plåster, satte det inte lika hårt. :) men värker som faen.

Jahapp, vart ingen bio idag.. Får sitta hemma själv istället..
Eller måste gå och lägga mig snart för jag börjar klcokan 8 imrn .

Pratade med min ena chef idag, Hanna. Hon är så lätt att prata med så även fast jag var väldigt nervös innan ( kunde knappt sova inatt) så gick det bra :)

Kanske uppdaterar lite senare.

Cya.

torsdag 22 januari 2009

Mannen med de svarta bågarna + Risifrutti

Ja du läste rätt. Mannen med de svarta bågarna var inne hos mig idag på jobbet. Och ni som inte vet vem han är , så ska jag berätta det. Chefernas chef, "the man" heh, nej men han och två av sina kollegor kom in och skulle kolla så allt stod rätt till. HELT UTAN FÖRVARNING. Jag drog en snabb blick genom butiken och såg faktiskt inte någon större fara, dom gick omkring och fotade och inspekterade, Lite pinsamt lr ? JA!

Sen har jag blivit helt konstig, måste prova allting som jag aldrig tyckt om, typ risifrutti, jag tvingar mig att äta den där äckliga smörjan för att jag tycker att jag borde tycka om det, samma sak med french hotdog, jag vet att jag hatar det, men ändå gör jag iordning en sån ibland, så sjuk jag är. Hade till och med senap på korven 2 dggr i rad även fast det är det vidrigaste jag vet :)

jaja:P

Pratade med mamma idag, känndes bra :) Berättade saker i förtroende för henne och jag tror hon är den ända jag kan vara säker på inte råkar ploppa ut det. hih.

Stan med ANNA på måndag :):):) för er som läste mitt tidigare inlägg stod det camilla, men hon ville inte, men anna går minst lika bra att umgås med <3

Jag börjar bli nervös (: Resfeber tror jag :P

// Idahoen

Löning

Imorgon får man mödan för besväret, L Ö N.
Fick specet idag, Man kan ju tycka att man kan få lite mer när man jobbar hela julhelgen osv,, Men tyvärr spelar det ingen roll inom handel, jaja jag ska inte klaga, fick mer än många andra som jobbar 100% Men det svider ju lite ändå. För nu imorn när pengarna kommer in, ska jag betala resten av min dator, lägga undan matpengar, spara 5000, köpa kims födelsedagspresent och allahjärtansdag:O + betala a-kassan, så blev inte mycket kvar att hänga i julgranen tyvärr.

Stan med Camilla på Mån? tror jag iaf, hon har inte riktgt bestämmt sig.

Bio imrn med Kim,<3

Jobba fre,lör sön.

Yaya. Have a nice day. Off to work .!

/idahoen

tisdag 20 januari 2009

Yeey

Jobbat idag :) Var inte lika tråkigt som vanligt, körde lite träningspass mellan kunderna, haha måste sett ganska kul ut när jag kom ut helt anfådd och skulle serva dom .! haha
När jag sluta kom snuttis o hämta mig o vi åkte och handla lite som vi skulle äta :)

Ikväll har jag ätit och suttit vid datorn och kollat tv, men även haft ett grymt jobbigt träningpass. ja för typ 1 min sen stod och och hoppade på golvet, ja klockan 00.40 en tisdag ( tekniskt sett onsdag) haha det är skönt faktiskt att hopppa lite . men blir helt slut :P
Måste ta vara på alla tillfällen att träna nu eftersom jag kanske inte har råd att köpa gymkort på ett tag .! Sparar ju till ngt , som ja inte tänker berätta för ngn så försök inte, ska bli en överraskning :)

Om några veckor fyller Älskling år :) Någon som vet vad man kan köpa för fint till sin pojkvän/sambo som fyller 23 ? Tacksam för hjälp!!

Sen äre mars, och få äre vår 3½ års dag <3<3<3 Myspys! + Mamma fyller 50 och Syster 22 :)

April kommer deklarationen och hoppas att den visar ngt positivt :):)

Sen äre MAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YEYEYEYEYEYEYEYEPYEYEYEYEYEEEEY ! Längtar!:)<3

Nej, ska göra lite situps nu :)

Cyalater..
Mrs Sälmark.

lördag 17 januari 2009

2008

Saker som hände 2008

- Tog Studenten
- Åkte ett antal ggr till IKEA
- Besökte vingåkers factory outlet ( vilket btw sög)
- Var på IKANO
- Var i Ullared
- Fyllde 19
- Åkte till Gran Canaria på 3års dagen med kim<3
- Casper kom till
- Jobbade på Åhlens
- Fick jobb på pressbyrån

Nu har 2009 börjat, kanske blir ett spännande år, förhoppningsvis händer många spännande saker har ju planerat lite. men shh det får bli en överaskning.!

tisdag 6 januari 2009

Gymmet idag.! God i am good.
Jobba ons-fre , sen ledig helgen. På stan med syrran, måste ju umgås lite med henne innan hon flyttar .
Har inte mkt mer att säga..
Åka och handla nu.

///////////////Idahoen.

lördag 3 januari 2009

Jag får väl börja med att önska alla ett gott nytt år, hah.. har inte skrivit på ett tag , sitter faktiskt inte så ofta vid datorn även fast jag precis köpt mig en egen :P Har inte riktigt haft tid.. men nu ligger jag här i sängen och tänkte skriva ngra rader, har inget bättre för mig .! Kom nyss hem från Camilla, vi har kämpat oss igenom mario kart på nintendo 64, haah grät en del innan det var avklarat.. vem kom ihåg att det var så klurigt. På mitt ( kims ;) ) nintendo ds är det inte alls lika svårt:P, nu tror ni att jag inte gör annat än att spela tv spel men det gör jag sörrni.

Nyår var helt ok, bjöd på middag hemma här , några av kims barndomsvänner med flickvän och kompis, vart lite mycket för vissa, men helt klart värd kväll.

Har inte planerat så mkt för det kommande året, har väl mest tänkt mig att jobba.. är så otroligt glad över att jag går på fast anst. i mars :) inte många som har jobb i min ålder nuförtin..
så får det mig att kkänna mig glad ´, att lixom även fast jag haft en dålig skoltid så går det att få jobb. jag är verkligen ett prakt ex. av 600 sökande vart det jag som kammade hem det, och det är jag riktigt stolt över!

har vart och tränat idag med, la träningen på hyllan ett tag över julonyår, men nu ska ja fan påt igen.!

casper bara vääxer och vääxer .. lilla gubben<3

och min kim är ute och plogar snö stackarn, hoppas han kmr hem snart så jag kan värma honom. <3

oao idahoen