söndag 25 januari 2009

Dag på jobbet, kvällen på akuten.

Dagen igår (lördag) började med att jag gick upp klockan halv 7 , sedan bar det av till jobbet.
När jag vart på jobbet i några timmar så hände ngt, Jag svimmade.
Andledningen till det vet ingen riktigt . Jag hade iofs sovit väldigt dåligt natten fre-lör och mådde kanske inte riktigt helt psykiskt bra heller, men iaf.. efter jag svimmat ringde jag mina chefer och sa att dom fick komma och ta över för mig, sen ringde jag camilla och bad henne komma och skjutsa hem mig, vilket snäll som hon är gjorde. TACK för det.! Hon övertalade mig att åka till lassarettet, vilket vi gjorde, det här är inte första gg nämligen.

Väl på sjukan tog jag massa prover, bla ekg och ouls osv, pulsen låg på 140 , det är INTE normalt i viloläge, den ska ligga på ca 70. Ojoj tänkte jag. Så dr bestämmde att det var bäst att jag stannade över natten så dom fick hålla koll på mitt hjärta, ifall jag skulle ha ngra rubbningar:/

Så jag vart inskriven och fick gå omkring med massa sladdar på kroppen. inte så kul, men efter ett tag kom mamma och kim, <3 så snälla .! höll mig sällskap till klockan 19 , då var besökstiden slut............. så jag fick leka med alla saker kim hade tagit med sig, ex min dator:D dock så glömde han filmerna och the sims skivan så kunde inte spela mkt annat än schack på datorn:P
Men eftersom jag inte fått så mkt sömn så försökte jag sova lite, men det var en konst i sig själv. tanter som snarkade, sköterskor som sprang fram och tillbaka in i rummet, usch usch. var ingen trevlig upplevelse..

Dagen efter iaf dvs idag. så väckte som jävlarna mig klcokan halv 7 !!!! tände lamporna och ba nu äre dags att gå upp:S cpn tänkte jag då.. så då vare bara att gå upp och äta frulle och sen sitta och vänta på dr. sen kom han, och sa att hjärtat hade vart fint hela natten och jag skulle bara ta ett blodtryckstest sen skulle ja kunna åka hem.. YEY tänkte jag.

Dock typ 2 timmar senare när jag skulle göra det där jääävla testet så vart jag svimfärdig igen! fan täntkte jag och syrran ba "FORT HÄMTA EKG " så det gjorde dom och kollade mitt ekg, då trodde jag det var kört, fan jag skulle få stanna en natt till , men icke. :) Sen kom det en till dr och sa att det var inge större fel på mig, vissa är känsligare mot blodtryck än andra.. så jag var välkommen att gåhem. FAN så glad jag blev :) Ringde snutten på en gg och bad hankomma och hämta mig ! Vilket han gjorde.!

Så det var min lilla historia om dagen då allt kunde gått fel.

Tack alla som brytt sig och hälpte mig .! Ni är guldvärda <3

//Idahoen

Inga kommentarer: