torsdag 26 februari 2009

.........

Var och träna i morse med Anna !
vart kanske ingen hårdträning för min del, men lite iaf ( jag är ingen morgonmänniska)
Sen när jag kom hem så var kim fort hemma så vi prata lite och sen lagade jag lunch, mackaroner och köttbullar :) vart mätt fort, men nu efter en halvtimme är jag hungrig igen:( Men får hålla mig i några timmar tror ja..

Jag fattar verkligen inte, Jag har börjar träna ( inte så mkt dock, men ändå mer än förut,)
och jag har ändrat min kost, är mycket fisk och knappt någon godis.. Och läsk , det dricker jag bara i undantagsfall.. SÅ då undrar jag VARFÖR i helvete går jag inte ner i vikt :( ... Jag har läst på internet att det inte går att bara träna, det hjälper inte så mkt, utan man måste ändra sin kost, men va fan det har jag ju med gjort. varför rör itne vågen på sig då? ? I dont get the picture.

personal möte på ons, ska bli trevligt..

Snart iväg o jobba, börjar 14.

Byebye.

onsdag 25 februari 2009

tråkk

Tråkig dag idag..
Ska snart iväg o jobba, får se om jag får reda på när personalmötet ska hållas :)

Annars, har jag bara tråkigt.

Är i starkt behov av nya jeans.

/ida

måndag 23 februari 2009

Kunde jobbat istället..

Idag har jag haft en helvetes dag.

Började med att jag skulle träffa jessie, och ev vara barnvakt, men fick ett sms om att hon inte kunde i morse.
Sen bestämmde jag att jag skulle sola med camilla, men hon kunde inte heller sen.

Så jag gick och tränade i fm, jobbigt satan, blir så jävla varm hela tin!!
Sen försökte jag övertala kim att skjutsa mig till fotografen som jag skulle till om en timme, men nej han "hann" inte det tydligen. Så jag stormar ut ur lägenheten vid 15.50 skitförbannad på allt och alla. utan vetenskap om vart den där jävla fotografen ligger drar jag ut på äventyr, efter mycket fram och tillbaka hittar jag en kiosk som ligger i närheten och går in där och köper mig en köttbulssmacka och en loka, samt frågar efter vart jag ska, står och försöker fatta vad tanten menar , sen går jag ut och letar, hittar äntligen vart jag ska, så jag smiter in vid receptionen och sätter mig och tuggar på min macka, (hade lite smått blodsockerfall efter en timmes träning och 5km senare) och då kommer hon, fotografen alltså och jag med rödbetsallad i hela ansiktet bara tittar på henne och försöker få fram att jag har inte tid förrens halv 5, och hon säger att den innan hade avbokat så jag var på tur , FAN tänkte jag , jag var ju så jävla hungrig, fick iaf äta lite till innan fototagninen, och DÅ äre nån jävla elev där som ska stå och titta på när jag klär av mig till topless. men nää hon gick när jag fått av mig bhn hah.
Det tog typ 1min att ta korten, sen började den eviga vandringen hem igen, när jag var halvvägs hemma ringer kim och frågar vad han ska göra för att jag ska bli glad igen, fall han ska komma och hämta mig, eller om vi ska åka och äta nått. " på tiden tänkte jag " men sa nej tack jag är nästan hemma nu.

Så ja , som min rubrik lyder , kunde jobbat idag istället, allt vart ju inställt . jag vart lixom erbjuden jobb imorse , men tackade nej för jag hade ju så roliga saker inplnerade. Suck, där försvann ca 600 spän. helt i onödan.

Aja ska laga mat och farsan och kim nu.

Hej,

söndag 22 februari 2009

saasade

Söndag..

Idag är det söndag för er som inte vet det, lite segt.. ska jobba 14.30, har städat lite på fm, för min vän jessie kommer imrn :) och lilla Linus <3

Juste, Kommer antagligen få heltidstjänst i mars :D:D hiih, yeey !

nej men,,, träna någon dag kanske ????????????????????????????????

Oao

torsdag 19 februari 2009

sjukt

Grattis Gumman <3 <3 <3
Jessie fyller 21 idag ! Weeej ! hihi :)

Det är helt sjukt hur mkt man inte vet, får reda på saker hela tiden, hemska saker!
Som tillexempel mina vänner kommer och säger till mig nu att dom har vart med om, det känns jätte jobbigt att inte kunnat funnits där vid tillfällena. Stöttat dom, skyddat dom, Jag känner mig helt borta från omvärlden. :(
Förlåt mina vänner.

Sen har jag fått reda på en till sak om en person som ansågs vara en av den trevligaste jag träffat, men som mystiskt gick upp i rök, nu har jag fått reda på varför.! och jag blev minst sagt chockad. Snacka om att känna sig lurad av den fasad personen gav.

Imorgon blir det jobb igen! Ev fotografen, annars får det bli på måndag.

Oao //idahoen

onsdag 18 februari 2009

Tralaaaa

Var på FIKA med Anna igår :) Min födelsedagspresent^^ .!
Åt Grekisksallad till förrätt, Kykling till varmrätt och Vitchokladmousse till efterrätt!:D Hoho, Det var gott:)
Tack Anna för en väldans trevlig kväll! <3<3<3<33<3<3<3

Ska snart åka iväg till jobbet ! 14-20.15 jobbar jag idag!

Har vart runt i hela stan och matat alla djur oxå, ( är lite katt och kanin vakt och nära och kära)

TRÄNA IGÅR OXÅ ! KLOCKAN 08.45 !!!!!!!!!!! GAH vad jobbigt:P

// OAO.. Idahoen

måndag 16 februari 2009

Måndag !:D

Idag är det måndag,ingen som kanske fattar vad det betydet för mig men ändåå:P hjihihihihihihhhiihhihii....
Imorgon blire äta på fika med ANNNNAAAA :D yyeyeye..
Var på LF idag, dom ska nopg kunna fixa fram lite cash till mif säger dom !:D


Happy.!

///idahoen

lördag 14 februari 2009

Sweetheart<3

Gumman !

Jag lider med dig för det som har hänt, och jag finns här för dig 24/7 .
Du kommer klara det här, och jag kommer att hjälpa dig så mycket som du vill!
Ingen ska behöva gå igenom något sånt här ensam, och även fast du var en pain in the ass från början;) , så Älskar jag dig nu <3 Du är en av de finaste vännerna jag någonsin haft, och jag lämnar dig inte i sticket.
Var stark Sweetheart!
Och hälsa ditt underbara mästerverk från Ida, jag saknar er så <3
Your beloved Ida

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Alla <3 Dag idag !
Har vart på bio med Älsklingen, sätt valkyria! Kanske inte hamnar högst upp på listan men nja någonstans i mitten!
Det var ju huvudsaken som räknades :)
Älskar Dig Kim Sälmark.

onsdag 11 februari 2009

En aning irriterad men samrtidigt väldigt glad!:D

Jag börjar bli lite trött på en viss person, som vägrar att respektera att det är 1 !!!!! sak jag inte har velat dela med mig ännu med henne, Men det är inte bara med henne!!! det är det hon inte förstår, bara för att visa anspråkar sig på att veta , så betyder det inte att dom faktiskt gör det.
Jag har bestämmt att inte berätta för någon förutom kim om den här saken som min vän så desperat vill veta, och det har sina andledningar, men hon tror mig inte. Och skriver i sin blogg om att hon itne kan lita på mig? och att jag går och säger massa till andra med undanhåller det för henne? Jag har som sagt berättat mina djupaste hemligheter till henne i förtroende, och hon har aldrig vad jag vet spritt dom vidare, vilket jag är glad över. Men jag tycker bara inte att detta har med någon annan än mig själv att göra, för jag ORKAR inte med allla jävla frågor som kan komma att ställas om man sa något. Varför älta ? varför bli så sur? varför kan man inte bara respektera mig , att jag inte vill av personluga skäl diskutera detta med någon just nu?!

Nu till den glada delen !:)
Min lite korkade mamam om jag får säga det själv,:D haha (nejdå) har precis kommit på att jag faktiskt har en försäkring,anledningen till att vi började prata om denna var för att jag för några veckor sedan fick ligga på sjukhus, och att jag skulle få ersättning från försäkringen för det, när vi pratade på där så kom jag ju även på att jag opererade ut en realtivt stor knöl ur bröstet för ca 2 år sedan, vilket jag inte anmält till försäkringen, + att jag har ett stort ärr på ca 4cm som inte är särskillt fint , så nu imorgon ska jag ringa runt till sjukhus i sverige och be dom skicka intyg på mina vistelser på sjukhuset ! :D Så jag kan få masssa pengar, okej inte massa men lixom bara för att jag sov på sjukhuset får jag 600spänn:D hihih lite nytta äre att ligga på det där stället ! hihi så nu är jag jätte glad faktiskt! vem tackar nej till pengar lixom?!

Ska träffa Anna på tis :D En riktigt vän som man kan lita på <3

tisdag 10 februari 2009

Congratz Kim , Börjar bli lite skakig

JAPP! Min lilla pojkvän fyller 23år idag, gammal som gatan:P Snart 30 för tusan.. HIh.. Nej då;D
Jag bakade scones åt honom i morse, och gav honom lite fina presenter :) Tror han vart väldigt gla! Nu har jag bakat hela dagen, rulltårtor och kladdkaka<3
Grattis en än gång Älskling.! Me Loves You.!

Börjar bli lite skakig, inte många dar kvar :O Buhu... Hjälp .! läskigt ju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=)

Auf wiedersehen.

//Idahoen glad som en krabba !

söndag 8 februari 2009

slut jobbat!

Ja, nu är min hårda vecka äntligen slut, sen i tors har jag inte gjort annat än att jobbat och sovit,
har vart tufft må jag säga ! !

Nu sitter jag och väntar på att klockan kan bli 00.00 så jag kan gå in och boka tågbiljett.Sååå segt tiden går när man bara sitter o tittar på klockan.!
Kollade på beck nyss, <3 LOVE ! haha även fast jag sett dom 100 ggr så är det alltid lika roligt :)

Imrn blire att städa och handla till på tis då kim fyller år och vi får besök:)

Pratar lite med Lollo på msn oxå , haha vissa är ju bara för mkt .! ellerhur? Lollo:P

och lilla cippen då, jo han ligger här o sover hos mig, lilla gubben.

Where ever you go, what ever you do, I will be right here waiting for you. <3

tisdag 3 februari 2009

Norrköping <3

Åkte med tåget 10.35 till norrköping !:) Yeey, Först gick jag på stan och kollade efter kläder :) Hittade lite underkläder, t.shirt och en kofta , Jätte fint och även massa presenter till kim!
Sen ringde jag mina kära vänner och sa att jag anlänt i norrköping. Så lollo kom och mötte mig vid museet, och vi gick hem till henne, där Lisa var oxå :D:D:D Jätte roligt att se dom igen <3
Verkligen, hade nästan glömt hur dom såg ut . haha ! Jag hade med mig lite fikabröd så vi satte oss och fika och jag fick se deras grymt snygga lägenhet!
Sen bar det iväg till ett stall, där vi skulle göra massa grejor med en häst . Sen iväg till nästa stall där vi skulle kolla på när lisa&Lollos häst blev "skodd" hah läskig hästa, fett stora:P en var typ 170 i mankhöjd! hih.. Sen efter det åkte vi hem till dom igen och åt mat, och sen gjorde vi oss i ordning lite och gick och fika på stan.. Och sen var klockan redan 19.00 och jag var tvungen att gå till spårvagnen :(
Dagen har vart fylld av massa glädje och skratt, Tack tjejer ! Ni är guldvärda :) <3

måndag 2 februari 2009

Norrköping here i come

Norrköping i morgon 10.34 tåget :) Yeeey, hih ska åka och hälsa på Lisa&Lollo !!
Ska blir jätte roligt ! Kommer nog kännas lite knäppt att åka tåg igen men det blir nog bra :)
Ska kolla lite på stan innan jag träffar dom oxå, hih se om jag hittar ngt spännande !

Pappa har vart här och ätit hamburgare idag :) fick 4.7 av 5 i betyg ;) av honom . Haha.
Han stannade ett bra tag, vi satt i videosamtal med min syster nere i lund, det var verkligen uppskattat :) hih.

Annars har jag inte gjort mkt idag, jo jag och kim har vart och handlat, + att vi tog en fika på city gross :) jätte billigt där. hihi vi är ju för konstiga ;) <3 Men jag älskar dig ändå!

Nej nu ska jag busa lite med kissen och sen äre dags att slå in lite paket till Snutten som fyller 23 den 10onde:)

Oao Idahoen