onsdag 29 april 2009

Suck.

Hm fick just en irriterande kommentar.

Jag : Mackan har fått körkort !
Kim: Ha, jasså är inte han ett år yngre än dig?
Jag : Jo, vad spelar det för roll.?
Kim: nej jag tänkte bara, då borde ju du skaffat det innan honom.
Jag: HAN LÄR JU INTE BETALT DET SJÄLV IAF. OCH DET GJORDE OCH ANDRA SIDAN INTE DU HELLER.!

hatar verkligen när folk anspråkar på att jag inte har körkort.! SÄRSKILLT DOM SOM HAR FÅTT DET BETALT! " det är väl bara o ta det" VISST, det är inte så kul att behöva spara till precis ALLT här i livet. jag vill kanske oxå bli serverad med en silversked i munnen.

OAO.

söndag 26 april 2009

Jag har inget liv?

Har städat idag på fm, ska iväg o jobba 12-20 snart.

Jag jar kommit fram till att jag inte har ngt liv ?:S
Om jag ställer mig frågan Vad lever jag för? Svar, Jobbet ? nej, skulle jag kunna klara mig utan, familjen? Träffar dom knappt, Vännerna?, vilka vänner? umgås ju knappt med folk , Min pojkvän ? Ja, han är den som får mig att vilja forts leva, kan inte tänka mig att vakna upp utan honom ! Han är mitt allt.

Nu tänker ni, oj vad deprimerad hon verkar vara då? Men så är det inte , jag satt bara och funderade över mitt liv, hur har det blivit såhär? varför är det ända jag gör att jobba städa sova och träna? det måste ju finnas viktigare saker här i livet? Men vad? och hur hinner man med det?

Förr i tiden var jag älskad av många, folk hörde av sig flera ggr om dagen , jag visste exakt vad som pågick i andras liv, och jag fanns där för dom.

Varför är det inte så nu?

Mina förädrar pratar jag med kanske 1 gg i veckan, träffar dom 1 gg i månaden,
mina syskon pratar jag med 1 gg i månaden med , och träffar 3 ggr om året.
mina vänner pratar jag med några ggr i månaden, träffar var tredje månad,
en av mina fd bästa vänner har inte änns vart i min lägenhet, som jag bott i i ett år:S vi träffades varje dag förut.

Man måste väl inse att man inte är liten längre, att man har blivit vuxen. trodde dock aldrig att det skulle vara såhär :S

90% av min tid går åt jobbet, jag vet att man måste jobba, men hur ska man kunna fördela resterande 10 % ?

puuh. ja , det kanske är såhär att vara vuxen.

tisdag 21 april 2009

21april

Grattis camilla i efterskott ! <3

Var o tränade idag med anna, det var kul .! hih

har inte så mkt att skriva, tror inte att det är så många som läser min blogg hlr:S..

Iväg o jobba om 10min.

torsdag 16 april 2009

Tvätta

Blää, tråkigt o tvätta. och tro inte att ja har lyxen att göra det i lägenheten, nej måste gå ner till den allmänna tvättstugan för våran är cp.. Suck, började 7 i morse, vart o tränat nyss oxå. fan va alla skulle hälsa på mig när jag stod där o svettades. :(

Jag fattar inte, känns som om jag bara går upp i vikt, känner mig verkligen fet för tillfället, och uppblåst, förstår inte varför :( Jag har ju inte fuskat med mat eller träning. Snyft.

Provade bikini nyss, alltså mina gamla, lixom förra sommaren när jag låg på stranden på gran canaria, lovade jag mig själv att gå ner i vikt till denna sommar. visst det har jag ju gjort, problemet är bara att jag gick upp i vikt innan jag gick ner, så det blir ju inte så lätt att hinna gå ner typ 10kg innan somamren. heh. aja var väl inte riktigt så depreimerande som det brukar vara att prova bikini, även fast jag såg fet ut så såg mina ben ändå annorlunda ut, fastare eller vad man ska säga, så det var ju en fördel.

Börjar 12.30 idag, mannen med dom svarta bågarna kommer på besök på jobbet så måste finslipa mig innan jag går dit..

Snart äre helg !

Auf wiedersehen.

söndag 12 april 2009

Påskmiddag / Krogen

Först när vi vakna så fick jag o kim o casper ett varsitt påskägg, ja ni läste rätt JAG ÅT GODIS IGÅR :D

sen lite senare åkte ja och kim hem till mamma för att äta lite påsk mat, var faktiskt väldigt trevligt ! Mycket skratt och lite tjaffs. tyvärr var inte min lillebror hemma, men får träffa honom en annan dag :)

När vi kom hem så väntade vi på att johanna skulle komma, och efter en stund gjorde hon det :) Vi satt och pratade och drack lite cider och drinkar, sen när klockan blev ca 21.30 drog vi till OT och hade trevligt, väntade på att räkan skulle sluta, vilket han lite senare gjorde, när vi hade druckit upp drog vi hem till räkans pappa och väntade på knet, sen vart det dags att gå till krogen, tellus.
jag var lite nervös att inte komma in eftersom det var 20årsgräns, men det gick ju som smort. väl där inne var det inte så kul fakitskt, det var FULLT med folk, man fick köa överallt. :/ och jag kännde mig faktiskt ovanligt liten (i ålder) träffa typ ingen jag kännde, förutom min kusin bella, men det var förväntat :P hon är alltid ute. hah.
JOhann o robin drog hem efter ett tag för johanna mådde dåligt. Så jag vart ensam med kim och knet, väl när klockan var 2 kom vi ut från krogen , meningen var att vi skulle börja dra oss hemmåt, meeeen, träffade en person som jag hade ett låååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååångt samtal med, ca 1½ timme . Det var välbehövligt kan jag säga. Jag var tvungen att höra hans åsikt. och FY FAN vad jag frös när vi stod o prata. Jag höll på att dö när jag skulle gå hem.! aldrig frusit så mycket!

Kvällen var ändå roligt tycker jag, kul att göra lite annorlunda saker som omväxling .:) Tack Alla <3

Jag har fått reda på en sak som har slagit mig vädigt hårt . Jag älskar dig "syster" , finns här för dig. <3

Och till en annan nära vän , kämpa. det är det ända som hjälper, ge aldrig upp!<3

träna med camilla om ca en timme, VÄLBEHÖVLIGT!!!!!!!!!! Ingen mer godis nu, var bara påskafton som var undantag.

//Ida Sälmark

fredag 10 april 2009

Trrränaa -1KG / Jobbet

Jobbade igår, det gick faktiskt väldigt bra !:) hih.

Var o träna igår med, och storhandla med camilla så hoppas att maten räcker ett tag nu =)

Långfredagen är tråkig. funderar på att städa lite, gjorde iofs det igår, men mina svärföräldrar hade vart här när jag var på jobbet och sa att det såg stökigt ut:O .. så hade väl inte anstängt mig tillräckligt :P

På måndag ska jag till svärta och fira påsk :) Hoh.. Och träffa lilla hunden.

vart och tränat nyss, och fick den glada nyheten att jag gått ner yttligare ett kg :) så 1+2= 3 :) Man blir så glad!! Och nej det var inte för att jag vägde mig tidigt, jag hade faktiskt precis ätit.

Så mitt träna 5ggr i veckan verkar funka =)

Får se om jag går till gymmet imrn, är ju faktiskt påskafton, tror jag hoppar det och går på söndag ist med camilla :)

så jävla irriterade btw, jag måste köpa hårfärg för camilla skulle hjälpa mig att färga håret i helgen, men stan har ju stängt hela helgen :'( Buhu..

Hejråå

onsdag 8 april 2009

Oxelösund, Snatteri

I måndags var jag och hälsade på jessica i oxelösund, ! Och självklart lilla linus <3
Glöm aldrig det

Igår tisdag så var jag först och tränade med Camilla , det var jobbigt ! men vad gör man inte :) Åt lunch på sunlight oxå. men dom hade ingen lingonsylt till panbiffen så jag fick äta fisken !

Sen så var det ju egentligen min lediga dag igår, men jag vart tillfrågad att jobba och jag är för pengakåt för att tacka nej ! Jag kännde på mig hela dagen att det var något som inte stämmde, och att någonting skulle hända, vilket det gjorde.

Jag satt inne på "kontoret" och hörde inte att det kom in folk i butiken, men när jag sen upptäckte det så stannade jag kvar några sekunder där inne och kollade på dom via kamerorna, vilket dom tydligen inte visste att vi hade. Jag såg att dom bettedde sig en aning konstigt. så jag går ut i butiken och kvinnan som var där inne såg mig, och blev jätte röd i ansiktet och gick fram till mannen och typ flamsa jätte mycket, jag såg att hon höll ngt i handen, såg ut som en snikers eller mars, så säger hon till mannen " Ska du ha den där eller " ( mannen har inte upptäkt mig ännu) Men gör det när hon säger så, då vänder han sig o tittar på mig o ba "öh vilken då , den här" (och tar fram en macka) . Kvinnan säger då att hon ska gå ut sålänge och börjar gå emot dörren, då jag säger " Tänkte du betala för den där eller? " Hon säger " VADÅ JAG HAR INGET " och springer ut, sen tittar jag på mannen och frågar honom " Tänkte du betala för den där elller? Annars kan du gå här ifrån " Mannen säger " hur mkt kostar den då? " jag säger " 23kr" , Då säger han neej jag ska nog inte ha den, så lägger han ifrån sig mackan och går ut genom dörren.. Suck.. hade jag inte stått bakom kassan hade jag gått och ställt mig framför dörren innan kvinnan hade hunnit springa iväg, men icke, aja, känner igen dom iaf så nästa gg dom kommer ska jag slänga ut dom direkt. dom har inget där att göra. !

Vart och tränat nyss..

mitt nyttiga lic går faktiskt jävligt bra, ! :) Har inte ätit ngt onyttingt sen i fredags !:) Även fast pappa höll en chokladkaka framför näsan på mig igår så tackade jag nej, duktig som jag är! !

Nää, nu ska jag snart till jobbet..

//Ida


söndag 5 april 2009

Träna / Lunch / Geni

Först imorse var jag o träna med Anna, gick ganska bra :)
Seen så kom jag hem och duschade, och kim ringde räkan och frågade när dom skulle komma, sen kom dom hit, och vi åkte och åt mat på china , det var sådär, maten alltså.
Sen tyckte vi att vi skulle göra något roligt, så vi åkte iväg och köpte ett geni spel, haha.. FAN så svåra frågor det var.. " vad händer 1847 " TYP. hm, robin vann iaf ! congratz :)

På tisdag ska jag till Jessica i oxelösund <3 <3 <3 MISSMISSMISS HER !

Ja annars händer inte så mkt mra. JO! sanningens ögonblick ikväll 21.00 ! missa ej!

Oao . //idahoen

lördag 4 april 2009

Träning plus vallarna

Japp, var och tränade i förmiddags, :) Ska dit imrn med, fast då med Anno, blir min 5e gång denna vecka ! (STOLT) och nej jag är inte någon träningsnarkoman, jag tycker faktiskt det är ganska kul och träna, så mår man så bra efter man gjort det.

Har börjat "mitt nya liv " , gjorde det igår, hehe får se hu det går, godissuget är större än någonsin.

Städade när jag kom hem från träningen, har bara hunnit med köket och bafrummet än så länge, blää..

Meen, sen så åkte jag kim och casper på picknick ! :D:D hah , på vallarna, det var nog det sämsta stället vi kunde valt, för det var massa folk som trodde vi var döva, " NÄMEN ÄR DET DÄR EN KATT DÄR ? " " NEJ MEN FAN VA COOLT MED EN KATT I KOPPEL " " ALLTSÅ ÄR DET DÄR EN KATT ? " Man ba hallå? vi ör inte döva. men fick iaf mest positiv kritik. haha.
Gott var det med, kykling, vindruvor, bireost, fetaost , sallad, baugette, vatten, kex :) <3

Ikväll blire bio, fast and the furious. !

Sheppohoj.

onsdag 1 april 2009

Kim Sälmark <3

Min underbara pojkvän, gud vad jag älskar DIG ! <3

Igår när jag och kim kom hem från hans föräldrar så sätter vi oss i soffan för att titta på andra avenyn, och då från ingenstans ger han mig ett litet paket ! :) Snacka om glad jag blev!! Hih, det var en parfym, armani diamonds <3 Och så sa han att jag fick den för att jag tog hand om honom och stod ut med honom när han hade dåliga dagar <3 Fick lite tårar i ögnonen må ja säga ! hih.
Så himla gulligt!!!
Jag Älskar dig Kim.

Då nu och föralltid <3