fredag 20 november 2009

Första ensamma körturen

Helt sjukt, igår tog jag bilen SJÄLV och skulle bla lämna tillbaka filmer och skkjutsa anna till jobbet.! JAG FICK PANIIIIIIK. Ni som inte har körkort kan omöjligt förstå hur det är att för första gången sätta sig själv i en bil och köra, det är hemskt! Ingen att fråga eller diskutera trafiken med, så jag chansade mig fram lite, och dom som jag var så valde jag ju självklart att ta min första ensamma tur vid 16 då det är mörk, plus att det regnade och massa trafik! Herregud vad jag snurrade runt i stan, jag har lite parkerings skräck i stan, särskillt när bilar kommer bakom mig,

iaf så släppte jag av anna på max och sen raka vägen hem. Livrädd.

Efter lite övertalning från camilla och kim bestämmde jag mig för att åka och hämta camilla i oppeby, det gick bra, och det känndes genast bättre när hon satt i bilen, vi åkte och handla på citygross, lämnade tillbaka filmerna och sen hem och åt glass, okej vi körde driven på mc oxå,hihi. sen vid 21 kärde jag hem henne igen, vilket med gick bra, det var inte lika läskigt längre. :)

Idag ska jag iväg o jobba 13-20.15 och i morgon jobbar jag 8-15.45 och när jag slutar då så kommer det stå en fulltankad saab åt mig utanför jobbet (: Min svärfar ska nämnligen iväg i helgen så ja skulle få glida lite med hans bil ! hih.. efter jobbet på lördagen ska jag iaf hem till pappi och äta (:

söndag blir det jobb igen! och även må ti ons och tors !

Ha det gött.

/idahoen

torsdag 19 november 2009

YIPPIKAJEJ!

Körkortet är mitt ! DET NI! , På första försöket och allt (:

/idadenbästanågonsin!

måndag 9 november 2009

Börja använda tandtråd?

Nyss hemkommen från ett tandläkar besök.. DET VAR INTE ROLIGT!!!!!!!!!!!:'( Jag började självklart att grina, men det skulle nog alla göra om någon tryckte ner en jävla nål typ 1cm mellan varje tand bara för att kolla djupet. SATAN!

Hade inga hål dock (: Andra året i rad!!!! Det är helt otroligt! när jag var yngre hade jag minst 3 hål varje gg jag kom till tandläkaren och typ 11 början till, men icke!

Däremot fick jag ett ultimatum, Börja använda tandtråd på riktigt! Eller, Få tandlossning vid 25års ålder.. hm,undra vilket jag väljer? Skulle väl vara roligt att bli kallad tandlösa ida, eller? NEJ. Fattar inte hur ja kan ha vart så dum och inte lyssnat på dom tidigare, jaja, det var iaf inte över ännu.. jag har en chans till på mig att göra som dom säger. Och tro mig, den här gg fattar jag innebörden.

Fy tusan.

söndag 8 november 2009

Vänner?

Jani, hur är det egentligen med det där " Vännskap" Hur många ser mig som deras vän? Hur många vet att dom kan ringa mig när som helst dag som natt om något har hänt? Jag trodde det var många, men kanske har jag inte visat tillräckligt mycket intresse på senaste tiden så folk nu mera kallar mig för sin "periodvän" ? Det är inte förrens nu som jag börjat inse att jag blivit vuxen , nör man inte har tid för sina vänner på samma sett som förut,nu har man så mycket annat att tänka på.

Men å andra sidan, jag tror jag inte kommer på någon förutom Anna som frågat mig hur JAG mår på flera år, som inte bara är sådär ytligt, så Ja, jag har väl bara en vän, men hon är även den bästa! <3

Hon bryr sig om mig, och jag om henne, vi tar hand om varran i vått och torrt även om det går månader mellan vi ses osv så blir vi inte sura på varran för det, vi ses så ofta vi kan , mer går det inte att göra åt det.! Det kallar jag en ÄKTA vän .

Och ne jag gillar inte att bli kallad period vän. det var ett slag under bältet.

lite seg i huvudet tror ja

Ja, som några vet så började jag städa idag kl 11.00 exakt, när jag var färdig satte jag mig vida datorn i kanske 1.45min, när jag sen skulle gå och laga mat så tänkte jag för mig själv, det är något som har hänt med lägenheten, jag gick och tittade mig omkring i säkert 5 min, sen föll poletten ner ! JAG HADE JU STÄDAT. hur fan kunde jag glömma det ?:S Det är inte bara det , jag har verkligen fått världens sämsta minne på senaste tiden, lokalsinnet SUGER verkligen! Börjar blir lite orolig...


När jag lagade mat stod jag och fundera på uppkörningen, och fick för mig att det skulle vara lite som i idol, typ när man kört klart så säger gubben " Nej ida, du får tyvärr inte det här körkortet för du hade inte "det" " eller " Nej ida jag kännde inget, tyvärr." blä :(

snart ska jag iväg o jobba .!

eminem var på tv nyss , han har så skön röst :) " HI MY NAME IS.. " hih..

Grattis Pappa på farsdag , och casper grattis kim på hussedagen(: hihi.!

fredag 6 november 2009

Du finns i mina tankar .

Nej usch, har nyss vart och haft körlektion. Det gick fan inge bra, hur i helvete ska jag klara uppkörningen?:S Och uppskrivningen? Det kommer inte gå, .. fuck......

Sen är ja så förbannat trött på vissa kunder jag har på jobbet. Som kommer och tror att dom kan styra och ställa på min arbetsplats. ! GAH..

Sen har jag även fått reda på att en av mina nära vänner är alvarligt sjuk! Hon behöver genomgå en riskfylld operation, där chansen att överleva inte så jätte stor, och får hon inte den inom en snar framtid så kommer hon behöva en akut op, då chansen att klara sig är 25% ! Kan ni förstå 25% !!!!!! Det är ingenting! Usch, mår inge bra av tanken på det, och då kan ni ju tänka er hur hon mår.
Jag finns här för dig gumman, Du kommer klara det här, du är inte en sån som ger upp i första taget! Du finns i mina tankar dag som natt <3

Linköping var iaf bra! Jag och Anna hade jätteroligt :) Och anledningen till att vi åkte dit visade sig med bra resultat ! Vi såg GERD också! från mammas pojkar ?:) hih..

Oao

söndag 1 november 2009

Lund/Malmö

Hejhallå!

Vistelsen i Lund/Malmö har varit great:)

Började i fredags morgon med att vi tog tåget kl 07.02 på morgonen sen var vi framme i lund 11.33 , tågresan gick väl hyffsat fort !
Nere på stationen möter min syster upp oss och guidar och hem till henne där jag och kim ska spendera nätterna, niclas (min lillebror) Sov även där fre-Lör,

Vi gick som sagt hem till henne och dumpade sakerna, sen gick vi ut på en liten vandring i lund, så jävla mycket folk det bor där!! Alltså på en sådan liten yta, känndes mycket värre än sthlm! Vi gick bla in i domkyrkan och tittade lite i affärer:) Sen gick vi hem till lägenheten igen för att invänta min andra syster och hennes fästman, när dom kom så gick vi till en sushi resturant, jag äter dock inte rå fisk, men det var en väldigt fin och mysig resturant :)
Efter maten gick vi hem till lisa igen och Mamma + Linn och joakim åkte hem till L&J i Malmö, och vi andra gick o hyrde film (:
Woverine blev det, tyckte dock inte att den var så bra, inte som dom andra Xmen filmerna, men det var trevligt ändå:) hih..
Efter filmen var vi så slut så vi bestämmde oss för att sova, Och usch det var inte lätt, Ni försår min lillebror har diabetes, och jag vaknade flera ggr och var orolig över honom, bad honom kolla sitt blodsocker ett par ggr. Nu förstår man hur mamma känner varje natt.
Iaf så gick natten bra , och vi vaknade väl rund halv 10 snåret, åt frukost och jgorde oss iordning för avfärd mot Malmö. Det är så sjukt mycket folk överallt måste jag tillägga.

Väl i malmö går vi runt i den extremt stora staden och shoppar, Och just det, ni vet hemsidan coolstuff, DEN AFFÄREN FANNS DÄR! när jag såg det höll jag på o svimma, MEN SÅ VAR DEN STÄNGD! :@ Så jävla typsikt, har lixom hur många ggr som helst tänkt att berälla saker därifrån men typ struntat i det för att frakten är så dyr osv.. JAJA..

Jag som är så kändiskåt tycker man ju borde ha sätt ngn kändis, MEN ICKE, dock gjorde dom andra det, Ola salo bla..

När vi shoppat färdigt åkte vi vidare hem till LinnoJo, Där bjöds det på taco med massa folk, det var trevligt och fint hemma hos dom med!

Frammåt 23 ngn gång hoppade jag kim lisa och arwid på tåget tillbaka till Lund , när vi kom hem så tittade vi lite på tv, och sen var det sovdags igen :)

Idag har vi umgåts och pratat massor osv, tills det var dags att gå till tåget och åka hem igen..

MEEEEEEEEEEEN, det kunde gått illa , hhaha. jo det var nämnligen såhär att vi satt inne på stationen och väntate på att tiden skulle gå, och jag hade redan bestämmt mig för att jag skulle bara några min innan tåget skulle gå gå in på pressbyrån och köpa en benandjerry glass som jag inte har smakat, så 10 min innan tåget ska gå så drar jag med mig niclas in där, medans mamma och kim börjar gå mot perrongen.. när jag står i kassan så ringer kim på min mobil och säger att tåget står på perongen !!!!!!! Fick lite panik och började springa, hah och självfallet hade vi inte tittat vilket spår vi skulle till, så när ja och brorsan kommer upp på rätt perrong får vi SPRINGA för att hinna komma på tåget, och det var ingen liten bit vi fick springa heller. haha där fick jag bara för jag promt skulle ha den där jävla glassen ;D GOD var den iaf!

Som sagt så har vår tid i lund/malmö vart jätte bra! och vi har haft jätte kul, massa skratt osv :) Självklart längtade vi hem till vår lille bebis som fick spendera helgen hos morfar, :)

Så jag avslutar med att Tacka min Fina älskling för att han följde med även fast han kännde sig lite sjuk innan, och pappa för att du tog hand om Casper åt oss ! <3

Nu vart det lite låååååångt.. hiih..

Oao! //Ida