tisdag 27 juli 2010

Jeans!

sorry för dålig upd. Jobbar som ett djur .. lite kort om folk nämligen..idag iaf, innan jobbet så åt jag lunch (SJÄLV) och sen tittade jag lite på staden, köpte bla ett par JEANS.. för 99kr!! hih.. nersatta från 499kr :) ibland är rean grejjjt. tror dom är rätt snygga faktiskt.! brukar ha lite svårt för jeans i vanliga fall.. men dessa känns rätt . Nog om det, har nyss kommit hem och slagit in lite paket ^^ hih..

jahapp annaars..? inte bokat resa ännu, så jäävla svårt att bestämma mig.. :(

Puss på er!

Förlåt älskade vän , för att jag bidrog till att ditt hår inte blev som du ville :( <3

onsdag 21 juli 2010

40 + ??

Sitter här och funderar..

pratade nyss med en killkompis på facebook, han tjatade om att jag skulle följa med till hamnen och dricka, jag förklarade att jag inte orkade för att jag jobbat osv.. efter ett tag fick jag kommentaren att jag var som en 40åring.. jag vart lite "offended" och berättade detta för en vän, hon sa att han delvis hade rätt. det fick mig att tänka lite.. beter jag mig äldre än vad jag är? Bara för jag inte är ute o super ons fre lör..? Inte äns en gång i veckan? kanske inte äns en gång i månaden? Jag vet inte riktigt vad som gjort mig så anti alkohol på senare år, säkert har det flera faktorer. Jag tycker verkligen det är jättegott och supertrevligt att dricka.. DOCK så varje gång man dricker eller går ut så är det alltid någon/några som blir för fulla, och jag tycker det är så jävla jobbigt! Hallå ..? lär er era gränser?? ingen gillar någon som sitter och är halvt medvetslös?
Och varför är det alltid så att alkohol äns måste vara inblandat? när man ska göra saker? nu låter jag kanske lite som en nykterist, men varför behöver man egentligen nervgift för att kunna ha kul? Jag erkänner, jag blir pratgladare och mer framåt efter ett par glas, men det är ändå lite sjukt ?
Kanske växte jag upp lite för fort ? jag hade min "supar" period när jag var 14-15 år. Fjortis dvs.. jag flytttade hemifrån när jag var 15 , och var tvungen att växa upp fortare än andra..
Måste bara slänga in ett ex på en dålig kväll.. Jag hade bestämmt med en vän att vi skulle ses hemma hos henne och dricka lite vin , prata o ha trevligt.. jag kom dit, vi drack vin och hade trevligt.. i en timme typ, innan hon började shotta, göra drinkar osv, och var efter 2 timmar svinfull och asjobbig.. gick inte äns att prata med..? det var sjuk tråkigt...

Jaja skulle bara säaga de.. haha..

hejsvej

måndag 19 juli 2010

Johanaaa

Igår åkte jag till mammsen och var där i 4(!) timmar.. försökte fixa o trixa lite med hennes dator.... gick inte så bra..... Sen ringde Johanna mig, Mötte henne i hamnen där vi tog en stor glass! sen traskade vi till hemköp och handlade lite mat, sen vidare hem till mig, hängde lite, sen gick vi hem till Johannas kompis Ulrika. Hängde där ett tag innan vi vart hungriga och gick hem igen, till vår förvåning hade kim kommit hem också, vi lagade mat och åt, Hemmagjorda hamburgare med pommes och tzatsiki.. MUMMA! :) KOllade lite film oo snacka skiit. sen åkte johanna hem vid 00.00 .. Kul dag ! Tack :)

Idag ska jag jobba på mitt gamla jobb igen.. både för och nackdelar.. förr kunde jag ju den butiken som min egen bakficka, hoppas det går bra idag med ..:) och att måånga kommer och hälsar på mig! hih..

Åhh, det är så mycket saker jag vill ha!! Systemkamera, renovering av kök + badrum, lillebror till casper, garderob och utlandsresa! hur ska jag ha råååd..............suck

Pusshej

lördag 17 juli 2010

Ajax!

Idag har jag jobbat, det var myyycket folk.. ! men gick okej ändå tycker jag ! Efter jobbet så hämtade Sannie mig , skjutsade mig till mamma sprang in o fixade lite grejs, och sen skjutsade hon tillbaka mig ! Lämnade en liten "tackförskjutsen" present i bilen ^^ busig ja är haha!

Imorrn är man LEDIG.. wiho, kommer säker regna men ändå^^ tror ja skulle på stan med bellabus ! (?) har för mig det iaf..

jahapp, inte mycket annat att säga tror ja..?! får fundera ett tag så kanske jag återkommer.

Pusshej

onsdag 14 juli 2010

Onsdag

Igår (onsdag) så åkte äshis å LAN i k.holm så jag vart lämnad ensam hemma.. jag fixade ordning lite i badrummet, har köpt en ny "vagn" som jag har mina tillhörigheter på bla borste osv.. skönt. slipper ha allt på tvättmaskinen. sen började jag försöka få tag på någon/något att göra resten av dagen, men alla var upptagna! antingen jobbade de, eller något annat onödigt :) Fick tillslut tag i Hanna! Vi bestämmde oss för att åka ner till hamnen , där åt vi glass och en salami macka.. massor med folk!! helt sjukt. Vi åkte hem vid 21 , men när vi kom hem kom vi på att det inte fanns något att göra hemma och sova ville vi inte ännu, så vi stod o velade ett tag om vi skulle åka tillbaka till hamnen, men vi drog till donken istället.. haah.. satt där en stund, sen åkte vi hem.. skiljdes åt och jag la mig i sängen för att titta på sex and the city. efter det försökte jag sova, vaknade ett antal ggr av oliika anledningar.. Nu ska jag alldeles strax till jobbet.. i värmen....... buuh. hoppas ac funkar..

vilket onödigt inlägg detta blev. . men för den som undrar så kan ni ju läsa..

/ida

måndag 12 juli 2010

Smultronstället!

Efter mycket velande vart vi skulle ta vägen på utflykt idag så åkte jag och camilla till Söderköping och smultronstället! det var inte lätt att hitta dit, och sitta i en varm bil utan fungerande AC tar på krafterna.. men vi kom fram och beställde in två STORA glassar, 7kulor med grädde och banan osv.. åt väl halva innan vi höll på att spy.. sen snabbt tillbaka till Nyköping, vi vägrade åka igenom norrköping igen så vi fick hitta en egen väg tillbaka, den gick dock snabbare! I nyk åkte vi och hämtade patrik, hem till dom och fixa lite, sen hem till mig för att hämta en sak till kim, och sen ut till skavsta.. seeeen till OT för att äta Middag. Och nu är jag hemma...

Imorgon får vi se vad vi kan hitta på, hoppas på Hverven <3

If you want to have something said, just tell it to my face.

//idahoen

måndag 5 juli 2010

Dåligt väder

Gör mig inte så mycket faktiskt, skönt att slippa svettas ihjäl.. Idag på morgonen drog jag till jobbet för att se hur en öppning går till igen ,så jag klarar av det själv på tors.. Börjar jobba igen kl 14.. till 18.30.. ska väl gå bra, ska försöka repetera allt ja måste kunna tills ons när jag ska jobba ensam..

Annars då, inte lika sur som igår, det vart bättre när kim kom hem och var snäll.(<3)

annars har jag väl inte så mycket att tillägga.........

hejdå

söndag 4 juli 2010

usch, kan inte den här dagen ta SLUT!

Det har varit en av de TRÅKIGASTE dagarna i mitt liv idag.. Jag har inte gjort ETT skit, förutom att försöka komma på något att göra / Någon att umgås med. Men ingen hade tid för mig... spenderade timmar för att försöka få tag i vissa, och andra sket bara i att svara. Det finns en person som inte ska ta åt sig av det jag kommer skriva nu. du vet mycket väl vem du är hjärtat.
iallafall.. det känns lite som att ingen vill umgås med mig längre, om jag inte tjatar på dom, och allt ska alltid vara på deras villkor. Vet inte varför det är så..? Iofs så hatar jag ju med att umgås med mig själv så förstår väl att det inte är så roligt för andra heller ... Ja jag känner mig deppig..... och bortglömd.. en annan sak är ju också att jag skrivit flera inlägg om att jag inte mår så bra, och att det hänt massa saker, men det är inte någon(!) som brytt sig? betyder jag verkligen så lite? Det får mig att tänka, hur länge jag skulle kunna vara död innan mina vänner märkte det?
Jag är kanske inte heller så bra på att fråga hur folk mår ochsåvidare, men skulle jag läsa i någons blogg eller så där det antyder på att min vän inte mår bra skulle jag väl genast ringa eller skicka ett sms och fråga vad som försigår..

Jaja, ska smaka en muffin jag bakat idag.. och vänta på att min pojkvän ska komma hem och säga att allt kommer bli bra. Jag älskar dig Kim (L)

Ett extra <3 tillägnat min Hverven!

Söndagsjävel

Hatar söndagar, vet inte varför.. är ju ledig och allt.. Men har inget att göra..:/ Alla andra jobbar eller har något annat för sig.. jag vill ju ut och umgås i solen.. inte så kul o göra själv direkt..

Igår iallafall så var jag och sanniehjärtat på en liten liten strand någonstans i sverige, med oss hade vi hundarna ! Dom badade och ja och sannie kände lite på det kalla vattnet :) Sen skjutsade hon hem mig, och jag städade, och sen gick jag hem till pappa för att vänta på att anna skulle komma ngn gg.. vi gick hem till henne och bytte om, sen tillbaka till rhodos och åt, efter maten gick vi hem till hennes föräldrar, med lite pinsamheter på vägen ;) .. Hemma hos Annas föräldrar spelade vi lite kort, och tittade på dexter! Sen kom kim o hämtade mig!

Vi la oss o tittade på Blade i sovrummet och jag halvsov, och då börjar kim fråga mig om vi ska skaffa en till katt.. en kattunge då förståss.. någonting om hans jobbarkompis och bla bla bla.. haha han lyckas alltid prata om sådana där saker när jag är halvt borta.. vet inte vad vi kom fram till riktigt.. haha.. kattungar är jättesöta, verkligen, men jag vet inte hur casper skulle reagera på en nykomling, och så vet ja inte om ja orkar med en liten "valp" som hänger i gardinerna ..dock skulle ju casper ha sällskap när vi var iväg någonstans.. får tänka på den saken..

nehe om jag ska ta tag i mitt liv o komma på något att göra..

Hejhopp

fredag 2 juli 2010

2 Juli 2010

Fredag idag, och jag börjar jobba snart.. kl 15 närmare bestämt.. och slutar 18.30! hih.. S K Ö N T. Blir nog att svänga förbi pappa en stund efter jobbet . Hänga lite med honom o Lisa om hon är hemma.

Fint väder ute med, kanske går ner på stan lite tidigare och hänger lite innan jobbet.. behöver ju som sagt kläder.. haha.. har dock egentligen inte råd med skiten.

Jaha, vad ska ja skriva mera då.........................?? Blir fint väder i helgen så ska försöka vistas lite i solen för omväxlingsskull.....

Hejdådå..

torsdag 1 juli 2010

Jobb och HAHA

Jobbat idag 9.30 till 15! Gick bra tycker jag, bara så jävla mycket att lära sig.. och kunderna gillar ju inte direkt att vänta ^^ Men men, det kooommer.. haha..

Sen nyss så surfade jag in på bilddagboken.se , brukar göra det ibland.. lägger aldrig upp några bilder, men ändå kul o kolla om någon annan gjort det. Då hade jag fått det här meddelandet i privata inkorgen
" tja fan va du va söt! så här är de, ja har fotfetisch vilket innebär att ja älskar o gulla me fina fötter! så nu undrar jag om du har fina fötter som gillar o bli gullade med! men främst av allt undrar jag va tycker du om dina fötter? :) " HAHA.. Hjälp! Jag svarade INTE ..

Nu sitter ja o väntar på att kim ska komma hem någon Jävla gång, han är ute och hjälper sin far..

Fortf inga planer till helgen.. JO! träffa sannie tänkte jag ge mig på :) <3

Har väl inge mer o skriva tror jag.. känner för att städa lite nu..

Pusshej