fredag 30 april 2010

Valborg 2

Sitter hemma, nyss kommit hem från jobbet....... hostar som djävulen himself och har äckligt ont i huvudet..... Blir nog inte så mkt valborgs firande idag.. vad det nu är man firar. just nu vill jag bara sova.. och får världens ångest över det.. töntigt kanske ni tycker, men alla andra ska ju lixom ut o supa och skriver överallt om hur kul det ska bli.. och jag vill sova ? hmm.. lite depp nu minsann.

regnar gör det också, men det hör väl valborg till.. regnar tammetusan varje år.

hungrig är jag.. vad ska man äta? nobody knows..
ska väl gå o titta i garderoben om ja hittar ngt fint att ha på mig, det hände faktsikt ganska ofta att man tex är och äter på någon resturant och så träffar man några man känner som frågar om man inte ska följa med hit och dit.. men alltid är problemet att man inte är dressed for succses. så ja måste vara på min vakt.

/idahoen

Valborg

Idag är det valborg och jag ska strax göra mig i ordning för jobbet. dvs knarka lite alvedon och pimpla hostmedicin :) sen är jag som ny igen. mohaha.
Efter jobbet kommer förmodligen camilla och patrik hit och myser. får se om det blir mat ute eller hemma. vi har ju bara loser resturanger här i stan.

Igår gjorde jag väl precis som man ska när man är sjuk. Ingenting.. kollade på tv typ.

Imorgon är vi bortbjudna på 20års fest.

nej nu måste ja gå. hejdå..

torsdag 29 april 2010

jag överlevde inte...

skrev ju i ett tidigare inlägg att jag skulle försöka jobba mina 3dagar med lite hjälp av alvedon även fast jag är sjuk... jag jobbade igår, men när jag kom hem mådde jag så jävla dåligt hostar som en idiot och snoret bara rinner och känns som att huvudet ska sprängas. så jag var tvungen att sjukanmäla mig idag.. vila mig lite och försöka gå till jobbet i morgon iallafall !
tycker verkligen inte om att vara hemma ifrån jobbet. för det första tycker jag synd om den som måste jobba istället för mig, och för det andra så förlorar man så inihevete med pengar :(

idag ska jag bara ta det vääldigt lugnt och ta hand om min kropp.

Varför kan man inte bara bli imun mot alla sjukdommar ? HATA.

Nu hostar jag ihjäl mig snart. hejdå

tisdag 27 april 2010

Terapiarbete..

Idag har jag ägnat min tid åt massa terapiarbete... dvs göra servettringar, närmare bestämmt 150 st.. Har även börjar på mina presentaskar, dock tar de lite längre tid att göra så de fick vila till en annan dag.. måste införskaffa ett limstift tills dess, tror ja kommer underlätta allt väldigt mycket!!

Fortfarande sjuk, men har bestämmt mig för att sluta vara en sån mes och gå och jobba i morgon, fan alvedon löser väl allt :) Jobbar ju trotts allt bara i 3 dagar sen är ja ju ledig 1 igen :) och det är ju inte så långa pass så ja borde ju överleva !

På fredag äre valborg, har typ bestämmt att hänga med C&P då, om de inte ångrat sig.! hoppas bara sjuksymptomen släppt tills dess!

Första maj blir det 20årskalas, sen jobba morgon på söndag..

Juste, till mina presentaskar var ju tvungen att ha tändstiksaskar, så ja åkte och köpte det på ÖB idag, 120 st.. personalen och de andra kunderna tittade lite undrande på mig.. med tanke på att det var det ÄNDA jag köpte , ja och ett nystan med tråd.. hoppas ingen krog eller så brinner ned i natt, då kommer de säkert misstänka mig. undra bara vad ja ska göra med alla tändstikor.. ääh som kommer nog till användning någon gång också !:)

Nej nu får det bli lite Navy CIS och taco.

Auf wiedersehen.

måndag 26 april 2010

sickness

Jag är SJUK.. ÅHH.. och ledig! Fan har inte vart sjuk på typ ett år, har fått jätte bra imun försvar sen ja började på PB 2008, men idag räckte det inte till.. Min hals is killing me. hatar verkligen att ha ont i halsen. eftersom man får svårt att äta och därmed ingen energi så blir man bara så lam, ska träffa bella 15 idag, får knarka lite alvedon tills dess. och storshoppa på apoteket, nått bra mot halsen.

annars tänkte ja väl städa och så vidare idag, har inget annat direkt planerat..

Nu ska ja gå o dricka det där förbannade honungsvattnet som jag hatar!!! hatar alla varma drycker, men måste man så måste man.

B L Ä .

/I

lördag 24 april 2010

Till alla mina läsaree

Eftersom jag nu fått bekräftat att jag faktiskt har läsare så kanske jag ska skriva något intressant i dagen inlägg.......... hmm... Jag har jobbat hela helgen ? ehhrm.. Ja , det var det jag har gjort i helgen. Haft en riktigt skit helg. Eftersom jag inte vill skriva om min arbetsplats här så är det bara sannie som förstår vad jag menar, men men.. det ända jag kan avslöja är att jag blir så sjukt överaskad över hur vuxna människor kan bete sig. Gr..

Ny vecka nya tag, i morgon (måndag) ska ja träffa bellabus för en sväng på stan ! Hoppas jag hittar ngt fint!!

Nästa helg äre valborg, haha börjar faktiskt känna mig lite gammal för det , kommer och tänka på när man var ung och dum, det var ju faktsikt 6-7 år sen.. valborg är lixom till för fjortisarna, och stundeterna.. jaja.. har råkat dubbelboka lite så får se vart ja o kim hamnar :)

Funderar på att kolla klart på grease snart som ja började titta på här om dagen..

Juste! sen måste jag ju säga att jag tillägnar alla mina tankar till Prinsessan madeleine , stackaren har ju blivit bedragen så nu måste ju förlovningen brytas. (YES!) Nej usch vad elak jag är, klart det inte är kul för henne att bli bedragen, men ett prinsessbrölopp mindre betyder desto mer skattepengar till nödvändiga saker.
Ja , ska sluta tjata alla vet redan min åskit om monarkin.

Idag skiner SOLEN, bara för att jag ska jobba, vädergudarna har snott mitt schema. elaka satar.

hejhopp..

torsdag 22 april 2010

Wipiedouw

Igår åkte vi iväg till das heron city... Kollade Clash of the titans, den var bra, handlar om grekiska gudarna, ni vet zues hades osv..? Åt lite på pizza hut också , dock hatar jag pizza nuförtiden så ja åt nacho tallrik. ( Anna jag rekomenderar starkt! bättre än taco bar! )

Idag har ja och kim uträttat lite ärenden på staden, fick btw en väska av Äshis !:) hih, söt han är och köper massa grejjs till mig :) <3

efter vi kommit hem så har ja påbörjat rensning hemma, dock händer alltid samma sak.. man börjar rota i någon jävla låda och sitter och drömmer sig tillbaka när man hittar saker som påminner om förritiden .. sen var ja ju tvungen att äta och titta på andra avenyn, och nu är klockan över fem så ja måste duscha och sen börjar Navy CIS, vilket jag inte tänker missa, och sen är det sovdags :( ska gå upp 03.40 imorn ju...

förövrigt vet jag inte riktigt varför jag envisas med att skriva i den här satans bloggen när ingen jävel läser den ändå.. haha.. funderar på att skriva något som gör att om man läser det så måste man höra av sig till mig så får ja se hur lång tid det tar från att jag uppdatarar tills någpon faktiskt läser..? good idea?

Och en sak till SLUTA REGNA FÖR I HELVETE!!!!!!!!!!!!!


Puss puss //ida

Jag är gravid i 12veckan..

onsdag 21 april 2010

Regn!

jävlahelavetesbajsregn. :(

Idag har jag suttit och väntat på att anna ska sluta i hopp om att hon skulle glida med mig på stan då.. dock när jag väntat i 18år och tagit mig ner på stan i regnet så får jag tag på henne och hon säger då att hon redan har bestämmt med någon annan.. typppiskt tänkte jaag.. så fick gå själver. deppig satan blev jag när jag provade allt. "fatass lår" oh yeas. :( jaja köpte ett par glajjer iaf.. sen fick ja lite blodsockerfall och var tvungen att äta så ja fick sitta själv på donken och äta en liten burgare. dock kom hanna och joinade mig lite när hon såg att jag satt själv .! <3

Nu är jag hemma efter att gått hem i skitvädret.. inget paraply hade jag heller.. Ska snart göra mig i ordning för att åka till heron och komma bio ..

Oao..

måndag 19 april 2010

19/4-10

Trött.! seg..

Igår em var vi och grattade Camilla och Patrik som hade fyllt år, det var trevligt.. vi stannade dock lite länge, kim camilla och patrik drack whisky och öl, medans jag hade fått äran att köra satt ja och tittade på.. det var ju trevligt ändå, men ja var hungrig till tusen och ville inte vara otrevlig och tjata om att vi skulle åka hem så ja höll ut :) kollade bla på torsk på tallin, förjävla skön film det där :)
diskuterade lite resor och annat av livets tilhörigheter. iaf runt halv 23 åkte vi hem! stannade på statoil och köpte lite snus, sen hem för att äta lite och ha lite diskutioner om allt möjligt............................... kom i säng ganska sent, men somnade rätt fort..

idag ska ja börja llite tidigare än vanligt. skulle egentligen jobbat morgonpass men sannie var snäll och bytte pass med mig :)

på onsdag ska ja C,PochK på bio på heron city. det ska bli najjs. ska försöka gå lite på stan innan det med :)

casper ligger och är söt <3 mitt lilla hjärta!

nehepp..dags att göra sig i ordning då !

söndag 18 april 2010

Suuunday

Vart på visning av en "3a" idag, jättefin var den, men dock så skulle nog de allre flesta kalla den en "2½a." den var inte mycket större än våran nuvarnade tyvärr. och hyran var skithög.. vi får se hur det blir med den, känns kanske lite onödigt att bara köpa en lite större, om man ändå måste köpa en ännu större om några år.. Ja, en dag kommer tillochmed vi bli föräldrar. men åå, den var så himla gullig :). jaja.

Sen gled vi ner på stan visade kim en kavaj ja ville ha, och han hör och häpna köpte den till mig (: oboy vad jag vart glad :) hih.

sen gick vi till hellmans och åt lite.

sen hade kim tröttnat lite på stan så vi promenrade hem igen..

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli lite mera så vi kan åka hem till camilla som fyller år idag GRATTIS ! , Det ska bjudas på smörgåstårta, inte riktigt min favorit, men klart jag smakar iaf!

Får inte tag på annapanna, tror hon är lite grinig för ja glömt svarat på hennes sms.. ajdå.

Nej men hejdådå...

lördag 10 april 2010

Hungry.!

Jobbat idag 8-1545.. haha alltså jag tror inte folk skulle vilja umgås med mig om dom såg vad jag hade för mig på jobbet.. pratar med mig själv , står och psykar mig.. hahahha.. och sen skrattar jag åt migsjälv efter det.. haha jag är så jävla rolig.
Iaf, var rätt dött på jobbet så ja tvingade dit sanniehoney, , så fick besök av henne och de 3 "B"na, Bosse Boris och Bebisen :) haha dom hundarna är för häärliga :) hih.

På tisdag ska ja och kim på visning på en lägenhet jag älskar , sen kommer det nog inte bli den, men iaf.. titta kan man ju göra ^^ .

Allså det är snart sommar.. lite paniiik får jag över det..

Träffade busungen på stan igår, vi fikade lite , kul o prata lite om både nu och dåtid ;)

Snackade även med hillurt i telen idag, klagade lite över allt. bestämmde även att ja ska dra ner dit snart och hälsa på.

Funderar på att börja springa lite.. men hur kul är det om man möter någon när man är assvettig och äcklig.. haha.

Juste, jag är brunett nu igen I LIKE! Tack camilla för hjälpen! Ser lite läskigt ut när jag precis satt på mig foundation och ingen mascara eftersom min ögonfärg och hårfärg är ungefär densamma. snyggt är det iaf:)
Nu gäller det bara att sola lite så ja inte ser så blek ut i det nya håret.

tackförmigtjollahopptjollahej.