måndag 29 juni 2009

Ja måste väl vara dum helt enkelt.

Ja igår hade jag pisstråkigt innan jobbet, dock hade jag pisstråkigt på jobbet oxå, fick stå o jobba i ca 30graders värme, (ac fungerar inte riktigt som den ska) så ja höll på o dö ett antal ggr.
Hilla kom o hälsade på iaf, och förvånad vart ju jag eftersom hon inte hade hört av sig om att hon äns var i nyöping, hon hade tydligen sovit hos anna, och dom hade åkt o badat igår.. O ingen frågade mig, inte ens ett litet sms hade ja fått :/ börjar seriöst tro att ja måste vara den mest tråkiga människa att umgås med, eftersom mina kompisar inte längre vill göra nått med mig .. aja..

Idag är ja ledig iaf. Ska cykla hem till mamma om en stund, anledningen till det är att jag ska få lite motion , sol och träffa mamma o lillebror. sen ska ja nog ner på stan o kolla lite en sväng.. äta lunch, själv antar ja.

Hej

Suck..

Kan inte hjälpa att blir lite irriterad på en del personer.
Jag o Kim har försökt att umgås med några av våra gemensamma kompisar, ett par specifikt, har frågat om dom vill följa med på minst 3 evangemang, men har hela tiden fått ett kanske. Dagarna går o sedan helt plötsligt får man reda på att dom tex bokat en annan resa utan att säga till oss, eller fråga om vi ville följa med, eller så läser man (det här är bara att ex ) "Idag ska vi åka till kolmården! " När vi kanske frågat för en vecka sen om vi inte ska åka dit tsm ? Kanske dags att inse att dom inte vll umgås med oss ?:S Men varför kan dom inte bara säga det då.

aja, kommer nog inte hända mkt för mig i sommar, ja kommer jobba hela tiden, och nu har jag sagt till chefen att ja vill ha mera tider, så det betyder ännu mindre tid att hitta på ngt.
Känner mig lite depp faktiskt. :(

aja, ska väl gå ut o gå en sväng i solen tänkte ja, innan ja börjar jobba.

hej.

måndag 22 juni 2009

Jobbat / Glass / Tvbäänk

Så Sjuukt jobbigt att gå upp i morse, klockan 4 ! somnade runt 00, och vaknade igen runt 02 osv.. ( alltså jag jobbade, därför jag gick upp så tidigt. !
Sen kom sofie och bytte av mig och det var väldigt varmt ute =) hih.

Kom hem till äshis, bytte om och sen gick vi ner på stan och åt lunch och tittade lite på kläder (: <3 .

Sen ringde räkan och vi bestämmde att vi skulle träffas, Han o Johanna kom till vår gräsmatta utanför och vi satt där medans dom åt mc mat. sen åkte vi ner till hamnen och åt glass, kolla lite på båtar och sen skjutsade dom hem oss.

När vi kom hem började jag titta i reklamen och såg ett erbjudande på en väldans fin tvbänk , så ja sa till kim att nu åker vi och tittar på den här, och det gjorde vi,! och köpte den! så himla fin :) Så åkte vi till elgiganten och köpte tvantenn grejjs så nu ska vi koppla in våran gamla tv i sovrummet ! YEY :) hih..

Btw så har jag blivit besatt av schack på datorn. haha Vann faktiskt här om dan!

Nej nu börjar jag blir riktigt trött, snart vart vaken i 24 h !

Oao.. //idahoen

fredag 19 juni 2009

Midsommar

Trevlig Midsommar !

Igår firades det Midsommar på många håll, hemma hos fam Svensson/Sälmark så Spenderade vi kvällen genom att titta på vänner, äta potatisgratäng med kött och till efterrätt glass med krossad choklad maränger och chokladsås :) Vi hade jätte mysigt bara vi 3, Jag Kim och Casper, gick och la oss väldigt tidigt oxå, men det beror ju på att kim började jobba klockan 4.30 i morse, och jag skulle börjat kl 8 men fick sms om att öppna en timme senare , så här sitter jag nu och väntar på att klockan ska ticka iväg så ja kan bära iväg till jobbet..

Idag händer det nog inte så mkt heller, efter jobbet allltså.. Kim börjar ju sådär tidigt imrn med och ja med..

jag fasar för måndag dock.. då börjar jag 5.30.. kommer behöva gå o lägga mig typ 8 på söndagen..

Men sen är ja ledig onstorsfre :D:D wiiie.. då får ja lön oxå !

Snart äre dags att boka resa oxå, blir nog barcelona:) ska vara väldigt fint där !
Sen lite senare i sommar ska vi boka thailandsresan oxå :) om det nu blir thailand, annars blir det något annat (:

Me loves you Kim Sälmark. <3

lördag 13 juni 2009

Student.

Igår var det student, Var först på Kims kusin Marcus student, i bryngan, det var trevligt.. kännde mig lite stresad bara över att hinna till bellas oxå, men runt 8 så skjutsade camilla mig o anna dit, där vare party må ja säga, dom stod o dansade i köket som galningar haha, snackade lite med dom, sen vare dags att åka vidare, hem till Anna, där hade jag väldigt roligt måste ja säga, vi drack ännu mer vin och pratade lite granna, sen fick ja ett samtal som fick mig att vilja gå ner till hamnen , men väl nere i hamnen kände jag att jag var tvungen att dra till stan, hilla följde med mig, vi gick till en av kims jobbarkompisar (Där kim var) hälsade på dom och sen gick vi hem till hanna, vi skulle kolla lite på film, men ja började må väldigt illa av vinet så ja gick hem o sov, en liten stund iaf, kim ringde efter någon timme och jag cyklade o mötte honom vid viadukten, sen hjälpte jag honom lite, han mådde inte så bra.

Det var min fredag det. väldans roligt till typ 23, sen gickd et bara åt helvete.

Tack alla som förgyllde min kväll iaf. och grattis till studenten Bella o Marcus!

Idag mår ja innnnge bra.. förstår itne varför man dricker, man mår ju så jävla dåligt sen. hmm... avskaffa spriten? Ja tack, jag röstar för.

snart ska vi väl åka o handla med kims pappa.

Casper , han är fin iaf <3

onsdag 10 juni 2009

Ny klänning...

Vart på stan idag IGEN, är där varje dag nu för tiden.. suck.. När jag åkte ner dit så tänkte jag att jag ABSOLUT inte skulle ha någon klänning på mig iaf , eftersom det ska bli regn på fredag, men oj då.. hittade en väldans fin klänning på gina tricot :P

lixom har ju redan köpt en klänning som ja hade tänkt att ja skulle ha på studenten, men den är svart och har så mycket trams kring halsen så skulle inte gå att ha någon tröja över den om det skulle bli kallt, men det går med den nya =) och den är inte svart, men ska ha svarta "spets, blom leggings " till :)

Och massor av dom ja pratar med tänker inte ha klänning eller kjol för att det kommer bli kallt, men så mkt utomhus är man ju ändå inte, typ utpringet och kortegen och den vet ja inte äns om ja ska på , och lixom tänk på när ni ska gå på ut en fre/lör, då tar ni ju på er jätte lite kläder, och då är det ändå natt och kallt !

+ att alla studenter kommer ju ha klänning så man kommer nog inte se så frusen ut (:

Sen på fre kvällen ska ja o hilla fira anna iaf :) det ska bli roligt, var och kollade i hennes nya lya här om dagen oxå och den var jätte fin (:

snart ska ja iväg o jobba oxå, på min LEDIGA DAG. men det gör inte så mkt , pengarna rullar in som dom ska..

//IDAhoen

söndag 7 juni 2009

Födelsedagar

Idag blir min bästa vän Anna 20 år !!! GRATTIS <3<3<3
Hoppas du får en underbar dag med massor av presenter!

Igår fyllde Hanna 22år ! var där på fika och filmtittande , det var väldans trevligt ! <3 Träffade hennes pappa som ja inte gjort på 1 år typ :) Och även Hilla, det var ett kärt återseende!

I Fredags var det exakt 4 år sedan jag fick min första kyss av kim <3 Även exakt 4 år sedan jag sov hos honom för första gången !

Här kommer historien som hände för 4 år sedan

Jag skulle sluta 9an, vi hade bestämmt att ha klassfest ute på "level" i arnö,min klass o jag, vi skulle tälta o dricka cider.
Kvällen började jätte bra, vi hade så himla roligt ! Har alltid älskat den klassen,9b in my heart <3, iaf, så vi hade satt upp tälten, bestämmt vilka som skulle sova vart osv. vi grillade och skrattade. Men efter ett tag när spriten tog överhand började saker som inte var allt för trevliga, vi fick besök av några killar som var våra vänner, men mer o mer folk började komma ut till vår tältplats, bla 3 tjejer. Dom tre tjejerna förstörde allas kväll, det började med att dom slog ner en av våran klass kompis, ingen gjorde något, jag och anna var dom ända som försökte få dom att sluta, dom sparkade honom i ansiktet när han låg ner. när man väl trodde att allt var över och dom var på väg där ifrån, hör jag bara en av tjejerna ropa, VAR FAN ÄR IDA SVENSSON ??! En av dom andra tjejerna pekade på mig, och tjejen som ropat efter mig kommer och tar tag i mitt hår och tar stryptag på mig och säger " du ska passa dig jävligt noga" Jag svarar " ´vad fan har jag gjort ?? !" samma sak här, alla står bara och tittar på .. till och med den grövsta killen i klassen står någon meter ifrån mig och bara tittar. Hon hotar att hon ska döda mig och att jag ska passa mig, det ni bör veta om den här tjejen är att hon är ett psykfall, blivit skickad till alla möjliga ungdomsanstallter osv. Iaf, hon puttar till sist iväg mig och dom drar där i från, hela jag skakade. Det var då det hände, Jag ringde Kim, Berättade vad som hänt och han tvekade inte en sekund utan kom och hämtade mig direkt, varför jag just valde att ringa kim den natten vet jag inte, vi kännde inte varran så bra egentligen. Men huvudsaken var att jag gjorde det. han erbjöd mig att sova hemma hos honom, vilket jag sen gjorde.<3 Kim, min räddare i nöden , Min prins <3

Jag ångrar att jag inte anmälde den där idiot ***** , får fortf kalla kårar när jag ser henne på stan .

end of story.

Jag vill ha mina skattepengar nu.

fredag 5 juni 2009

väntan

Jag tror seriöst att när man väntar på ngt så händer det inte, typ om man väntar ett samtal från ngn, så man sitter och tittar på mobilen hela tiden, ( tro mig har gjort det) då ringder det ALDRIG, och nu sitter jag och loggar in på min internetbank hela tiden för att ja väntar på mina skattepengar, dom hade redan kommit vid den här tiden förra året :( suck..

Idag ska jag jobba igen, 13-20.15 !

Igår städade jag lite och var o handla, var på MAX en stund oxå , skulle ge anna henns inflyttningspresent , stod där ett tag men hon såg så upptagen ut så ja gick igen, och då undrar ni varför ja skulle ge hennes inflyttningspresent på hennes jobb? Jo för att den måste ges SNART och ja kommer antagligen inte träffa henne förrens på onsdag, och då kan det vara försent.:/ Jaja..

Funderar på hur man gör när man ska byta jobb:S Ja är ju lixom fast anställd, och trivs jätte bra på mitt jobb, men är rädd för att fastna där, jobba där tills ja är 65 lixom ? hmm.. Känns lite som att man går bakom ryggen på dom om man söker andra jobb samtidigt som man jobbar där ?:S hmm.. kom gärna med förslag..

torsdag 4 juni 2009

...::!::!:!

I måndags var ja o camilla i LKPG =) hoho, det var kul, var tvungna att vara där 16.45, vi kom dit 16.44.40, alltså 20 sek innan deadline. haha, då undrar ni vad är anlidningen till detta??
Jo vi sitter i bilen på motorvägen , och väntar på den avfart som vi ska åka av vid, det kommer en avfart och camilla säger, Ida visst är det här vi ska åka av ??
Ida säger , Jaaa. ELLER NEEEJ !!!!!!!!!!! så camilla forts förbi avfarten, och ca 20 sek efter det så upptäcker ida att ojdå, det var visst där vi skulle svängt av. HAHA.. Så vi fick forts till nästa avfart, och ingen av oss är särsklillt hemma i lkgp så vi virrar runt i hela stan, hah och kör på vägar där bilar inte får köra osv.. Oops.. :D camilla var inte så glad på mig då.. Efter besöket i LKPG så forts vi iaf till IKANO, hih, hittade en biknini överdel och två underdelar =) Och en SVART klänning som ja ska ha på studenten . hahah (A)

resten av veckan har jag bara jobbat.. men idag är ja ledig och ska ev gå ner på stan snart. ...

Sen jobbar jag fre-lör-sön.. Yey.. Money.

Blev inge fira Anna 20 år på söndag i helgen, men inte mkt att göra åt när hon var tvungen att jobba, ( vet hur det är ) Men men =) får ta det en annan dag !

Nu ska ja städa lite i bombnedslaget .. MOHaHahah..