torsdag 4 juni 2009

...::!::!:!

I måndags var ja o camilla i LKPG =) hoho, det var kul, var tvungna att vara där 16.45, vi kom dit 16.44.40, alltså 20 sek innan deadline. haha, då undrar ni vad är anlidningen till detta??
Jo vi sitter i bilen på motorvägen , och väntar på den avfart som vi ska åka av vid, det kommer en avfart och camilla säger, Ida visst är det här vi ska åka av ??
Ida säger , Jaaa. ELLER NEEEJ !!!!!!!!!!! så camilla forts förbi avfarten, och ca 20 sek efter det så upptäcker ida att ojdå, det var visst där vi skulle svängt av. HAHA.. Så vi fick forts till nästa avfart, och ingen av oss är särsklillt hemma i lkgp så vi virrar runt i hela stan, hah och kör på vägar där bilar inte får köra osv.. Oops.. :D camilla var inte så glad på mig då.. Efter besöket i LKPG så forts vi iaf till IKANO, hih, hittade en biknini överdel och två underdelar =) Och en SVART klänning som ja ska ha på studenten . hahah (A)

resten av veckan har jag bara jobbat.. men idag är ja ledig och ska ev gå ner på stan snart. ...

Sen jobbar jag fre-lör-sön.. Yey.. Money.

Blev inge fira Anna 20 år på söndag i helgen, men inte mkt att göra åt när hon var tvungen att jobba, ( vet hur det är ) Men men =) får ta det en annan dag !

Nu ska ja städa lite i bombnedslaget .. MOHaHahah..

Inga kommentarer: