söndag 30 november 2008

nu tändes första ljuset

efter en lite knasig helg så var det första advent idag , jag och kim åt för en ggs skull frukost samtidigt ! och oj vad sugen jag var på att tända första ljuset och ha mysigt . MEN NEJ DÅ! ingen jävla tändre ngnstans! så vi fick sitta där och låssas som att ljuset var tänt, haha. ( nu är det tänt på rikigt, köpte en tändare på jobbet ) :) .



På Tisdag blire ullared ! hih fan va ja tjatar om det men jag är så sugen:) inte bara på att åka just dit men på att komma iväg på en liten resa, dock ska det snöa. mindre bra när man ska åka buss långt.. JAJA 05.30 btw Camilla ska vi åka ifrån nyk bstn :)

Juste, var och fira F&S igår, det var jätte mysigt , inte för att dom var delaktiga så länge men vi satt och kolla på massa kort från när kim (och camilla ;) ) var små, hih.. och gunnar satt och berättade massa roliga historier som vanligt . hih.

Casper ligger här den sötnosen, han ska kastreras den 8onde dec, då ska jag passa på att julstäda ..tvätta fönstren osv .!

Nu ska jag nog gå och umgås med pojken min.

Have a nice first advent ! haha.
/idahoen

torsdag 27 november 2008

stooorm

Jobbat idag, första gg efter 5 dagars vila:) Det var lite roligt att komma tillbaka faktiskt.! Fick mitt december schema, det var väl inte lika roligt, jobbar lixom 20 dagar.. Buut, it pays off.

När jag skulle cykla hem för en stund sen så blåste det riktig storm... lite roligt tycker jag , men inte när man cyklar motvind:(
Kim jobbar till 01, det suger.. har jag ju bara lille kippen och leka med juh, och han försöker bara tjuva min mat.
Finnaly har 1847 snuset kommit in i butiken igen .! Inte för att det är godare än ngt annat snus , men det är en sån fin dosa !

Var på stan med Annapanna igår, kollade lite skit, köpte presenter till mina " svärbröder" eller vad det kan tänkas heta :) , så fikade vi oxå. Och oj vad det kliade i fingrarna när jag såg alla fina saker, men har lovar både migsjälv och camilla att vänta med shoppadet tills EFTER ullared:) vilket btw är om 5 dagar!!!!!!!!! hih.

Imorn ska jag jobba, sen ska jag hem till camilla och hänga lite med henne sen blire hem och sova....... börjar 8 på lördagen.! Sucks.

Hare bra era nötter, och God Jul på er.
//idahoen

måndag 24 november 2008

Stan

Idag har jag lodat omkring på stan, var ganska skönt att gå själv :) Köpte en foundation och ett tillbehör till en av kimsjulklappar ;) sen postade jag min ansökan till a-kassan , skönt att få det gjort !

Haha och sen så tänkte jag bara springa in på banken en snabbis för att höra om dom kunde öppna ett sparkonto till mig, men ojoj vad vi diskuterade saker där, fick lära mig massa nya saker om fonder och shit, inte visste väl jag att man skulle passa på att köpa fonder / aktier nu när det är finanskris ?!? För då tjäna man mycker mer och bla bla bla... men ngt sparkonto öppnades inte, jag bokade tid för ett möte för han tyckte vi hade mkt att diskutera . haha.. Så om någon vecka ska jag dit igen och diskutera min framtid ! :)
och btw, så höll han på att smälla av när jag börja prata om pensions sparande .. haha. inte vet väl jag när man ska börja med det!

Nu sitter jag hemma och kollar på snön som faller ner, undrar om kim ska behöva ploga när han kommer hem.. har iaf köpt lite köttfärs så vi kan äta tacos !:) Mums.

Läntar till Julafton , bara 24dagar kvar!!!! Längtar ännu mer till jag köpt mitt julpynt och granen är klädd , det är så vackert med en lysande gran och adventsljustakar i fönstren :)

Om 1vecka och 1dag blire Ullareeeeeed !!!!!

Oao // Mrs Sälmark.

söndag 23 november 2008

Sirenlid<3

Systrarna Sirenlid <3

Pratade med Lollo i mobilen i nästan en timme :) Åh vad underbart det var att höra hennes röst igen, saknat henne och Lisa hur mkt som helst <3
Fick höra massa roliga saker som hänt i norrk när jag vart borta , och lovade att komma och hälsa på snart ! Och det ska jag verkligen göra !
Tack Lollo för att du förgyllde min dag <3

Nu sitter jag och väntar på att kim ska komma hem så ska vi kanske dra och bowla med räkan och johanna :) Nice nice! .

Hare bra ! <3 / Ida

..........

Suck.. Hade gått upp reativt tidigt idag för att jag skulle gå på stan med Camilla, men så ringde hon för 5 min sen och sa att hon skulle åka till sin pojkbvän istället... Jaja, bara och hoppa i mjukisbyxorna igen då..............
Vet lixom inte vem man kan ringa annars hlr, är så trött på att ringa och tjata på alla nuförtiden, dom ringer ju aldrig till mig.
Ända gg mina " vänner " ringer är om dom inte har ngn att gå ut på krogen med, men lixom hey, hur mkt umgås man där då?:S Varför vill ingen umgås med mig som förut? Ta en fika, Kolla nån film , bara snacka skit??? Jag vet att jag jobbar rätt mkt, men jag jobbar INTE 24/7, även om det kan kännas så ibland.
Och stackars kim då, får lyssna på mitt gnäll om mina vänner.. men han lyssnar iaf <3

Nej usch, vad ska man hitta på ? man villl ju inte gärna gå ner på stan själv? Dock har jag gjort det ett antal ggr, men nu är det umgänget jag är ute efter inte affärer..

AJA.. WHATEVER....

Hejdå.

torsdag 20 november 2008

Jobbvecka!

Har precis lagat mat, currygryta med ris, denna gg vart riset riktigt bra! hehe.

När jag inte sitter här, utan gör ngt helt annat brukar det ständigt ränna saker i huvudet på mig som jag tänker dela med mig här i bloggen, men när jag väl sitter här så står det helt still, och får inte fram det jag vill ha sagt lixom.. störande ? JA.

Ledig i helgen, trevligt trevligt.. vet inte riktigt vad jag ska hitta på bara, Brorsan har konstert så kanske ska gå och titta på honom på lördag, annars tänkte jag väl dra ner till stan ngn gång i helgen med.

Snart äre jul!!!!!!!!!! det tycker ja om, mycket! så mysigt med granen och hela tjaffset :) Måste bara införskaffa lite skít till lägenheten .

Take Care / Idahoen

måndag 17 november 2008

Helgen + Måndag

I lördags var vi ute och firade räkan, först blev det Lazer dome, det var fan roligt, men det känns fortf i låren, haha. Sen efter det vart det middag på Rhodos och sen hem och duscha, efter det vidare till räkan på förfest, och sen ut på O´learys . Var en trevlig och underhållande kväll.!
Grattis igen Robin!

På söndagen var det dags att gå upp på fm, för att pallara sig till jobbet, inte roligt med den träningsverken:P . men tiden gick och innan jag visste ordet av så var det dags att stänga.

Imorse när jag ligger och sussar på min lediga dag, ringer en av mina chefer och frågar om ja inte kan komma och jobba till 13, självklart sa jag.. snäll som jag är! Så vart och jobbat idag igen... och nu väntar 4 långa dar till på jobbet, det värsta är att jag börjar 05.30 imrn bitti och kom nyss hem , har bara hunnit äta..:/ Ajaj.. typ bara jobbar morgon 1gg sen ja börja så jag kommer vara död!!!!!!!!!!! Så om ni skulle ha vägarna förbi imrn och ser en zombi bakom kassan så äre bara lilla jag.

Nej du, nu måste jag faktiskt sova snart, bara lite 2½ men först med Älskling.<3

Take Care / I.S

lördag 15 november 2008

Lördag

Idag har mamma vart här på besök , hälsa på Casper och gav mig lite kokböcker.!
Hon tyckte han var liten fortf, men enligt mig är han en bjässe:)

Snart ska ja o kim iväg och hitta en liten presnt till räkan, och kolla om ja hittar ngra skor, sen ska vi hem och slå in presenten och sen ska vi iväg klockan 18.00 och spela Lazer dome, nice! och efter det blir det hem till räkan och äta lite mat och tårta och parta lite, sen får vi se hur länge ja och kim kan stanna innan vi måste hem till Casper igen, och jag jobbar ju faktiskt imrn. Duuh.

Igår höll jag på att bryta ihop för att jag inte fick ngn ben&jerrys glass. har lite hormonsvängningar så jag var helt seriöst förbannad över det, stackars kim åkte till 3 ställen och letade efter glassen till mig, men jag var lika förbannad iaf för att jag inte fick ngn. heh. sry hun<3

Snart äre ullared,bara 2veckor och 3 dagar kvar:) och bara 6 dagar kvar till lönespec!!!!!!!!!!!!

Oao Take Care//idahoen

fredag 14 november 2008

Min kära lilla osthyvel

HAHA.. Min nya osthyvel är bättre än alla andra! Där fick ni som sa att den skulle vara skit bara för att den är gjord av plast!

Nyss när jag låg i sängen och myste med katten så ringer det på min telefon, och på displayen visar det ett nummer jag inte har, och när jag svarar mitt vanliga " Hej det är Ida" Så äre någon jävla brud som skriker " HAAALOJJJJ" Ja ba "ehm hej? " Då lägger idioten på ? Nödväntigt samtal va?:S

Imorgon är jag ledig, sköönt.. synd att man jobbar på söndag dock.

Åh. vad jag längtar till Ullared. hihi...så kul att åka på roadtrip ! :) 2veckor och 4 dagar kvar idag !HIHI..

Allt för denna gg. Take Care / Idahoen

torsdag 13 november 2008

Trött

Vaknade relativt tidigt idag, hade tänkt att ta mig ut till gumsbacken och kolla lite, men nu börjar det bli försent. och inte så roligt att springa runt där själv hlr.. Jaja, får plocka lite innan jobbet ist.
Det är såå tråkigt att kim börjar jobba så tidigt, redan 05.30, efter han har åkt kan jag inte riktigt sova ordentligt, och nästa vecka börjar jag 05.30 2 dagar!! gaah, hur ska jag klara det? Jag som alltid börjar klockan 13 annars. ojojoj.. Har väl inte mkt att berätta egentligen, fick besök av en jävla idiot om man får säga så igår på jobbet, hade hon sagt ngnting drygt hade jag fan smällt till henne, inte sett henne på ett tag så många känslor och agritioner kom tillbaka. usch.

Åkte och handla igår när jag kom hem från jobbet, lite trött på att folk inte tror att jag kan laga mat. Men upp till bevis så köpte ja massa lite svårare rätter jag tänkte laga, och så åt i rislåda igår, den vart ok, hade inte samma ris som vanligt utan fick låna av grannen så det var lite svårkokt måste jag erkänna.

Jaja.. annars då? Måste färga håret snart igen..............


Veckoschema:

Tors: jobba......13-2015
Fre: Jóbbba....13-2015
Lör: LEDIG, Fira räkan och mysdag
Sön: jobba....14.30-2015



Take Care / Mrs Sälmark.

onsdag 12 november 2008

Work.

See ya later alligator.
Take Care! / Idahoen

tisdag 11 november 2008

Farsdagmiddag

Sitter och väntar på Pappsen och syster, har lagat mat åt dom! :) Tacos as usuall.
Inte mkt som hänt idag, var på stan och glodde lite efter jackor, men hitta ett fint linne ist!
Träffa några gamla skolkamrater, trevligt.
Igår jobbade jag på min LEDIGA dag, gu va ja är snäll? men men man får ju pengar för det!
Lyssnade på mina "pendlarlåtar" idag på högsta volym så Casper hoppade 3 hopp bakåt, stackarn:P Var ju så längesen ja lyssnade på dom så var ju tvungen att tänka tillbaka lite på den tiden också. Nog för att norrköping sög enligt mig, men det hade ändå en viss charm.
Mat dags nu!

Oao. Take Care /Idahoen