måndag 31 maj 2010

Hellyhansen

Sitter och myser i min nya HH tröja :) den är egentligen kims, men jag snodde den moahha..

Igår var vi ute i svärta efter jag jobbat klart. Firade Ewa som fyllde 53 :) Det var trevligt..

När vi kom hem kollade vi på en Steven Segall film, den var faktiskt också helt ok. även om ja inte riktigt tycker om honom..

Är trött. För mycket i huvudet nuförtiden..

Idag kommer Anna hem minsann.

Imorgon börjar den officiella sommaren .. ser mörkt ut..............................

Hejdå

lördag 29 maj 2010

Intensiv dag minst sagt...

Började dagen med att åka till elgiganten (själv) för att leta reda på lillebrors födelsedagspresent. Den fanns inte.. så ja åkte hem och hämtade kim .. vågade inte köra ensam till onoff .. ( det spöregna och massa trafik ) .
Presenten fanns där som tur var, sen åt vi, gick lite på intersport rean och sen på blomsterlandet. Sen vidare hem till mamma o co. Det var trevligt.

På em hände det något personligt, som jag faktiskt väljer att inte prata om i bloggen. Men bägaren rann över. jag trodde inte jag skulle orka mera. Åkte hem till en famlijemedlem och stannade där en stund. Jag funderar på om ja ska gå till dr och göra ett ekg, se om jag har fått en liten hjärtattack.. det känndes som en idag.. högg som en kniv i hjärtat. Men men, jag mår bra fysiskt nu.

Jag har upptäckt att det finns så mycket annat än rikedom här i världen. Det finns kärlek till de man älskar mest. de som inte upplevt känslan att förlora någon vet inte hur det känns, hur ont det gör. Mitt råd till alla er där ute som varje dag vaknar och tänker " vad ska jag ha på mig idag?" skit i det, det viktigaste är dem ni håller kär. En dag finns de inte längre..

Ibland blir det bara för mycket, man orkar inte mer.

Please dont leave me. I need you.

/I

torsdag 27 maj 2010

Må-Tors

I Måndags kväll åkte jag och hämtade bella! Vi åkte hem till mig, åt lite brieost , snacka skit och kollade på tv :) Sen somnade vi.. På Tisdagen vaknade vi och åt frukost. Lite senare drog vi hem till bella för att gå ut med deras hund.. Sen följde jag med en kompis till sjukhuset i eskilstuna... när jag kom hem hämta ja bella hemma hos henne , vi åkte och handla, och sen hem till mig igen.. eftersom jag lovat kim att åka bil så mycket som möjligt så tog vi en tur till gumsbacken och tittade efter skor. kollade även alla andra affärer då.. Hem igen, tittade på American History X , sen massa TV och massa prat :) Lagde även en jättegod lax i ugn.! Sen vaknade vi på onsdagen och tog och ner på stan, åt lite på hellmans och gick på stan, tills det var dags för mig att åka till jobbet och för mig och bella att skiljas åt. Jag jobbade på, kim kom förbi vid 17 och sa hej, sen vid 19.30 kom Sannie älskling förbi och hjälpte mig! Oboy vad glad jag blev. TACK ! sen åkte jag hem till Älskling som äntligen hade kommit hem, vi prtade om hans vistelse på kursen och myste :)
Idag Torsdag cyklade jag till kims sjukgymnast för att överaska honom, sen åkte vi ner på stan och åt på Hellmans (igen) sen cyklade vi hem, och nu är kim på jobbet och jag sitter här .. hih..

Tack snälla underbara bella för att du sov här hos mig! det var otroligt roligt att hänga med dig :) <3

Tjollahej

måndag 24 maj 2010

Nu får han komma hem igen

Haha kalla mig töntig, men ja vill att kim ska komma hem nu :(
vill verkligen aldrig bli singel.. det skulle vara förjävla tråkigt. Inte bara för att jag älskar kim, utan även för att det suger verkligen att vara ensam. . ja har inte vart ensam mycket idag. hatar det.. hihi tur att jag inte är singel :)Älskar kimsan.. och han får ta och komma hem nu! :(

Snart kommer bella iaf :))

<3

Han vände och gick

Nu har han lämnat mig, min älskade Kim.. Inte föralltid dock:) han kommer ju hem på onsdag igen hih^^ Men det känns väldans konstigt utan honom här hemma.. blää.. saknar honom redan<3

Så vad ska man hitta på nu i 3 dagar när man är ensam hemma? Bella kommer ju inte förrens ikväll.. humm... ska ner och hämta min cykel iallafall.. och hoppas på en lunch med Sanniehunny innan hon ska åka och jobba åt mig ^^ moahha <3

Det är fint väder ute, men det är kallt.. typiskt...!!!

Neej, ska nog borta tänderna nu och tänka ut något kul att göra idag :)

btw, Anna.. ha det super i Cypern! Kracha inte! <3

Pusshejleverpastej.

fredag 21 maj 2010

Casper fegpropp / Ont i fötterna

Idag tog jag ut Casper på en liten tur ute. Han var en riktigt FEGIS.. han kröp fram och var livrädd för allt. Det går minsann bra att sitta och "skälla" på insekterna,fåglarna osv när man sitter i fönstret men när man är ute är man inte så kaxig längre.. vi var ute i en halvtimme innan han gick och satte sig utanför porten och jamade HÖGT.. han ville inte vara kvar ute. Dock satte han sig utanför fel port haha. Så vi gick in sen iaf. Men bara för han var så feg så kommer jag kalla honom fegpropp idag istället för casper. HA..

Efter våran utflykt så jag jag ner på stan.. tog med mig min cykel som det är punka på. (btw så hatar jag sommarskor i alla former hade jag själv fått välja hade jag gått i mina stövlar året runt.men det kan se lite knäppt ut) Jag gick ner och åt lunch med pappa , sen gick jag till "jacks" (cykelaffär) som ligger brevid lucky seven.. de hade lunchstängt.. så ja tänkte att ja skulle gå ner till " björns cykel" som tydligen heter "haga cykel" som ligger vid friskis och svettis.. trotts att mina fötter höll på att döda mig.. väl nere där hade de OCKSÅ stängt.. suck tänkte jag och gick tillbaka upp till stan. gick till pappas jobb och frågsa om han hade någon cykelpump, men icke så han sa till mig att gå och pumpa den på torget. jag går till torget och mina fötter är nu nära döden.. och gissa vad? Jo pumpen var TRASIG. suck.. klockan hade då blivit dags för jacks att öppna igen, så jag traskade dit.
Han som tog emot mig var väl inte jätte trevlig direkt... han kunde tydligen säga att det var punka utan att änns prova att bara pumpa den först.. jaja.. lämnade in den där iaf.. skulle vara klar på måndag. jippi, jag som trodde jag skulle få cykla hem på den så ja slapp ha mer ont i fötterna..
sen gick jag hem.. ville inte spendera mera pengar idag , gjorde jag tullräckligt igår :( Nu är jag hemma iallafall.. ska nog sätta mig på balkongen snart med ett glas jordgubbssaft och tycka synd om mig själv.

Hejdå

Fredag den 13onde?


Man kan tro att det är fredagen den 13onde idag. Allt händer.. jag vet inte hur jag ska prioritera, jag vill finnas där för alla.


Idag var min lillebror tvungen att åka till lasarettet . Han fick ett krampanfall. Mamma hade hittat honom i badrummet liggandes på golvet med öppen mun och krampat.. fragma kommit ut ur munnen .. han låg så i 4 min ..anbulansen kom ganska fort. Nu ligger han på sjukhuset. Frågan jag inte kan låta bli att ställa, vad hade hänt om han var ensam hemma?

Everything just breaks my heart :'(

torsdag 20 maj 2010

Fanfanfan..

FAN

Det här skulle ju inte hända.. jag var helt säker på det. Men det gjorde det ändå. Vad kommer ske nu? Hur kommer du reagera på detta? kommer det göra dig starkare? eller kommer det "break you" ? :( Jag blir tokig. Jag känner att jag inte räcker till, till alla som behöver min hjälp.
Please god, for once. Help me......

Skvaller tanter, vart tog ni vägen??

Skvaller tanter, vart tog ni vägen?? Ja .. vart är ni?? Jag brukade vara den som fick reda på saker nästan innan de äns hade inträffat... men nu..? får ja reda på det veckor efter hela stan vet det. hm. okej, kanske fel att skvallra, men vissa saker får man säga.
Beror detta på att jag inte träffar mina vänner tillräckligt ofta, eller är det för att man väljer att inte berätta saker för folk för att man då vet att hela stan vet det 1 timme senare? Jag vet då inte :( Men känns bara jobbigt att inte kunna finnas där för folk som behöver mitt stöd .. varför hör ni inte av er? Tror ni att jag inte bryr mig llängre bara för mitt liv kretsar kring sova äta jobba? Det gör jag.. <3

Idag har jag iaf vart på stan med camilla, shoppas massor :S har egentligen inga pengar .. så vad ska jag nu bjuda bella på när hon kommer och är snäll och sover hos mig ?? haha.. jaja får ta ur emergensy-kassan i värsta fall :)

kanske lägger upp lite bilder på inköpen senare!!

Have a nice day!
/idahoen

onsdag 19 maj 2010

kläd ångest..

Ingen aning vad tusan ja ska ha på mig.. Man vet ju aldrig va det blir för väder.. hm.. kanske jeans och någon t-shirt. . eller leggings?? ja men ja börjar ju bli lite trött på leggings.. bläää...

hejdå..

T R Ö T T

Ja , det är jag, har dock sovit i någon timme sen ja kom hem från jobbet.. det var en lååååååååååååååång dag på jobbet.. men sen kom sannie och livade upp stämningen lite =) hihih..
Nu är ja hungrig.. sugen på kebabtallrik. men orkar inte gå och köpa ^^

nehe nu har ja inget mer att tillägga......

/Ida

tisdag 18 maj 2010

TRÖTT

Jag tänkte på en sak igår.. det är inte så konstigt att jag är konstant trött nuförtiden .. När jag gick på gymnasiet så pendlade jag till Norrköping.. det betyder att jag gick upp runt 04.00 och gick och la mig vid 23..
ett dags schema såg ut såhär ungf varje dag i 2 år..

Vakna 04.10
Gör mig i ordning till 05.00
Äta frukost till 05.45
Åka buss 06.00
Åka tåg 07.00
Vara i skolan 08-15.45
Åka tåg 16.15
Åka buss 17.10
Äta middag 18.00
Titta på tv / umgås med kim 18-23
SOVA 23-04.10...

Jag sov alltså 5timmar och var vaken 19! Helt sjukt, nu måste jag sova MINST 8h för att orka jobba i 6-8 h.. Jag börjar bli gammal helt enkelt :/

Såhär ser en dag ut för mig nuförtiden

Vakna 10.30
Frukost 11.00
Sitta vid datorn 11-12.30
Göra mig i ordning 12.30 till 13.30
Gå till jobbet 13.30
Jobba 14-20.15
Kolla på tv 20.30 - 23
Sova 23-10.30..

Nuföriden sover jag alltså nästan 12h! och är vaken 12.. haha.. jajaj ^^

Hejdå

måndag 17 maj 2010

Gnocci

Recept Gnocci

1 Paket Bacon
"snäckskal" alt "Pinnar"
1 paket creim frech
1 burk champinjoner

Koka upp vatten med lite salt. Samtidigt som du steker bacon.
Lägg i "snäckskalen" i vattnet och låt koka i 11 min.

När pastan är färdig och baconen stekt färdigt så blandar du ihop allt i kastrullen, och till sist häller du i lite creim freich, AKTA så det inte blir för mycket.
Servera med grönsaker och Ketchup. MUMS :)

Denna rätt passar perfekt dagar som man har lite mindre tid.

söndag 16 maj 2010

Dagen Äventyr!





Idag drog jag och kim på äventyr med Camilla och patrik, på SAFARI ! (Kolmården) Älskar verkligen safarit, älskar ju djur så ja sitter som ett litet barn i en godis butik :) Vi åkte två varv ^^ Hon vi betalde hos i början var ju dum nog att säga till oss att vi fick åka hur många varv vi ville så självklart åkte vi ett extra varv:P Hade det bara vart ja o camilla i bilen hade vi nog åkt minst fem :P
Haha iaf, så var det väldiga häftiga möten ( även fast jag tycker lite synd om djuren ) Det bästa mötet var andra varvet vid lejonen, vi åkte sakt förbi en lejonhane och en hona, och plötsligt kommer lejonhanen mot oss och tillslut är han ca 5 cm ifrån mig o camilla och så VÄNDER han huvudet mot mig o ja bara skrek haha.. vågade knappt titta och absolut inte ta kort ^^ Djur verkar ha lite ilska emot mig, varja gg ja är på tropicarium så kommer det alltid en haj simmandes emot mig med öppen käft tills den slåt emot glaset. buu.. scary..

Här kommer lite bilder på de djuren ja hade "balls" nog att ta kort på

Ursäkta att bilderna är lite suddiga , men man får faktiskt inte veva ner rutan och ta kort HOST camilla....



















Det här var sista bilden innan bilen rullade fram lite och jag var ansikte mot ansikte mot detta stora läskiga, men underbara djur..

torsdag 13 maj 2010

13/5-10

Idag har jag jobbat 14-20 .

Fick lite kändis besök idag av PLAY



Min meritlista av kändisar inne hos mig börjar bli låång :) hih..

Pratade med bella idag med, hon ska sova hos mig när kim åker iväg på kurs :) hih, jag behövde inte äns muta henne så ja tror hon faktiskt ville det :) skoj ska det blir , lite favorit i repris <3
Och snälla sannie då, hon tog mitt pass den 25e så ja slipper jobba :) tack sweetheart.

Nej nu kurrar det lite i magen, blir nog lite Mariekex med smör. Yummy!

//idahoen

Hata nyköpingshemskösystem

Jag hatar verkligen nyköpingshems kösystem.. det känns ju lixom som att folk tränger sig i kön, om man lix bokar, och då kanske man är på plats 8 i kön, och sen om man går in någon dag senare så är man på plats 32... bara för dom som stått inskrivna längre bokar. Men grejjen är ju det att dom flesta som redan har en bostad står fortf reg där och bokar objekt bara för att se om de kommer först osv, och då hindrar det ju oss som behöver en bostad SNABBT. jag tycker att dom ska släppa bostäderna kl 00.00 varje tors, och dom som då är i behov av en lägenhet kommer ju då sitta inne då och boka, och sen ska ingen annan få gå före i kön. Jag tycker dom ska ändra kö systemet ist efter hur snabbt man är i behov av en ny bostad.. men icke..fy fan.. kommer ju ta minst ett år innan man äns får gå på visning. fuck this shit.

/ida

onsdag 12 maj 2010

Leggings



(Bilden är lånad från Nelly.com )


Fick hem mina nya Leggings idag! Helt sjukt vad snabbt det gick, beställde dom igår kväll och de låg o brevlådan IDAG ? hmm.. BRA iaf :)

Idag då, har jobbat, ätit en av de godaste mackorna jag ätit någonsin!! Pressbyråns Ciabatta med mozarella ost och salami :) MUMS!

Hade även lite jobbigt på jobbet idag , arga kunder osv.. usch fick lite panik.

Och jag blev kallad TANT idag ?! HALLÅ ?? det var en kvinna som kom in med en lite kille och sa " så ger du pengarna till tanten i kassan där" ja ba HALLÅ? Jag är 20 år?!??!? tittade lite argt på henne efter det.

//idahoen

Kedjehus

Åååh, hittat ett sånt fint Kedjehus! I LOVE it.. får se hur mycker kim älskar det bara :) ^^

Igår var pappa här och åt mat, det var trevligt ! hjälpte honom med diverse saker :)

Idag är det inte lika fint väder som igår MOHHAHAH... =)

Hade inte så mkt mer att säga.

Pussohej

tisdag 11 maj 2010

Webcam



Lekte lite med Webcamen :)

Polkaglass!

Har varit och ätit Polkaglass med tuttifrutti strössel i hamnen nyss :) YUMMY !!

Lunch??

Sitter här och funderar på om det verkligen är nödväntigt att gå ner på stan för att äta lunch..? när man ändå ska kvälls mat om 4 h? hmm.. hade ju velat gå ut en sväng i solen.. bajs då.

Städat idag, plckat fram allt som man ska släpa upp till vinden också.

Igår när jag slutade åka ja o kimsan och handlade , sen vidare till SannieAdde och lånade Avtar ..hih.. hade inte berättat för kim att ja o sannie såg sen här om dan, och om ja hade gjort det så hade han bara surat, så ja låsades glatt att jag inte sett den på evigheter..moahha.. buse ja är , tack för lånet btw SannieAdde .

Fick även turen att hälsa på B&B Kim vart lika kär i dom som jag är :) hih, sötnosar!

Neej ja får panik och ångest om ja inte går ut i solen, men vart ska jag gå?? hatar att gå utan att ha något "mål" .. hmm.. är inte på shopping humör heller, så orkar inte gå till stan bara för att.............................
typiskt.......

Va tycker ni om min nya banner då? Sexig ellerhur :)

Oao. /idahoen

måndag 10 maj 2010

hightech!

Hallå eftersom jag nu äntligen börjat använda min nya telefon till fullo . så prövar jag nu även att Blogga .! och det verkar ju fungera :) puss ida

Ny vecka

Ny vecka, nya tag!

För ett år sedan var jag på bröllop, det var varmt, gick i bara klänning. idag är det inte varmt.. tror inte vi får någon sommar i år :/ åtminstonde inte ännu på ett tag.. blä.

/ida

söndag 9 maj 2010

Cimon...

Tjollahopp, Nu är jag vaken igen..! Kim berättade igår för mig att Cimon från paradise hade åkt från skavsta igår så han hade sagt hej till kim. hih.

Det känns skönt att det är söndag faktiskt. det betyder ju att det är måndag i morgon, och det betyder att det snart är helg igen och att det närmar sig med stormsteg nästa lön och min SEMESTER! har inte haft semester på typ 5 år så ja kan inte änns beskriva hur skönt det ska bli!! wiiihoo..

Hejhopp

lördag 8 maj 2010

Eat until you puke!

Idag har jag jobbat 8-15.45 , hemskt mycket kunder, är väl bra iofs, men lördagar brukar vara lugna..

Efter jag slutat kom sannie och hämtade mig, vi åkte till oxelömarknad... den var sämst. visst att vi kom dit lite sent, men halllå. man måste inte börja packa ner stånden 1 timme tidigare för det..
Köpte iallafall brända mandlar.. och jag har redan ätit upp min strut, så jag tror seriöst att jag kommer spy vilken sekund som helst. har inte ätit mat sen kl 12 heller , för er som känner mig lite bättre vet att jag har ett förjävligt blodsocker, jag MÅSTE äta ungf var fjärde timme för att inte börja skaka , svettas och tillslut svimma.. det är ingen som vet varför, bara att mina systrar och pappa har samma sak. Nu har det gått 9 timmar sen jag åt, men tiden går ju så fort när man hänger med Sannie :)<3
Iallafall, när vi kommit tillbaka till nyköping så åker vi och hämtar Avatar hemma hos henne och sen vidare hem till mig, snackar lite skit och sen kollar vi på filmen.. Ingen av oss förstår oss riktigt på den där filmen , alltså det är ju bra och allt, men ja.. vi kanske är lite tröga. :)

Idag var världen nära på att falla inför mina ögon. . . Jag trodde att jag inte skulle orka mera, det blev för mycket, men som tur var löste sig det nya problemet som uppstått. skönt, för jag orkade inte med mer..

Snart kommer kim hem som jag älskar <3

fredag 7 maj 2010

Fredag

Idag var det fredag , har städat lite .. och sen kom mamma på middag.
Pannbiff med potatis. MUMS, hatar att laga pannbiff, men det är förjävla gott, nu har jag så det räcker ett tag. hih ^^
Ska snart gå o sova, jobbar ju imorn........ hinner typ säga hej till kim när han kommer hem sen träffar jag honom nästa gg imorgon vid 22.15.. tråkigt.. men ibland jobbar man om varandra..

Tröttis..

Imorrn ska ja leka med Sanniehunny :)

Godnatt

Split me in half..

Jag är i behov av att dela på mig, gärna flera gånger.. jag hinner inte med allt och alla som jag behöver, jag är bara männsika. Jag längtar till juli så jag får förstärkning nerifrån.. Hur ska man prioritera? Just nu ligger mitt eget liv längst ner på listan, har fått sätta det på autopilot.. Jag blir så besviken på mig själv att jag inte räcker till alla som behöver mig. what am i suppose to do? :/

Bio

Vart ju bio igår, den var bra.. dock var jag så inihelvete trött så jag kämpade sista halvtimmen att hålla ögonen öpnna, det här med att vara vaken i +20h är inte min grej helt enkelt.......... Men nu är jag vaken och utvilad! Sitter och planerar saker inför dagen.. städning ( i massor) laga mat och träffa mamma, sen lite mail skrivande och telefonringning där emellan.

Nehe dags att börja då kanske............

torsdag 6 maj 2010

tickande bomb

Idag har jag jobbat mannen med dom svarta bågarna kom på besök, dock hade han linser, vart lite besviken..

Om en liten stund ska ja o kim gå på Iron Man 2 , har hört att den ska vara bra så det blir great.
Imorgon kommer mummy hit och äter lite med mig..
Och på lördag blir det jobb sen myspys med sanniebejbi och förhoppningsvis B&B :)

Saker och ting går lite framåt.. men jag känner mig ändå som en tickande bomb, mitt humör är svajjigt. Känner både för att skratta och gråta. All denna ovisshet ger mig magsår. Det är inte meningen att livet ska vara lätt , men någon gång kan man väl iallafall få lite medvind..? :/


Sympati vad är det?

// Ida Svensson.

tisdag 4 maj 2010

Estockholmo!

Idag på morgonen sprang jag ner till tandläkaren för att hänga med camilla när hon terroriserades.. Sen spraang vi till tåget som skulle ta oss till stockholm , vi sprang omrking i olika affärer och busade.. vart lite linnen och två klänningar :)
Måste säga att jag tror inte att jag skulle kunna klara av att bo i the big city.. 10000 människor överallt , dryga och snobbiga..
Juste vi såg en kändis !!! vi skulle gå över gatan vid "plattan", och ser en hel hög med ungar som ville ha autograf samt en fotograf som stod o tog kort , personen i fråga var alltså en tjej , blond i 20årsåldern.. ingen aning om vem det var, såg ut lite som en smal blondinbella, inte för att hon är tjock, men den här var extremt smal.. hmm.. får fundera på de.
ja ni stockholmarna har mycket underligt för sig..

När vi kom hem från tåget gick vi in till sanniehunny och snacka lite :) såg massa fina barnkläder hih..

uppdaterar senare !
Pushej

söndag 2 maj 2010

Det borde vara förbjudet

Ja, det borde vara förbjudet att börja jobba innan kl 9.. man ska absolut inte behöva gå upp kl 3.40 iaf.. man mår ju bara illa..... fy!!!!

Imorgon bär det av mot sthlm! ska bli very nice! shoppagärnet lite :)

Det är något som tynger mig, något som ska hända, något jag ser fram emot men ändå är livrädd för.. så många år som vi har väntat på att detta ska hända.. och nu är vi inte långt ifrån. vem kommer det straffa? och vem kommer bli ledsen.. all min vaken tid går åt att tänka på det här. jag försöker vara stark för eran skull och jag hoppas inte min rädsla lyser igenom.. Jag älskar er.

lördag 1 maj 2010

The ugly truth

Hallååå..!

Igår vart det mys , åkte och åt lite mat på MAX, (mindre mys) sen hyrde vi film! The Ugly truth , Bloodandbone och någon mer som vi inte tittat på ännu. The ugly truth rekomenderar jag starkt! så jävla skön :) bloodandbone är med sevärd! :)
och det jag är mest nöjd över är att jag inte somnade en ända gång under filmerna!! yeeey me! hih..

Har förövrigt hittat kanske väärldens godaste choklad , Marabou POKLA <3 Idag börjar Maj månad, dvs att min sista chans att ta nyttiglivet på allvar innan sommaren, men jag har en lite bit polkachoklad kvar som antagligen kommer slinka ner .. hih ^^ Jag tänkte dela med mig av lite bilder iaf.

.






Nya jackan ! <3


//Ida