onsdag 30 juni 2010

Life is a bitch, get used to it..

Ja usch, det är inte roligt nu.. för mycket saker ligger och trycker i huvudet.. har ingen aning om hur framtiden ser ut,och det skrämmer mig.. =/

Imorgon jobbar jag 9.30-15.. får se hur det går..

Lör sön är jag ledig, hojjta till om ni vill göra något !

Ingen aning om vad jag ska göra idag heller.. Har vart på stan en stund med Sannie, träffade även pappa för en fika. Nu är jag hemma igen..

Hejdå

tisdag 29 juni 2010

Utlandet

Sitter och tittar på utlandsresor, som alltid. haha.. vill verkligen åka iväg i höst eller så.. älskar att resa.. men det är så svårt att bestämma när och vart.. Egypten har ju alltid varit ett önskat resemål.. jaja får klura på det, har ju andra saker planerade som också kostar väääääldigt mycket pengar, så får se hur det blir..

Igår jobbade jag..

Idag sitter jag med spänning och väntar på ett samtal/sms från Sanniehjärtat... !!

Förhoppningsvis får jag mitt schema idag så jag kan börja planera juli...

Vill ha nya klääääder.. har massor, men inga fina :( jag köper alltid kläder som inte riktigt passar mig.. såg på "georgia rule" här om dagen, den med lindsay Lohan i, hon hade jätte fina kläder hela filmen.. men hittar aldrig några sådana.. irriterande as hell..

Skulle behöva städa lite, kanske ska göra det nu innan jag tar min lille promenad bort till jobbet...

Hejhopp

söndag 27 juni 2010

Hatar när jag uppdaterar för sällan...

...För då kommer jag aldrig ihåg vad jag gjort...jag ska göra mitt bästa..

Onsdagen, Åkte Jag Anna och Kim till Parken Zoo!! wiie, Det var jättekul! Lite pinsamt att anna kunde "låten"och vart allting låg haha! Nejdå, det var bra Anna! Vi kom iväg lite sent, men det gjorde inget, vi hann med det vi skulle ändå, tyvärr var nöjesparken stängd.. men spelade inte så stor roll för då hade jag sprungit genom djurparken.. moahha.. Vi kollade bla på när tigrarna fick mat, och min man var en av de män som fick gå fram och hålla emot när tigrarna försökte ta sin mat som satt bunden i ett rep ! hih.. Vi åt mat och busade. Anna var ledsen för att hennes flodhäst inte fanns där den skulle men annars så var allt ok! hi.. Tack Annaho för att du följde med ! <3

Torsdagen Åkte jag med bellabus till norrköping, även vi kom iväg lite sent pga mig.. Förlåt för det, men vi hann väl det mesta vi med :) Jag köpte dock mest badkläder, och lite kläder till kim! Åt asgod glass också! Fick även smaka bellas citronsorbe, jag som egentligen hatar sorbe! Men den var förjävla god!:) Tack snälla bella för att du följde med även fast jag krånglade!<3

Fredag. Midsommar. No comment.

Lördag: Gick på promenad med kim, åkte och handlade, åt jordgubbar och sen iväg till svärta, väl där kom vi på att vi ville dricka lite alkohol, så kim fick dricka under maten och sen tog jag med mig simon in till stan och hämtade casper, när jag kom tillbaka fick även jag dricka! Mysig kväll må ja säga:) Somnade någon gg vid 2 tror ja..

Söndag: Solat, solat solat... Har ju inte hunnit med det så mycket under min semester , men idag gjorde jag det iaf :)
Kom hem vid 16, lagat mat och ätit.. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli lite mer så att ja och kim kan kasta oss på cyklarna och åka ner till bion ! Japp vi ska på bio med Sanniehjärtat och Addemannen! <3 KULIGT!

På tisdag får jag förhoppningsvis domen om jag haft rätt eller fel!:) Oavsett så blir det roligt att veta, ( haha om jag nu får veta ) ;D

Ledig onsdag igen!

LÅngt blev det, men hoppas du njöt av läsningen. Hejhoppgummisnopp!

//idahoen

tisdag 22 juni 2010

Snygging!

MOahha.. Idag har jag vart en Snygging;D Har vart ute och cyklat med Kim, Vi åkte ner på stan och åt lite, sen vidare till hamnen där pappa satt, så han följde med oss och åt glass, sen vidare till gästbåtshamnen, sen tillbaka till stan och sen hem. Cyklat mycket dvs, och vad hade jag på mig? jo min nya vita sex and the city klänning :) som är sjuuuuk uringad. haha.. När kim kom ut från sjukgymnasten höll han på att tappa hakan. :) Jag tyckte det var rätt roligt när folk vände sig en extra gg . haha.. slut or what. Nej, men det är faktiskt fint med uringat, sålänge man inte var värsta pushup också, då blir det för mycket, tråkigt bara att vi med större bröst får sånna onda blickar om man råkar visa lite hud, när "plankor" kan gå med uringning ner till naveln utan att någon bryr sig.. Bilder kommer senare :)

Nu är jag hemmma iaf, ska snart ta ut casper en stund ..

Sen ska vi äta mat med "rara" (HAHA) Sanniehjärtat och Addemannen! :) <3 Ska bli mys! hoppas ja får mysa lite med BoB också !

Imorgon blkire ju som sagt Parken Zoo! Anna är på ! yeey, evetuellt också pontus! Hoppas bara inte det blir stekhett, för då får man ont i öronen ;D

En bra dag so far. !

Hörs later..

Bbq

Igår träffade jag bella på stan! vi åt lite på hellmans och gick i affärer! Köpte en klänning, ett "linne" och en tunn tröja ! Najs!
När jag kom hem så åkte vi ut till kims föräldrar och grilla!! mums! inte ätit grillat på hela sommaren så det var very naaajs. stannade kvar till 23.

Idag vet ja inte riktigt vad som händer, ut i solen tror jag iaf. Imorgon blire Parken Zoo! typ 10 år sen ja var där sist så ska bli kuligt! lite trött på kolmården^^ .

Och på torsdag blire Norrköping med bella! Shoppa lite mera !

Fredag är fortfarande oklart.. återkommer med den infon !hih..

Idag kommer syster till nyköping också:) Trevligt att ha henne i närheten i sommar.

Vill hänga med Sannie något också.... :( <3

Nu ska ja gå ner o kolla om ja fått lönespec.

Pussohej

måndag 21 juni 2010

Last week

Ja nu sitter jag här hemma och har panik.. vill ju göra något på min semester, inte sitta hemma!!! då kunde jag lika gärna jobba!!??!!
Hade lust att åka ner till norrköping och shoppa lite, men INGEN hade tid med det.. tråkigt.. Ska iaf på stan med bellabus en stund, luncha lite och sådär..

Var på bio igår med Kim och Filip , A-team. Jätte bra film!

Ingen aning om vad som händer på midsommar, är ingen big deal för mig , men något vore ju roligt att göra..

Gjorde även en revolutionerande upptäckt igår..!

Nehe nu ska jag fortsätta planera sista veckan.. några utflykter kan jag nog komma på!


/idahoen

söndag 20 juni 2010

Bröllop! mm.

Detta inlägg kommer nog i stort sätt handla om min vistelse i Skånelandet. Så är ni inte intresserade så kan ni sluta läsa här..

Så du var intreserad! vad roligt! hit

Fredag : Började med att jag och kim gick upp kl 05.00 , packade ner det sista och sen traskade vi iväg till tåget som gick 07.02
Byte i Norrpan, sen x2000 i några timmar.. Väl framme i Lund så Gick vi och åt direkt, på en pizzeria.. Pizzan var inte så god men brevid pizzerian ligger "wasabi" en sushi resturang, och när vi satt och åt vår pizza kom Lasse åberg Himself gåendes och slog sig ner på Wasabi!!! :) hih, Jag som är kändiskåt satt och glodde hela tiden och smygfota haha.. älskar hans röst btw^^ Vi var färdiga lite innan åberg så vi går förbi honom .. Jag vänder mig om för att vänta på mamma som står bakom honom i princip, så han tror att jag står och tittar på honom så han hälsar på mig :) haha så jag var artig och hälsade tillbaka!
Efter det så bar det iväg hem till Lisa och Arwids nya lya , den var häfitg, avlång lixom :) haha.. Pratade och diskuterade en hel del.. Sen var det bedtime.

Lördag: Gick upp 08.00 och började stressa med allt inför den stora dagen.. Duschade , lockade håret , sminkade mig. . stressade alla andra.. Jag och Lisa Åkte bil med Toastmastern + Man till Festlokalen och fixade i ordning det sista , hade ju även glömt att tömma askarna på tändstickor så vart lite stressigt.. Tog emot maten osv.. Sen vidare till kyrkan!
Hälsade alla gäster välkommna och sen gick vi in och satte oss!
Måste säga att det var lite kul att sitta på första raden! man kännde sig lite viktig lixom :)
Efter Lite snack från prällen så ringde klockorna och bröllopsmarchen började, och där kom dom.. Vackra som bara den, ögonen fylldes med tårar vid första ögonkastet. Det var magiskt! Hela Cermonin var otroligt vacker! Men stackars Linn var nära på att svimma framme vid altaret, hon fick sätta sig ner några ggr under vigseln. Det där ligger ju i släkten tyvärr, vi har lätt för att svimma då blodtrycket sjunker fort. Men Prällen var van så hon fortsatte som vanligt. Väl ute ur kyrkan så mådde hon super igen! lyckligare än aldrig förr! Allas tårar rann när dom kom ut på kyrktrappan!
Efter fotograferingen så bar det vidare till festlokalen! Kvällen i korthet bestod av Mat , Dryck , tal, tal , tal.. ( ja en massa tal.. men så blir det när det är 100 gäster) och Dans förståss! Säkert 60% av gästerna är proffisionella dansare, så jag och kim vågade oss inte upp på dansgolvet direkt .. haha..
Framåt natten var det dags att åka hem, Vi tog en taxi till Malmö Syd och sedan tåg därifrån till Lund, fick knalla hem i regnet därifrån.. Hem och SOVA! Var så sjukt trött!

Söndag : Vaknade 07.00 Upp och packa ihop det sista och sen springa iväg till tåget ! Åkte tåg hela förmiddagen och var äntligen hemma i nypan igen vid 14.10.

Helgen har varit fylld med kärlek av olika slag och Skratt.

Så ännu en gång

Grattis Kära Brudpar !

Här kommer lite bilder !



Askar



Muffin!



Åberg i bg!!



Bilden är tagen inne i Botaniska Växthuset som vi även besökte på fredagen, jävla coolt. AS stort växthus med småå bebis fåglar som sprang omkring.. inte större än mitt lillfinger :)




Klänningen!!



<3



Köpte ett litet mini schack! askul!

Nejmen godnatt nu orkar jag inte skriva mer!

//idahoen

torsdag 17 juni 2010

Torsdag

Idag när jag vaknade var jag riktigt depp.. hade fått ett sms från en person. Personen var sur på mig. Fast jag egentligen inte gjort något fel.. känndes jobbigt.

Iaf, åkte ner på stan och handlade det sista inför helgen iallafall.

Sen hem igen och gick ut på gräsmattan med hanna , vi solade fika och snacka lite strunt..Mys!

En stund efter jag kommit hem så kom pontus på oväntat besök:)

Han har åkt hem nu och jag har börjat packa lite smått!

Hörs senare!

onsdag 16 juni 2010

Sool

Soligt idag! varmt och blåser precis lagom.. Jag tog en tripp ner på stan kollade lite sen gick jag hem till Sannie och våldgästa henne lite , vart bjuden på en väldans god köttfärsås:) Lekte lite med Bob och sen var det dags att gå hem igen, stackarn skulle ju jobba idag.. Gick och mötte Ewa på stan och fick en skjorta av henne:) Sen fick ja skjuts hem också ^^ jag har skoskav okej??

Nu sitter jag och väntar på att Mamma, mammasmorbor och mammasmorbrorsfru ska komma hem till mig och dricka kaffe.

Snart åker vi, inte många timmar kvar. blir nerväs att jag ska glömma massor....

Kim är på utbildning idag, ja jag vet vad ni tänker, han har ju semester!!!!!!! Men måste man så måste man....... What a man´s got do a man´s got do do.. simply as that.. nej ja är inte BITTER..

Nehepp.. ska väl städa i ordning lite nu då..

Hejhopp

tisdag 15 juni 2010

Hverveeeen

Lekt med Sanniehoney heeeela dagen, ätit glass i hamnen, gått på stan, ätit mat + glass på mc, spenderat någon timme på jobbet (no comment) , rastat hundarna och ätit jordgubbar! En helt superdag helt enkelt:)

Nu sitter jag hemma och väntar på att kim ska komma hem någon gg ! hih , hungrig med :) sugen på pasta!!!!!!

Vart ju som sagt klar med askarna igår! thank you god! kommer bilder snaarrt..

hihi... hihi..

hejdå

måndag 14 juni 2010

First daaay

Idag har jag städat , tvättat gjort askar ( har gjort 70st nu!!) och färgat håret! hih..

nu har jag ont i huvudet, skiiit sugen på glass. .. fint väder är det ju med :)

Vart så glad nyss, pratade med en närsående i telefonen som var glad så det smittade av sig hih..

återkommer..

söndag 13 juni 2010

P.S I love You

Tittat på den ikväll.. Den är den absolut i världsklass bästa filmen ever! Grinat mig igenom hela filmen.. Den får ju än att verkligen tänka till. Håll era kära nära, en dag finns de inte kvar. Det hugger ju verkligen i hjärtat när man tänker på det.

Och Gerald Buttler gör rollen helt otrolig! Han är en underbar skådespelare, hans karakaktär blir 100% trovärdig, settet han ser på "holly" är verkligen underbart! Hans blick får än att rysa.

Han har fan kommit upp i deppklassen! Rollen i The ugly truth var också helt gudomlig. Så akta dig deppan, här kommer Gerald och tar över din roll som världens bästa skådespelare ..

Ne, nu ska jag gå och lägga mig och fundera på hur lycklig jag egentligen är, Med den mest underbara pojkvän , vänner familj och så vidare. <3

Btw så ska jag fan börja prata engelska hela tiden, älskar engelska, spec britt och irish :)

//idahoen

En oväntad vänding!

jag skrev ju igår när jag precis kommit hem från krogen.. och ni tror väl att efter det så sov jag... Det gjorde jag till en början, innan jag började undra vart fan kim tagit vägen.. ringde och ringde utan något svar.. dock ringde han mig halv 7 på morgonen då han och David kom traskandes ute på gruset, han sa att david skulle sova hos oss.. fick lite panik eftersom lägenheten ser ut som ett bombnedslag och jag låg i sängen.. de kom in iaf och pratade, pratade och pratade (med mig som vägrade gå ur sängen) Jag trodde jag skulle slå ihjäl dom där ett tag.. tillslut somnade de iaf.. och ja med, sov i typ en timme ! innan jag vaknade av att det var typ 40gr varmt i sovrummet.. gick upp och duschade kallt! gick o la mig en stund igen, vaknade typ 2 timmar senare då ja inte kunnde sova längre.. hörde att david började vakna så väckte kim och så gick vi upp.. Satt och pratade om gårdagen och om hur vi skulle ta oss till olika platser under dagen utan bil.. Vi löste det genom att ringa svärföräldrarna som fick skjutsa ut david till jobbet och mig och kim hem till dom..

Har precis kommit hem därifrån.. vi har ätit och sovit lite där.. kollat på tv osv..

Nu tänkte jag springa ner till hanna och långa ps.ilove.u av henne, kan vara den bästa filmen någonsin!!

Have a nice day!

lördag 12 juni 2010

Partey night.....

Partynighten började hos Anna :) Sabina o jollan var där med, vi åt underbar mat och en ännu underabarare tårta! dregglar bara jag tänker på den!
Jag och Anna var de ända som drack, men de gjorde inget supertrevligt ändå! :) hih..
Vid kvart i 23 kom sabinas kille och hämtade oss och släppte av mig o A på krogen, vi stötte på en gammal klasskompis som vi snackade lite med, och som väntade på ännu en klasskompis. Dom hängde med oss till tellus.. Där Fadde i vanlig ordning stod vakt. Jag hade inte balle nog att gå fram och säga "hej kommer du ihåg mig" så vi ställde oss i den vanliga kön, och precis när jag blivit insläppt så hälsar Fadde på mig, när jag precis betalt entren så kommer han fram igen och säger att han äntligen kopplat vem jag var.. haha.. ser faktiskt rätt annorlunda ut privatklädd. han sa att ja skulle kommit fram till honom direkt så hade vi sluppit stått i kö och sluppit beta inträde, jag sa att det inte gjorde något sen gick vi in ^^
Där inne var det rätt lugnt till en början sen vart det rätt mycket folk, dock inte så "roligt" folk... men men , vi hade trevligt ändå, träffade yttligare några gamla klass kompisar osv.. vid 02.50 hämtade vi ut jackorna och jag sa adjö till anna o co, och började min vandrig hemåt.. Försökte få tag i kim, fick tag i honom när ja typ hade 5 min kvar att gå, han var på efterfest på skeppsbron..
Så nu sitter jag här hemma och känner huvudvärken smyga sig fram.. kim är inte hemme heller ännu.. men han kommer väl senare gissar jag.

Tack iaf alla inblandade för den här kvällen!

Nu tar jag två alvedon och går o lägger mig. GO NATT!

fredag 11 juni 2010

S E M E S T E R ! ! !

Jag har ÄNTLIGEN semester! Känns helt sjukt!! haha nu låter det lite som att jag vantrivs på mitt jobb. så är inte fallet, utan att jag verkligen behöver vara ledig och varva ner och bara göra roliga saker i över 2 veckor! ååååhh.. Ska försöka fånga varje mminut av denna ledighet..

Vill tillägna ett TACK till Sannie och hennes Adde, som var sådana riktiga vänner idag, ni förstår inte vad det betydde för mig ! <3

I morgon äre busyday, så måste väl gå och lägga mig snart gissar jag.. annars kommer jag aldrig orka med !

har iaf äntligen gjort klart alla servettringar ! Nu äre ju som sagt bara 60st askar kvar att göra, men det bör ja klara av ^^

hejhopp

torsdag 10 juni 2010

Dan före dan!

Yeees det blir partey med annaho och bellaho på löradag! Ni vet hur man gör en ida glad ni tjejor:) <3

Idag fick jag en jätte glad överaskning , SOFIE kom in på jobbet!!! Min älskade sofie! Som jag saknat henne , inte träffat henne sen december!! Kan bero på att hon lämnade mig kvar och drog till le france! Men åå vad glad jag vart att se henne, precis vad jag behövde när jag stod där på jobbet och räknade ner tiden till hemgång . Dock åker hon "hem" igen snart.. men hon kommer HEM igen i oktober ! :D <3

Nej nu är det dags att sova ! Mina tankar går till min sanniehunny som kanske ligger hemma ensam i sin lgh :( <3

Good night <3

Morgon

Gick upp kl 09.00 och gjorde lite askar, alltså sorry att det ända jag tjatar om är dom där jävla askarna, men dom är mitt liv for the moment... har iaf gjort 40 st nu!! bara 60st kvar !:) Limstift jävlet tog slut så jag var tvungen att sluta.. andra limstiftet so far.. hur jävla många ska det gå åt???? knasigt..


vaknade ju nämligen i morse och kom på att det är bara 1 vecka kvar tills vi åker... till skåne..


idag är det näst sistaste dagen innan semestern kan inte beskriva känslan!:)
dock kommer nog min semsterperiod gå väääldigt snabbt förbi har jag en känsla av..! jaja... vädret kan ju få bli lite bättre tills dess med :)

harebra

onsdag 9 juni 2010

åååååååååååååååh

Verkar inte bli något på lördag. SUGER, varken anna eller bella vekar kunna.. inte deras fel men ah.. som alla vet så är jag inte ute så ofta, och det beror på att jag aldrig har något sug efter det, nu har jag det.. men det kommer försvinna .. det vet jag.. så någon annan som har lust att dricka lite på lördag??

Jobbat idag , skolat in vårat nyaste tilskott så jag har mest suttit med piskan och ätit vindruvor:) nej skoja bara, jag är snäll! haha..

hejdå

tisdag 8 juni 2010

Casper!

Grattis Älskade Casper på 2årsdagen! Matte Älskar DIG!

Idag har jag städat lite och sen åkte jag ner på stan för att möta upp bellabus på staden! Vi gick i mååånga affärer och försökte hitta ngt till lilla mig att ha på mig på lördag. Tack snälla bella för all hjälp! prövade nyss de ja köpte och det var jätte fint:) Vi snackade lite skit och åt våra piller, ur våra pillerburkar ^^ mohaha...! <3




Anna och Bella i hamen !



Ida i hamnen !



Sannie och Ärtan i magen !<3


Min söta tröja :)



Casper öppnar pakeet:)



Casper leker med sin present..

Nej nu ska jag nog laga lite ostsås! yumm!

Pusshej



måndag 7 juni 2010

Huvudvärk..............................

Vaknade idag vid 10.30, gick upp och slurpade i mig lite yoghurt, sen bytte jag om och cyklade ner på stan.. min tanke var att köpa massa grejer, sommarkläder, kläder till på lördag, ny by, bikini och bla bla bla, men hade så inihelvete ont i huvudet så jag gick bara snabbt igenom affärerna och det ända jag handlade som stod på "listan" var sidenband och klister till askarna, dom fördömda askarna har tagit över mitt liv .. Haha nejdå, ska försöka göra dom sista 90st idag. har bara ett liiitet probs.. dom hade bara 3 rullar sidenband kvar i affären, så jag har bara sidenband till 90 askar! behöver minst 97st.. damnit.. ja sa till dom att beställa fort som fan iaf..

Iallafall, när jag skulle gå mot cykeln så kännde jag en doft, jag kunde inte placera den.. vad var det? Det luktade ljuvligt! sommar, och den fick mig att le, jag insåg snart var det var.. JORDGUBBAR! hih så jag köpte ett paket hem till frukosten..oboy vad gott det var :)

Jaha på lördag blire parteey , kul! bara inget att ha på mig, men ledig i morgon med så får väl ta mig ner på stan då.. måste färga håret snart med......

Nej nu ska jag ta lite alvedon och börja pyssla med mina askar. lovar att det kommer bilder sen när det är färdigt.

Oao. //idahoen

lördag 5 juni 2010

Dagens Skämt

Dagens skämt är Göta kanal 3.. Den S U G E R.. bara så ni vet. verkligen sämst.

Har typ nyss kommit hem från middagen med pappi och filmtittande. mysigt, förutom att filmen var sämst. hörde ni det, SÄMST.

Cyklade hem bland alla raggarbilar, dvs fulla gubbar som vägrar inse att de blivit gamla, som reklamen säger " En dag inser du att du är närmare pensionen än studenten..." USCH säger jag bara.. och dryga och äckliga är dom också. Bläää.

Väntar på att min man ska komma hem och viska fina ord i mitt öra :) hih....

va vare ja skulle säga nu då.. Jo Göta kanal är verkligen SÄMST:..

Hejdå

Fullspäckad lördag

Idag har jag jobbat 8-15.45.. Sen hem fort som attan, snabbstäda undan det värsta, tvätta slänga mig in i duschen och nu alldeles strax göra mig i ordning för middag med pappa.. Ska vara där om 1 h.. vet i tusan om ja hinner. jajja... Skönt att Fre och lör är över nu .. imorgon börjar min "fredag" hih ^^

Ligger lite efter med askarna, bör ta tag i det där snart.. har iaf bara hälften kvar av servettringarna.. puuh..

Tiden går liite för fort ibland :/

Why do you care so damn mutch about others?And dont give a fuck about me?

torsdag 3 juni 2010

Vallarna, Hamnen bio och svärta

Igår ringde Johanna och Pontus mig och frågade om ja inte skulle följa med till vallarna ett tag. Så det gjorde jag, vi pratade och hade mysigt. varmt som satan var det bara, så jag bjöd dom på glass i hamnen efter det.
När vi kom hem så städade jag.. lite iaf.. rund halv 7 snåret hoppade jag och kim på cykeln och åkte iväg till citygrillen och åt lite mat, vi satt ute och åt, det var väldigt mysigt.
efter vi blivit mätta i magen så drog vi iväg till jobbet för att hjälpa sannie att stänga så vi skulle komma i tid till bion :P (och för att hon är ganska så jätte gravid och inte bra för henne att stressa och lyfta tungt) . Vi kom fram vid bion lite tidigt så Sannie och Adde åt på kebab house först.

Bion var bra tycker jag, dock lite irriterad på att det inte är riktigt samma story som man är van vid, men det här skulle ju utspela sig innan han blev "robin hood" .

så den får iiii av 5 i . :)

Idag väckte kim mig och tjatade att vi skulle åka ut till svärta och hämta hans sommardäck , så det gjorde vi.. varmt idag med. Hängde lite med Ewa och Loke.

Nu är jag hungrig. och snart har jag S E M E S T E R !! :)

//IDAHOEN

tisdag 1 juni 2010

ev sjuk

Usch.. idag på jobbet gick det riktigt trögt.. satte mig på "autopilot" de sista timmarna.. på tal om autopilot, kan ni göra det? Jag tycker det är ganska fachinerande att jag är så duktig på det. För er som inte förstår vad jag menar , när man sätter sig på "autopilot" så kan man fortsätta göra det man gör ( i mitt fall jobba) utan att hjärnan hänger med, dock fungerar det bara att göra det när man gör i princip samma sak i flera timmar. känner mig lite som en robot. haha.

Känndes som ja hade feber ett tag med.. men nu har jag lyckats äta lite lax så nu känns det liite bättre iaf.. vill inte vara sjuk imorgon..!!!

hejdå..

Det ska va gött o leva

... Annnars kan det kvitta..

buuh. vad dagarna går segt förbi.. men snart semester.. !!!!!! S K Ö N T.

jaha annars då?? jobbade igår 14-20.15! ont i fötterna fick jag.

Bio imorgon med Sanniehjärtat och hennes boytoy. och min älskling såklart:) Robin Hood blir det.

//i