söndag 29 augusti 2010

Ny blogg!

Nu lämnar jag blogspot.se och går över till idahoen.wordpress.com ..
Lägg detta på minnet!!!

lördag 28 augusti 2010

Lilla kycklingen..

Igår efter jobbet hade jag fått en förfrågan om att följa med Sannie och köpa en mössa till tyra... dock så vart det lite mer, sannie bestämmde sig nämligen för att hon skulle bleka håret, jag tänkte att jag skulle vara snäll o hjälpa henne, blekning är ju inte riktigt att leka med.. så vi traskar hem och pillar i den första färgen.. händer inte såå mycket, håret bli lite ljusare brunt.. plus att vi bara hade en flaska så det vart lite fläkigt.. en missnöjd sannie och hennes hårfrisör tog då bilen till Willys och köpte mer färg, bättre färg.. hem till hjärtat igen och började om.. den här blekningen tog desto bättre på sannies hår.. vi hade även två flaskor så vi skulle vara säkra på att det skulle räcka.. efter en halvtimme gått börjar vi se att färgen inte vill fästa på vissa ställen.. och att det börjar se jääävligt gult ut.. vi (läs jag) antar att det kommer se annorlunda ut när färgen är ursköljd och torkad.. när ca 40 min har gått så sköljer hon ur färgen, och passar på att ha i lite silvershampoo............. dock så är det fortf väldigt gult när resultatet är klart.. iofs så innerst inne så visste nog både jag och sannie att det inte skulle bli sådär vitt o fint men vi hoppades.. iallafall så tycker jag ärligt talat att det inte blev SÅ fult som sannies ansiktsutryck visade.. och jag vet att om hon bara använder silvershampoot mycket och kanske bleker en gång till så kommer det bli skit bra! <3

Dock så kan jag inte sluta störa mig på blekningsföretagen.. ! Hur kan dom påstå att håret ska bli "vitt" när det nästan ALLTID blir gult? Nu färgade vi på en person som inte hade någon färg i håret! möjligtvis lite i topparna, borde inte resultatet då blivit vitt? Jag kan förstår på personen som mig själv med mycket gammal färg i håret att det skulle bli typ orange rött gult, men på sannie som inte har någon tidigare färg borde de blivit vitt! kanske borde slå en pling till det där jävla företaget och fråga vad problemet är? BAJS!

Jaja kul hade vi iallafall, eftersom att sannie har en liten nyföding hemma så ville vi inte utsätta henne för den starka amonniaklukten, så hon o jag stängde in oss i deras lilla badrum men inte så bra ventilering! FY faaan haha.. man vart helt hög på skiten.. och på förpakningen står det "får inte inhaleras" .. oj då..

jaja.. jobbat idag, och inte hört något från sannie, har en liten känsla att hon inte är så glad på mig :/

Nu ska jag snart göra mig i ordning för att möta pappa och äta lite mat!

Tjolahopp

torsdag 26 augusti 2010

Mysipysi!

Igår ( Onsdag ) Åkte ja o kim o handlade massvis med tacos! Sen vidare hem till bästaste SannieAddeTyraBosseBoris! Jag och sanniehjärtat lagade mat medans Pojkarna tog hand om lillbebis! Maten vart god ! Efter den så myste jag och sannie lite med tyra medans dom andra gick på prommenad med vovvarna, sen började Fångarna på fortet!! Skojigt! hihi.. JUSTE innan det började så gjorde vi lite "Gino" råkade bränna det lite men det var jättegott! har aldrig ätit det förrut, men visst kommer jag äta det igen! Tack underbara vänner för en jätte trevlig kväll! <3 <3 <3

Idag har jag jobbat! Och snart börjar fångarna på fortet och då ska jag nog norpa en av kims minidaimstrutar o mumsa!!

Btw! inte långt kvar till mallorca!

Pusshej!<3

måndag 23 augusti 2010

Don´t be a fool...

Började dagen med att jobba... sen gå på stan med Bella! vart en liten snabbis, men trevligt ändå.. Sen komma hem och öppna det eferlängtade Lönespecet......................................... jag fick 3-4.000 mindre än vad jag brukar få!! Gissa om jag är på dåligt humör!!! faN! hade ju räknat med någon tusenlapp mer än vad jag brukar få.. usch vad irriterande!

Jaja, ledig imorgon, viktiga saker att uträtta, dvs, ta tag i mitt liv. Bättre sent än aldrig som man brukar säga...

På Onsdag ska iallafall jag och kim hänga med älsklingsSannie , Adde och Tyra! hih ska bli super mys! <3

Nehe.. dags för en minidaimstrut kanske..?

Dont be a fool, go to school.

lördag 21 augusti 2010

Åldersnojja...

Har precis kommit hem från en PW med Anna, vi gick ända till oppeby och tillbaka, även en sväng i oppeby.. träffade ju bella , vart inbjudna på lite vatten och så vidare.. Hon berättade om sitt kommande liv, studentlivet.. det lät grymt kul! Dock aldrig något jag skulle våga, börja i en helt ny stad, en helt ny skola, utan att känna en jävel..
Påvägen hem diskuterade jag och anna att vi faktiskt börjar bli gammla, tiden bara rinner förbi, man borde verkligen börja "fånga dagen" lite mer, känndes som jag var 15 nyss! jag fyller 21 om 2v! sjukt..
Och vad är det egentligen man ska åtstakomma i livet? Det kan ju verkligen inte vara meningen att man ska jobba hela sitt liv. . Och vilken väg ska man välja? Ska man plugga? Resa? Jobba? Skaffa barn? Usch, jag får ärligt talat PANIK.
Jag har iaf kommit fram till några ställen som jag SKA besöka helst innan jag skaffar barn och stadigt jobb.. tänk om man bara kunde vara miljonär , få göra vad man ville varje dag? pengar inte var något problem..
Somm sagt tiden börjar bli knapp.. jag vill resa, gärna utbilda mig lite.. innan jag skaffar barn.. dock vill jag absout inte ha barn vid 30 .. det tycker jag är försent, när jag ändå har förutsättningarna att skaffa det tidigare ( dvs att jag har ett bra förhållande med en man jag älskar.) usch.. här kommer iaf ställena som jag måste besöka någon gång under min livstid:

Tokyo
Thailand
Venedig
London
Paris
New York
Los Angeles
Florida
Kina

, ja ni ser.. självfallet många många fler.. men det här är måsten.
Vi funderar iaf på att åka till Thailand i vinter, och sen förhoppningsvis en weekend i vår till London eller Paris..

Jaja. Först äre Mallorca på schemat!

Jättekul med PW idag Anna! <3

fredag 20 augusti 2010

Long time no see

Tjena, längesen jag uppdatera iknow! jobbat massor och umgåts med vänner..
Nu äre inte så många dagar kvar till Mallorca! ååh så skönt det ska bli! :) hih.
Idag funderar jag på om jag ska gå ner o klippa mig, men känner mig lite snål.. vill åka till IKEA, skärholmen , ikano! :( behöver nya höstkläder på momangen!

Ledig idag..

kommer inte riktigt på något att skriva om.. skulle kunna skriva ett 14sidor långt inlägg om vänskap.. svek och gå bakom ryggen.. men .. orka... behövs ju sånna här händelser för att se vart man har folk lix..

//ida

måndag 9 augusti 2010

busfrö

Idag har jag varit och besökt lilla Tyra! Och oj så liten hon var, och oj så sööt <3
Och det var så roligt att se sannie igen ! även fast hon var utmattad såg man att hon var lycklig :) <3 Hjälpte till med så mycket jag kunde ! hih...

Imorn ska ja hänga med annaho ! och eventuellt bellaho :) måste ju få höra om grekresan !

annars, inte mycket.. njuter av ledigheten !

Pussohej

söndag 8 augusti 2010

Välkommen!

Välkommen Tyra Hverven-Österlund 10-08-08 <3 Som vi har väntat!

Ja nu har hon äntligen anlänt världen, lilla lilla Tyra! Grattis Sannie och Adde , ni kommer bli väärldens bästa föräldrar !

Igår var vi på partajj i ockle, hos johanna o räkan :) det var en liten speciell fest men rolig! åkte in till nypan en stund också innan det var dags för hemgång. det var sååå skönt att sova!

Pusshej

fredag 6 augusti 2010

inväntan av bebis

Ja ni läste rätt, jag väntar bebis!! <3
Dock ej min egen, utan Sanniehjärtats , även om jag kommer lådsas att hon är min egen när jag får träffa henne ! Iaf , så ligger nu min älskade vän uppe på förlossningen och väntar, och väntar.. personalen har lite fullt så de är inte till så mycket hjälp :( Skulle vilja åka upp och pyssla om henne, men tror inte hon skulle må bra av att ha mig springa omkring där som ett nervrak.. så jag lämnar den biten till adde, blivande stolta pappan! och nog ska han vara stolt! De kommer få världens bästa barn! det är jag helt övertygad om! <3 Mina tankar går till dig hjärtat!

Idag har jag iaf jobbat, eller mest smsat med sannie för att höra om framstegen på sjukan.. har lämnat över jobbandet till martin. Sen när jag slutat så hade kim kommit ner till stan, och även filip, vi gick till citygrillen och dom åt, sen kollade vi lite knallar.. dom sög.. hah. träffade även filips kompisar.. dom påminnde mig så mycker om när jag var i den åldern, fan vad karnevalen var rolig då. och snacka om att jag kännde mig gammal,.. haha.. blir ju party imorn iaf, då ska jag vara som 14 igen! hih..

Juste! har bokat resa till Mallorca eller som spanjorerna utalar det "majorka" Ska bli sååååååååååååååååååååååå skönt! och hoppas vi valde ett bra hotell, massa vingar och plus iaf så det ska nog vara bra! hih.. <3 Firar ju även min födelsedag där borta, så det blir mysigt. och dagen efter vi kommit hem så är det min och kims 5årsdag.! Ja ni läste rätt! 5år!!!!!!! Sjukt lång tid! otroligt häftigt också, jag älskar honom bara mer och mer för varje dag och ångrar mig inte en sekund. Älskade älskling , du är mitt allt! <3

Ledig några dagar nu med, eller .. jobbar imorn, men sen så! Ska bla våldgästa sannieaddeochbebis tills dom drar mig ur lgh! och sen grilla med bellabus och annapanna på tis tror ja :) GREJT!

Nehe, om ja skulle äta ngt, och slappa lite framför tvn nu då. sen försöka sova, vänta på samtal från nybliven mamma/pappa och sen jobba!

Hare gött mina vänner.!
Puss

söndag 1 augusti 2010

fläääsk

Idag har jag träffat anna en snabbis på staden.. och nu sitter jag här hemma på mitt fläsk och väntar på att jag ska ta tag i städningen............ har ju lovat mig själv att göra det idag.. och jag vet hur stolt och glad jag kommer vara när det är klart sen.... ååååh.. varför har man så mycket saker..? det är frågan.

har lyckats få mina naglar att se ut som en clowns också.. mitt nagelackbortagningsmedel var tydligen slut, så jag målade över mitt gamla nagelack.. vilket inte var så bra.. så ser ut som skit också.. men ska förhoppningsvis charma hanna att få låna lite av hennes när hon slutar sen vid 21.00 ..

fortfarande inte bokat någon resa... kan inte besämma mig................

snart fyller jag år :) hih..

Pussokram

Lilla hjärtat, kan du hoppa ur mammas mage nu? Vill inte se henne må dåligt mer förstår du <3

tisdag 27 juli 2010

Jeans!

sorry för dålig upd. Jobbar som ett djur .. lite kort om folk nämligen..idag iaf, innan jobbet så åt jag lunch (SJÄLV) och sen tittade jag lite på staden, köpte bla ett par JEANS.. för 99kr!! hih.. nersatta från 499kr :) ibland är rean grejjjt. tror dom är rätt snygga faktiskt.! brukar ha lite svårt för jeans i vanliga fall.. men dessa känns rätt . Nog om det, har nyss kommit hem och slagit in lite paket ^^ hih..

jahapp annaars..? inte bokat resa ännu, så jäävla svårt att bestämma mig.. :(

Puss på er!

Förlåt älskade vän , för att jag bidrog till att ditt hår inte blev som du ville :( <3

onsdag 21 juli 2010

40 + ??

Sitter här och funderar..

pratade nyss med en killkompis på facebook, han tjatade om att jag skulle följa med till hamnen och dricka, jag förklarade att jag inte orkade för att jag jobbat osv.. efter ett tag fick jag kommentaren att jag var som en 40åring.. jag vart lite "offended" och berättade detta för en vän, hon sa att han delvis hade rätt. det fick mig att tänka lite.. beter jag mig äldre än vad jag är? Bara för jag inte är ute o super ons fre lör..? Inte äns en gång i veckan? kanske inte äns en gång i månaden? Jag vet inte riktigt vad som gjort mig så anti alkohol på senare år, säkert har det flera faktorer. Jag tycker verkligen det är jättegott och supertrevligt att dricka.. DOCK så varje gång man dricker eller går ut så är det alltid någon/några som blir för fulla, och jag tycker det är så jävla jobbigt! Hallå ..? lär er era gränser?? ingen gillar någon som sitter och är halvt medvetslös?
Och varför är det alltid så att alkohol äns måste vara inblandat? när man ska göra saker? nu låter jag kanske lite som en nykterist, men varför behöver man egentligen nervgift för att kunna ha kul? Jag erkänner, jag blir pratgladare och mer framåt efter ett par glas, men det är ändå lite sjukt ?
Kanske växte jag upp lite för fort ? jag hade min "supar" period när jag var 14-15 år. Fjortis dvs.. jag flytttade hemifrån när jag var 15 , och var tvungen att växa upp fortare än andra..
Måste bara slänga in ett ex på en dålig kväll.. Jag hade bestämmt med en vän att vi skulle ses hemma hos henne och dricka lite vin , prata o ha trevligt.. jag kom dit, vi drack vin och hade trevligt.. i en timme typ, innan hon började shotta, göra drinkar osv, och var efter 2 timmar svinfull och asjobbig.. gick inte äns att prata med..? det var sjuk tråkigt...

Jaja skulle bara säaga de.. haha..

hejsvej

måndag 19 juli 2010

Johanaaa

Igår åkte jag till mammsen och var där i 4(!) timmar.. försökte fixa o trixa lite med hennes dator.... gick inte så bra..... Sen ringde Johanna mig, Mötte henne i hamnen där vi tog en stor glass! sen traskade vi till hemköp och handlade lite mat, sen vidare hem till mig, hängde lite, sen gick vi hem till Johannas kompis Ulrika. Hängde där ett tag innan vi vart hungriga och gick hem igen, till vår förvåning hade kim kommit hem också, vi lagade mat och åt, Hemmagjorda hamburgare med pommes och tzatsiki.. MUMMA! :) KOllade lite film oo snacka skiit. sen åkte johanna hem vid 00.00 .. Kul dag ! Tack :)

Idag ska jag jobba på mitt gamla jobb igen.. både för och nackdelar.. förr kunde jag ju den butiken som min egen bakficka, hoppas det går bra idag med ..:) och att måånga kommer och hälsar på mig! hih..

Åhh, det är så mycket saker jag vill ha!! Systemkamera, renovering av kök + badrum, lillebror till casper, garderob och utlandsresa! hur ska jag ha råååd..............suck

Pusshej

lördag 17 juli 2010

Ajax!

Idag har jag jobbat, det var myyycket folk.. ! men gick okej ändå tycker jag ! Efter jobbet så hämtade Sannie mig , skjutsade mig till mamma sprang in o fixade lite grejs, och sen skjutsade hon tillbaka mig ! Lämnade en liten "tackförskjutsen" present i bilen ^^ busig ja är haha!

Imorrn är man LEDIG.. wiho, kommer säker regna men ändå^^ tror ja skulle på stan med bellabus ! (?) har för mig det iaf..

jahapp, inte mycket annat att säga tror ja..?! får fundera ett tag så kanske jag återkommer.

Pusshej

onsdag 14 juli 2010

Onsdag

Igår (onsdag) så åkte äshis å LAN i k.holm så jag vart lämnad ensam hemma.. jag fixade ordning lite i badrummet, har köpt en ny "vagn" som jag har mina tillhörigheter på bla borste osv.. skönt. slipper ha allt på tvättmaskinen. sen började jag försöka få tag på någon/något att göra resten av dagen, men alla var upptagna! antingen jobbade de, eller något annat onödigt :) Fick tillslut tag i Hanna! Vi bestämmde oss för att åka ner till hamnen , där åt vi glass och en salami macka.. massor med folk!! helt sjukt. Vi åkte hem vid 21 , men när vi kom hem kom vi på att det inte fanns något att göra hemma och sova ville vi inte ännu, så vi stod o velade ett tag om vi skulle åka tillbaka till hamnen, men vi drog till donken istället.. haah.. satt där en stund, sen åkte vi hem.. skiljdes åt och jag la mig i sängen för att titta på sex and the city. efter det försökte jag sova, vaknade ett antal ggr av oliika anledningar.. Nu ska jag alldeles strax till jobbet.. i värmen....... buuh. hoppas ac funkar..

vilket onödigt inlägg detta blev. . men för den som undrar så kan ni ju läsa..

/ida

måndag 12 juli 2010

Smultronstället!

Efter mycket velande vart vi skulle ta vägen på utflykt idag så åkte jag och camilla till Söderköping och smultronstället! det var inte lätt att hitta dit, och sitta i en varm bil utan fungerande AC tar på krafterna.. men vi kom fram och beställde in två STORA glassar, 7kulor med grädde och banan osv.. åt väl halva innan vi höll på att spy.. sen snabbt tillbaka till Nyköping, vi vägrade åka igenom norrköping igen så vi fick hitta en egen väg tillbaka, den gick dock snabbare! I nyk åkte vi och hämtade patrik, hem till dom och fixa lite, sen hem till mig för att hämta en sak till kim, och sen ut till skavsta.. seeeen till OT för att äta Middag. Och nu är jag hemma...

Imorgon får vi se vad vi kan hitta på, hoppas på Hverven <3

If you want to have something said, just tell it to my face.

//idahoen

måndag 5 juli 2010

Dåligt väder

Gör mig inte så mycket faktiskt, skönt att slippa svettas ihjäl.. Idag på morgonen drog jag till jobbet för att se hur en öppning går till igen ,så jag klarar av det själv på tors.. Börjar jobba igen kl 14.. till 18.30.. ska väl gå bra, ska försöka repetera allt ja måste kunna tills ons när jag ska jobba ensam..

Annars då, inte lika sur som igår, det vart bättre när kim kom hem och var snäll.(<3)

annars har jag väl inte så mycket att tillägga.........

hejdå

söndag 4 juli 2010

usch, kan inte den här dagen ta SLUT!

Det har varit en av de TRÅKIGASTE dagarna i mitt liv idag.. Jag har inte gjort ETT skit, förutom att försöka komma på något att göra / Någon att umgås med. Men ingen hade tid för mig... spenderade timmar för att försöka få tag i vissa, och andra sket bara i att svara. Det finns en person som inte ska ta åt sig av det jag kommer skriva nu. du vet mycket väl vem du är hjärtat.
iallafall.. det känns lite som att ingen vill umgås med mig längre, om jag inte tjatar på dom, och allt ska alltid vara på deras villkor. Vet inte varför det är så..? Iofs så hatar jag ju med att umgås med mig själv så förstår väl att det inte är så roligt för andra heller ... Ja jag känner mig deppig..... och bortglömd.. en annan sak är ju också att jag skrivit flera inlägg om att jag inte mår så bra, och att det hänt massa saker, men det är inte någon(!) som brytt sig? betyder jag verkligen så lite? Det får mig att tänka, hur länge jag skulle kunna vara död innan mina vänner märkte det?
Jag är kanske inte heller så bra på att fråga hur folk mår ochsåvidare, men skulle jag läsa i någons blogg eller så där det antyder på att min vän inte mår bra skulle jag väl genast ringa eller skicka ett sms och fråga vad som försigår..

Jaja, ska smaka en muffin jag bakat idag.. och vänta på att min pojkvän ska komma hem och säga att allt kommer bli bra. Jag älskar dig Kim (L)

Ett extra <3 tillägnat min Hverven!

Söndagsjävel

Hatar söndagar, vet inte varför.. är ju ledig och allt.. Men har inget att göra..:/ Alla andra jobbar eller har något annat för sig.. jag vill ju ut och umgås i solen.. inte så kul o göra själv direkt..

Igår iallafall så var jag och sanniehjärtat på en liten liten strand någonstans i sverige, med oss hade vi hundarna ! Dom badade och ja och sannie kände lite på det kalla vattnet :) Sen skjutsade hon hem mig, och jag städade, och sen gick jag hem till pappa för att vänta på att anna skulle komma ngn gg.. vi gick hem till henne och bytte om, sen tillbaka till rhodos och åt, efter maten gick vi hem till hennes föräldrar, med lite pinsamheter på vägen ;) .. Hemma hos Annas föräldrar spelade vi lite kort, och tittade på dexter! Sen kom kim o hämtade mig!

Vi la oss o tittade på Blade i sovrummet och jag halvsov, och då börjar kim fråga mig om vi ska skaffa en till katt.. en kattunge då förståss.. någonting om hans jobbarkompis och bla bla bla.. haha han lyckas alltid prata om sådana där saker när jag är halvt borta.. vet inte vad vi kom fram till riktigt.. haha.. kattungar är jättesöta, verkligen, men jag vet inte hur casper skulle reagera på en nykomling, och så vet ja inte om ja orkar med en liten "valp" som hänger i gardinerna ..dock skulle ju casper ha sällskap när vi var iväg någonstans.. får tänka på den saken..

nehe om jag ska ta tag i mitt liv o komma på något att göra..

Hejhopp

fredag 2 juli 2010

2 Juli 2010

Fredag idag, och jag börjar jobba snart.. kl 15 närmare bestämt.. och slutar 18.30! hih.. S K Ö N T. Blir nog att svänga förbi pappa en stund efter jobbet . Hänga lite med honom o Lisa om hon är hemma.

Fint väder ute med, kanske går ner på stan lite tidigare och hänger lite innan jobbet.. behöver ju som sagt kläder.. haha.. har dock egentligen inte råd med skiten.

Jaha, vad ska ja skriva mera då.........................?? Blir fint väder i helgen så ska försöka vistas lite i solen för omväxlingsskull.....

Hejdådå..

torsdag 1 juli 2010

Jobb och HAHA

Jobbat idag 9.30 till 15! Gick bra tycker jag, bara så jävla mycket att lära sig.. och kunderna gillar ju inte direkt att vänta ^^ Men men, det kooommer.. haha..

Sen nyss så surfade jag in på bilddagboken.se , brukar göra det ibland.. lägger aldrig upp några bilder, men ändå kul o kolla om någon annan gjort det. Då hade jag fått det här meddelandet i privata inkorgen
" tja fan va du va söt! så här är de, ja har fotfetisch vilket innebär att ja älskar o gulla me fina fötter! så nu undrar jag om du har fina fötter som gillar o bli gullade med! men främst av allt undrar jag va tycker du om dina fötter? :) " HAHA.. Hjälp! Jag svarade INTE ..

Nu sitter ja o väntar på att kim ska komma hem någon Jävla gång, han är ute och hjälper sin far..

Fortf inga planer till helgen.. JO! träffa sannie tänkte jag ge mig på :) <3

Har väl inge mer o skriva tror jag.. känner för att städa lite nu..

Pusshej

onsdag 30 juni 2010

Life is a bitch, get used to it..

Ja usch, det är inte roligt nu.. för mycket saker ligger och trycker i huvudet.. har ingen aning om hur framtiden ser ut,och det skrämmer mig.. =/

Imorgon jobbar jag 9.30-15.. får se hur det går..

Lör sön är jag ledig, hojjta till om ni vill göra något !

Ingen aning om vad jag ska göra idag heller.. Har vart på stan en stund med Sannie, träffade även pappa för en fika. Nu är jag hemma igen..

Hejdå

tisdag 29 juni 2010

Utlandet

Sitter och tittar på utlandsresor, som alltid. haha.. vill verkligen åka iväg i höst eller så.. älskar att resa.. men det är så svårt att bestämma när och vart.. Egypten har ju alltid varit ett önskat resemål.. jaja får klura på det, har ju andra saker planerade som också kostar väääääldigt mycket pengar, så får se hur det blir..

Igår jobbade jag..

Idag sitter jag med spänning och väntar på ett samtal/sms från Sanniehjärtat... !!

Förhoppningsvis får jag mitt schema idag så jag kan börja planera juli...

Vill ha nya klääääder.. har massor, men inga fina :( jag köper alltid kläder som inte riktigt passar mig.. såg på "georgia rule" här om dagen, den med lindsay Lohan i, hon hade jätte fina kläder hela filmen.. men hittar aldrig några sådana.. irriterande as hell..

Skulle behöva städa lite, kanske ska göra det nu innan jag tar min lille promenad bort till jobbet...

Hejhopp

söndag 27 juni 2010

Hatar när jag uppdaterar för sällan...

...För då kommer jag aldrig ihåg vad jag gjort...jag ska göra mitt bästa..

Onsdagen, Åkte Jag Anna och Kim till Parken Zoo!! wiie, Det var jättekul! Lite pinsamt att anna kunde "låten"och vart allting låg haha! Nejdå, det var bra Anna! Vi kom iväg lite sent, men det gjorde inget, vi hann med det vi skulle ändå, tyvärr var nöjesparken stängd.. men spelade inte så stor roll för då hade jag sprungit genom djurparken.. moahha.. Vi kollade bla på när tigrarna fick mat, och min man var en av de män som fick gå fram och hålla emot när tigrarna försökte ta sin mat som satt bunden i ett rep ! hih.. Vi åt mat och busade. Anna var ledsen för att hennes flodhäst inte fanns där den skulle men annars så var allt ok! hi.. Tack Annaho för att du följde med ! <3

Torsdagen Åkte jag med bellabus till norrköping, även vi kom iväg lite sent pga mig.. Förlåt för det, men vi hann väl det mesta vi med :) Jag köpte dock mest badkläder, och lite kläder till kim! Åt asgod glass också! Fick även smaka bellas citronsorbe, jag som egentligen hatar sorbe! Men den var förjävla god!:) Tack snälla bella för att du följde med även fast jag krånglade!<3

Fredag. Midsommar. No comment.

Lördag: Gick på promenad med kim, åkte och handlade, åt jordgubbar och sen iväg till svärta, väl där kom vi på att vi ville dricka lite alkohol, så kim fick dricka under maten och sen tog jag med mig simon in till stan och hämtade casper, när jag kom tillbaka fick även jag dricka! Mysig kväll må ja säga:) Somnade någon gg vid 2 tror ja..

Söndag: Solat, solat solat... Har ju inte hunnit med det så mycket under min semester , men idag gjorde jag det iaf :)
Kom hem vid 16, lagat mat och ätit.. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli lite mer så att ja och kim kan kasta oss på cyklarna och åka ner till bion ! Japp vi ska på bio med Sanniehjärtat och Addemannen! <3 KULIGT!

På tisdag får jag förhoppningsvis domen om jag haft rätt eller fel!:) Oavsett så blir det roligt att veta, ( haha om jag nu får veta ) ;D

Ledig onsdag igen!

LÅngt blev det, men hoppas du njöt av läsningen. Hejhoppgummisnopp!

//idahoen

tisdag 22 juni 2010

Snygging!

MOahha.. Idag har jag vart en Snygging;D Har vart ute och cyklat med Kim, Vi åkte ner på stan och åt lite, sen vidare till hamnen där pappa satt, så han följde med oss och åt glass, sen vidare till gästbåtshamnen, sen tillbaka till stan och sen hem. Cyklat mycket dvs, och vad hade jag på mig? jo min nya vita sex and the city klänning :) som är sjuuuuk uringad. haha.. När kim kom ut från sjukgymnasten höll han på att tappa hakan. :) Jag tyckte det var rätt roligt när folk vände sig en extra gg . haha.. slut or what. Nej, men det är faktiskt fint med uringat, sålänge man inte var värsta pushup också, då blir det för mycket, tråkigt bara att vi med större bröst får sånna onda blickar om man råkar visa lite hud, när "plankor" kan gå med uringning ner till naveln utan att någon bryr sig.. Bilder kommer senare :)

Nu är jag hemmma iaf, ska snart ta ut casper en stund ..

Sen ska vi äta mat med "rara" (HAHA) Sanniehjärtat och Addemannen! :) <3 Ska bli mys! hoppas ja får mysa lite med BoB också !

Imorgon blkire ju som sagt Parken Zoo! Anna är på ! yeey, evetuellt också pontus! Hoppas bara inte det blir stekhett, för då får man ont i öronen ;D

En bra dag so far. !

Hörs later..

Bbq

Igår träffade jag bella på stan! vi åt lite på hellmans och gick i affärer! Köpte en klänning, ett "linne" och en tunn tröja ! Najs!
När jag kom hem så åkte vi ut till kims föräldrar och grilla!! mums! inte ätit grillat på hela sommaren så det var very naaajs. stannade kvar till 23.

Idag vet ja inte riktigt vad som händer, ut i solen tror jag iaf. Imorgon blire Parken Zoo! typ 10 år sen ja var där sist så ska bli kuligt! lite trött på kolmården^^ .

Och på torsdag blire Norrköping med bella! Shoppa lite mera !

Fredag är fortfarande oklart.. återkommer med den infon !hih..

Idag kommer syster till nyköping också:) Trevligt att ha henne i närheten i sommar.

Vill hänga med Sannie något också.... :( <3

Nu ska ja gå ner o kolla om ja fått lönespec.

Pussohej

måndag 21 juni 2010

Last week

Ja nu sitter jag här hemma och har panik.. vill ju göra något på min semester, inte sitta hemma!!! då kunde jag lika gärna jobba!!??!!
Hade lust att åka ner till norrköping och shoppa lite, men INGEN hade tid med det.. tråkigt.. Ska iaf på stan med bellabus en stund, luncha lite och sådär..

Var på bio igår med Kim och Filip , A-team. Jätte bra film!

Ingen aning om vad som händer på midsommar, är ingen big deal för mig , men något vore ju roligt att göra..

Gjorde även en revolutionerande upptäckt igår..!

Nehe nu ska jag fortsätta planera sista veckan.. några utflykter kan jag nog komma på!


/idahoen

söndag 20 juni 2010

Bröllop! mm.

Detta inlägg kommer nog i stort sätt handla om min vistelse i Skånelandet. Så är ni inte intresserade så kan ni sluta läsa här..

Så du var intreserad! vad roligt! hit

Fredag : Började med att jag och kim gick upp kl 05.00 , packade ner det sista och sen traskade vi iväg till tåget som gick 07.02
Byte i Norrpan, sen x2000 i några timmar.. Väl framme i Lund så Gick vi och åt direkt, på en pizzeria.. Pizzan var inte så god men brevid pizzerian ligger "wasabi" en sushi resturang, och när vi satt och åt vår pizza kom Lasse åberg Himself gåendes och slog sig ner på Wasabi!!! :) hih, Jag som är kändiskåt satt och glodde hela tiden och smygfota haha.. älskar hans röst btw^^ Vi var färdiga lite innan åberg så vi går förbi honom .. Jag vänder mig om för att vänta på mamma som står bakom honom i princip, så han tror att jag står och tittar på honom så han hälsar på mig :) haha så jag var artig och hälsade tillbaka!
Efter det så bar det iväg hem till Lisa och Arwids nya lya , den var häfitg, avlång lixom :) haha.. Pratade och diskuterade en hel del.. Sen var det bedtime.

Lördag: Gick upp 08.00 och började stressa med allt inför den stora dagen.. Duschade , lockade håret , sminkade mig. . stressade alla andra.. Jag och Lisa Åkte bil med Toastmastern + Man till Festlokalen och fixade i ordning det sista , hade ju även glömt att tömma askarna på tändstickor så vart lite stressigt.. Tog emot maten osv.. Sen vidare till kyrkan!
Hälsade alla gäster välkommna och sen gick vi in och satte oss!
Måste säga att det var lite kul att sitta på första raden! man kännde sig lite viktig lixom :)
Efter Lite snack från prällen så ringde klockorna och bröllopsmarchen började, och där kom dom.. Vackra som bara den, ögonen fylldes med tårar vid första ögonkastet. Det var magiskt! Hela Cermonin var otroligt vacker! Men stackars Linn var nära på att svimma framme vid altaret, hon fick sätta sig ner några ggr under vigseln. Det där ligger ju i släkten tyvärr, vi har lätt för att svimma då blodtrycket sjunker fort. Men Prällen var van så hon fortsatte som vanligt. Väl ute ur kyrkan så mådde hon super igen! lyckligare än aldrig förr! Allas tårar rann när dom kom ut på kyrktrappan!
Efter fotograferingen så bar det vidare till festlokalen! Kvällen i korthet bestod av Mat , Dryck , tal, tal , tal.. ( ja en massa tal.. men så blir det när det är 100 gäster) och Dans förståss! Säkert 60% av gästerna är proffisionella dansare, så jag och kim vågade oss inte upp på dansgolvet direkt .. haha..
Framåt natten var det dags att åka hem, Vi tog en taxi till Malmö Syd och sedan tåg därifrån till Lund, fick knalla hem i regnet därifrån.. Hem och SOVA! Var så sjukt trött!

Söndag : Vaknade 07.00 Upp och packa ihop det sista och sen springa iväg till tåget ! Åkte tåg hela förmiddagen och var äntligen hemma i nypan igen vid 14.10.

Helgen har varit fylld med kärlek av olika slag och Skratt.

Så ännu en gång

Grattis Kära Brudpar !

Här kommer lite bilder !



Askar



Muffin!



Åberg i bg!!



Bilden är tagen inne i Botaniska Växthuset som vi även besökte på fredagen, jävla coolt. AS stort växthus med småå bebis fåglar som sprang omkring.. inte större än mitt lillfinger :)




Klänningen!!



<3



Köpte ett litet mini schack! askul!

Nejmen godnatt nu orkar jag inte skriva mer!

//idahoen

torsdag 17 juni 2010

Torsdag

Idag när jag vaknade var jag riktigt depp.. hade fått ett sms från en person. Personen var sur på mig. Fast jag egentligen inte gjort något fel.. känndes jobbigt.

Iaf, åkte ner på stan och handlade det sista inför helgen iallafall.

Sen hem igen och gick ut på gräsmattan med hanna , vi solade fika och snacka lite strunt..Mys!

En stund efter jag kommit hem så kom pontus på oväntat besök:)

Han har åkt hem nu och jag har börjat packa lite smått!

Hörs senare!

onsdag 16 juni 2010

Sool

Soligt idag! varmt och blåser precis lagom.. Jag tog en tripp ner på stan kollade lite sen gick jag hem till Sannie och våldgästa henne lite , vart bjuden på en väldans god köttfärsås:) Lekte lite med Bob och sen var det dags att gå hem igen, stackarn skulle ju jobba idag.. Gick och mötte Ewa på stan och fick en skjorta av henne:) Sen fick ja skjuts hem också ^^ jag har skoskav okej??

Nu sitter jag och väntar på att Mamma, mammasmorbor och mammasmorbrorsfru ska komma hem till mig och dricka kaffe.

Snart åker vi, inte många timmar kvar. blir nerväs att jag ska glömma massor....

Kim är på utbildning idag, ja jag vet vad ni tänker, han har ju semester!!!!!!! Men måste man så måste man....... What a man´s got do a man´s got do do.. simply as that.. nej ja är inte BITTER..

Nehepp.. ska väl städa i ordning lite nu då..

Hejhopp

tisdag 15 juni 2010

Hverveeeen

Lekt med Sanniehoney heeeela dagen, ätit glass i hamnen, gått på stan, ätit mat + glass på mc, spenderat någon timme på jobbet (no comment) , rastat hundarna och ätit jordgubbar! En helt superdag helt enkelt:)

Nu sitter jag hemma och väntar på att kim ska komma hem någon gg ! hih , hungrig med :) sugen på pasta!!!!!!

Vart ju som sagt klar med askarna igår! thank you god! kommer bilder snaarrt..

hihi... hihi..

hejdå

måndag 14 juni 2010

First daaay

Idag har jag städat , tvättat gjort askar ( har gjort 70st nu!!) och färgat håret! hih..

nu har jag ont i huvudet, skiiit sugen på glass. .. fint väder är det ju med :)

Vart så glad nyss, pratade med en närsående i telefonen som var glad så det smittade av sig hih..

återkommer..

söndag 13 juni 2010

P.S I love You

Tittat på den ikväll.. Den är den absolut i världsklass bästa filmen ever! Grinat mig igenom hela filmen.. Den får ju än att verkligen tänka till. Håll era kära nära, en dag finns de inte kvar. Det hugger ju verkligen i hjärtat när man tänker på det.

Och Gerald Buttler gör rollen helt otrolig! Han är en underbar skådespelare, hans karakaktär blir 100% trovärdig, settet han ser på "holly" är verkligen underbart! Hans blick får än att rysa.

Han har fan kommit upp i deppklassen! Rollen i The ugly truth var också helt gudomlig. Så akta dig deppan, här kommer Gerald och tar över din roll som världens bästa skådespelare ..

Ne, nu ska jag gå och lägga mig och fundera på hur lycklig jag egentligen är, Med den mest underbara pojkvän , vänner familj och så vidare. <3

Btw så ska jag fan börja prata engelska hela tiden, älskar engelska, spec britt och irish :)

//idahoen

En oväntad vänding!

jag skrev ju igår när jag precis kommit hem från krogen.. och ni tror väl att efter det så sov jag... Det gjorde jag till en början, innan jag började undra vart fan kim tagit vägen.. ringde och ringde utan något svar.. dock ringde han mig halv 7 på morgonen då han och David kom traskandes ute på gruset, han sa att david skulle sova hos oss.. fick lite panik eftersom lägenheten ser ut som ett bombnedslag och jag låg i sängen.. de kom in iaf och pratade, pratade och pratade (med mig som vägrade gå ur sängen) Jag trodde jag skulle slå ihjäl dom där ett tag.. tillslut somnade de iaf.. och ja med, sov i typ en timme ! innan jag vaknade av att det var typ 40gr varmt i sovrummet.. gick upp och duschade kallt! gick o la mig en stund igen, vaknade typ 2 timmar senare då ja inte kunnde sova längre.. hörde att david började vakna så väckte kim och så gick vi upp.. Satt och pratade om gårdagen och om hur vi skulle ta oss till olika platser under dagen utan bil.. Vi löste det genom att ringa svärföräldrarna som fick skjutsa ut david till jobbet och mig och kim hem till dom..

Har precis kommit hem därifrån.. vi har ätit och sovit lite där.. kollat på tv osv..

Nu tänkte jag springa ner till hanna och långa ps.ilove.u av henne, kan vara den bästa filmen någonsin!!

Have a nice day!

lördag 12 juni 2010

Partey night.....

Partynighten började hos Anna :) Sabina o jollan var där med, vi åt underbar mat och en ännu underabarare tårta! dregglar bara jag tänker på den!
Jag och Anna var de ända som drack, men de gjorde inget supertrevligt ändå! :) hih..
Vid kvart i 23 kom sabinas kille och hämtade oss och släppte av mig o A på krogen, vi stötte på en gammal klasskompis som vi snackade lite med, och som väntade på ännu en klasskompis. Dom hängde med oss till tellus.. Där Fadde i vanlig ordning stod vakt. Jag hade inte balle nog att gå fram och säga "hej kommer du ihåg mig" så vi ställde oss i den vanliga kön, och precis när jag blivit insläppt så hälsar Fadde på mig, när jag precis betalt entren så kommer han fram igen och säger att han äntligen kopplat vem jag var.. haha.. ser faktiskt rätt annorlunda ut privatklädd. han sa att ja skulle kommit fram till honom direkt så hade vi sluppit stått i kö och sluppit beta inträde, jag sa att det inte gjorde något sen gick vi in ^^
Där inne var det rätt lugnt till en början sen vart det rätt mycket folk, dock inte så "roligt" folk... men men , vi hade trevligt ändå, träffade yttligare några gamla klass kompisar osv.. vid 02.50 hämtade vi ut jackorna och jag sa adjö till anna o co, och började min vandrig hemåt.. Försökte få tag i kim, fick tag i honom när ja typ hade 5 min kvar att gå, han var på efterfest på skeppsbron..
Så nu sitter jag här hemma och känner huvudvärken smyga sig fram.. kim är inte hemme heller ännu.. men han kommer väl senare gissar jag.

Tack iaf alla inblandade för den här kvällen!

Nu tar jag två alvedon och går o lägger mig. GO NATT!

fredag 11 juni 2010

S E M E S T E R ! ! !

Jag har ÄNTLIGEN semester! Känns helt sjukt!! haha nu låter det lite som att jag vantrivs på mitt jobb. så är inte fallet, utan att jag verkligen behöver vara ledig och varva ner och bara göra roliga saker i över 2 veckor! ååååhh.. Ska försöka fånga varje mminut av denna ledighet..

Vill tillägna ett TACK till Sannie och hennes Adde, som var sådana riktiga vänner idag, ni förstår inte vad det betydde för mig ! <3

I morgon äre busyday, så måste väl gå och lägga mig snart gissar jag.. annars kommer jag aldrig orka med !

har iaf äntligen gjort klart alla servettringar ! Nu äre ju som sagt bara 60st askar kvar att göra, men det bör ja klara av ^^

hejhopp

torsdag 10 juni 2010

Dan före dan!

Yeees det blir partey med annaho och bellaho på löradag! Ni vet hur man gör en ida glad ni tjejor:) <3

Idag fick jag en jätte glad överaskning , SOFIE kom in på jobbet!!! Min älskade sofie! Som jag saknat henne , inte träffat henne sen december!! Kan bero på att hon lämnade mig kvar och drog till le france! Men åå vad glad jag vart att se henne, precis vad jag behövde när jag stod där på jobbet och räknade ner tiden till hemgång . Dock åker hon "hem" igen snart.. men hon kommer HEM igen i oktober ! :D <3

Nej nu är det dags att sova ! Mina tankar går till min sanniehunny som kanske ligger hemma ensam i sin lgh :( <3

Good night <3

Morgon

Gick upp kl 09.00 och gjorde lite askar, alltså sorry att det ända jag tjatar om är dom där jävla askarna, men dom är mitt liv for the moment... har iaf gjort 40 st nu!! bara 60st kvar !:) Limstift jävlet tog slut så jag var tvungen att sluta.. andra limstiftet so far.. hur jävla många ska det gå åt???? knasigt..


vaknade ju nämligen i morse och kom på att det är bara 1 vecka kvar tills vi åker... till skåne..


idag är det näst sistaste dagen innan semestern kan inte beskriva känslan!:)
dock kommer nog min semsterperiod gå väääldigt snabbt förbi har jag en känsla av..! jaja... vädret kan ju få bli lite bättre tills dess med :)

harebra

onsdag 9 juni 2010

åååååååååååååååh

Verkar inte bli något på lördag. SUGER, varken anna eller bella vekar kunna.. inte deras fel men ah.. som alla vet så är jag inte ute så ofta, och det beror på att jag aldrig har något sug efter det, nu har jag det.. men det kommer försvinna .. det vet jag.. så någon annan som har lust att dricka lite på lördag??

Jobbat idag , skolat in vårat nyaste tilskott så jag har mest suttit med piskan och ätit vindruvor:) nej skoja bara, jag är snäll! haha..

hejdå

tisdag 8 juni 2010

Casper!

Grattis Älskade Casper på 2årsdagen! Matte Älskar DIG!

Idag har jag städat lite och sen åkte jag ner på stan för att möta upp bellabus på staden! Vi gick i mååånga affärer och försökte hitta ngt till lilla mig att ha på mig på lördag. Tack snälla bella för all hjälp! prövade nyss de ja köpte och det var jätte fint:) Vi snackade lite skit och åt våra piller, ur våra pillerburkar ^^ mohaha...! <3




Anna och Bella i hamen !



Ida i hamnen !



Sannie och Ärtan i magen !<3


Min söta tröja :)



Casper öppnar pakeet:)



Casper leker med sin present..

Nej nu ska jag nog laga lite ostsås! yumm!

Pusshej



måndag 7 juni 2010

Huvudvärk..............................

Vaknade idag vid 10.30, gick upp och slurpade i mig lite yoghurt, sen bytte jag om och cyklade ner på stan.. min tanke var att köpa massa grejer, sommarkläder, kläder till på lördag, ny by, bikini och bla bla bla, men hade så inihelvete ont i huvudet så jag gick bara snabbt igenom affärerna och det ända jag handlade som stod på "listan" var sidenband och klister till askarna, dom fördömda askarna har tagit över mitt liv .. Haha nejdå, ska försöka göra dom sista 90st idag. har bara ett liiitet probs.. dom hade bara 3 rullar sidenband kvar i affären, så jag har bara sidenband till 90 askar! behöver minst 97st.. damnit.. ja sa till dom att beställa fort som fan iaf..

Iallafall, när jag skulle gå mot cykeln så kännde jag en doft, jag kunde inte placera den.. vad var det? Det luktade ljuvligt! sommar, och den fick mig att le, jag insåg snart var det var.. JORDGUBBAR! hih så jag köpte ett paket hem till frukosten..oboy vad gott det var :)

Jaha på lördag blire parteey , kul! bara inget att ha på mig, men ledig i morgon med så får väl ta mig ner på stan då.. måste färga håret snart med......

Nej nu ska jag ta lite alvedon och börja pyssla med mina askar. lovar att det kommer bilder sen när det är färdigt.

Oao. //idahoen

lördag 5 juni 2010

Dagens Skämt

Dagens skämt är Göta kanal 3.. Den S U G E R.. bara så ni vet. verkligen sämst.

Har typ nyss kommit hem från middagen med pappi och filmtittande. mysigt, förutom att filmen var sämst. hörde ni det, SÄMST.

Cyklade hem bland alla raggarbilar, dvs fulla gubbar som vägrar inse att de blivit gamla, som reklamen säger " En dag inser du att du är närmare pensionen än studenten..." USCH säger jag bara.. och dryga och äckliga är dom också. Bläää.

Väntar på att min man ska komma hem och viska fina ord i mitt öra :) hih....

va vare ja skulle säga nu då.. Jo Göta kanal är verkligen SÄMST:..

Hejdå

Fullspäckad lördag

Idag har jag jobbat 8-15.45.. Sen hem fort som attan, snabbstäda undan det värsta, tvätta slänga mig in i duschen och nu alldeles strax göra mig i ordning för middag med pappa.. Ska vara där om 1 h.. vet i tusan om ja hinner. jajja... Skönt att Fre och lör är över nu .. imorgon börjar min "fredag" hih ^^

Ligger lite efter med askarna, bör ta tag i det där snart.. har iaf bara hälften kvar av servettringarna.. puuh..

Tiden går liite för fort ibland :/

Why do you care so damn mutch about others?And dont give a fuck about me?

torsdag 3 juni 2010

Vallarna, Hamnen bio och svärta

Igår ringde Johanna och Pontus mig och frågade om ja inte skulle följa med till vallarna ett tag. Så det gjorde jag, vi pratade och hade mysigt. varmt som satan var det bara, så jag bjöd dom på glass i hamnen efter det.
När vi kom hem så städade jag.. lite iaf.. rund halv 7 snåret hoppade jag och kim på cykeln och åkte iväg till citygrillen och åt lite mat, vi satt ute och åt, det var väldigt mysigt.
efter vi blivit mätta i magen så drog vi iväg till jobbet för att hjälpa sannie att stänga så vi skulle komma i tid till bion :P (och för att hon är ganska så jätte gravid och inte bra för henne att stressa och lyfta tungt) . Vi kom fram vid bion lite tidigt så Sannie och Adde åt på kebab house först.

Bion var bra tycker jag, dock lite irriterad på att det inte är riktigt samma story som man är van vid, men det här skulle ju utspela sig innan han blev "robin hood" .

så den får iiii av 5 i . :)

Idag väckte kim mig och tjatade att vi skulle åka ut till svärta och hämta hans sommardäck , så det gjorde vi.. varmt idag med. Hängde lite med Ewa och Loke.

Nu är jag hungrig. och snart har jag S E M E S T E R !! :)

//IDAHOEN

tisdag 1 juni 2010

ev sjuk

Usch.. idag på jobbet gick det riktigt trögt.. satte mig på "autopilot" de sista timmarna.. på tal om autopilot, kan ni göra det? Jag tycker det är ganska fachinerande att jag är så duktig på det. För er som inte förstår vad jag menar , när man sätter sig på "autopilot" så kan man fortsätta göra det man gör ( i mitt fall jobba) utan att hjärnan hänger med, dock fungerar det bara att göra det när man gör i princip samma sak i flera timmar. känner mig lite som en robot. haha.

Känndes som ja hade feber ett tag med.. men nu har jag lyckats äta lite lax så nu känns det liite bättre iaf.. vill inte vara sjuk imorgon..!!!

hejdå..

Det ska va gött o leva

... Annnars kan det kvitta..

buuh. vad dagarna går segt förbi.. men snart semester.. !!!!!! S K Ö N T.

jaha annars då?? jobbade igår 14-20.15! ont i fötterna fick jag.

Bio imorgon med Sanniehjärtat och hennes boytoy. och min älskling såklart:) Robin Hood blir det.

//i

måndag 31 maj 2010

Hellyhansen

Sitter och myser i min nya HH tröja :) den är egentligen kims, men jag snodde den moahha..

Igår var vi ute i svärta efter jag jobbat klart. Firade Ewa som fyllde 53 :) Det var trevligt..

När vi kom hem kollade vi på en Steven Segall film, den var faktiskt också helt ok. även om ja inte riktigt tycker om honom..

Är trött. För mycket i huvudet nuförtiden..

Idag kommer Anna hem minsann.

Imorgon börjar den officiella sommaren .. ser mörkt ut..............................

Hejdå

lördag 29 maj 2010

Intensiv dag minst sagt...

Började dagen med att åka till elgiganten (själv) för att leta reda på lillebrors födelsedagspresent. Den fanns inte.. så ja åkte hem och hämtade kim .. vågade inte köra ensam till onoff .. ( det spöregna och massa trafik ) .
Presenten fanns där som tur var, sen åt vi, gick lite på intersport rean och sen på blomsterlandet. Sen vidare hem till mamma o co. Det var trevligt.

På em hände det något personligt, som jag faktiskt väljer att inte prata om i bloggen. Men bägaren rann över. jag trodde inte jag skulle orka mera. Åkte hem till en famlijemedlem och stannade där en stund. Jag funderar på om ja ska gå till dr och göra ett ekg, se om jag har fått en liten hjärtattack.. det känndes som en idag.. högg som en kniv i hjärtat. Men men, jag mår bra fysiskt nu.

Jag har upptäckt att det finns så mycket annat än rikedom här i världen. Det finns kärlek till de man älskar mest. de som inte upplevt känslan att förlora någon vet inte hur det känns, hur ont det gör. Mitt råd till alla er där ute som varje dag vaknar och tänker " vad ska jag ha på mig idag?" skit i det, det viktigaste är dem ni håller kär. En dag finns de inte längre..

Ibland blir det bara för mycket, man orkar inte mer.

Please dont leave me. I need you.

/I

torsdag 27 maj 2010

Må-Tors

I Måndags kväll åkte jag och hämtade bella! Vi åkte hem till mig, åt lite brieost , snacka skit och kollade på tv :) Sen somnade vi.. På Tisdagen vaknade vi och åt frukost. Lite senare drog vi hem till bella för att gå ut med deras hund.. Sen följde jag med en kompis till sjukhuset i eskilstuna... när jag kom hem hämta ja bella hemma hos henne , vi åkte och handla, och sen hem till mig igen.. eftersom jag lovat kim att åka bil så mycket som möjligt så tog vi en tur till gumsbacken och tittade efter skor. kollade även alla andra affärer då.. Hem igen, tittade på American History X , sen massa TV och massa prat :) Lagde även en jättegod lax i ugn.! Sen vaknade vi på onsdagen och tog och ner på stan, åt lite på hellmans och gick på stan, tills det var dags för mig att åka till jobbet och för mig och bella att skiljas åt. Jag jobbade på, kim kom förbi vid 17 och sa hej, sen vid 19.30 kom Sannie älskling förbi och hjälpte mig! Oboy vad glad jag blev. TACK ! sen åkte jag hem till Älskling som äntligen hade kommit hem, vi prtade om hans vistelse på kursen och myste :)
Idag Torsdag cyklade jag till kims sjukgymnast för att överaska honom, sen åkte vi ner på stan och åt på Hellmans (igen) sen cyklade vi hem, och nu är kim på jobbet och jag sitter här .. hih..

Tack snälla underbara bella för att du sov här hos mig! det var otroligt roligt att hänga med dig :) <3

Tjollahej

måndag 24 maj 2010

Nu får han komma hem igen

Haha kalla mig töntig, men ja vill att kim ska komma hem nu :(
vill verkligen aldrig bli singel.. det skulle vara förjävla tråkigt. Inte bara för att jag älskar kim, utan även för att det suger verkligen att vara ensam. . ja har inte vart ensam mycket idag. hatar det.. hihi tur att jag inte är singel :)Älskar kimsan.. och han får ta och komma hem nu! :(

Snart kommer bella iaf :))

<3

Han vände och gick

Nu har han lämnat mig, min älskade Kim.. Inte föralltid dock:) han kommer ju hem på onsdag igen hih^^ Men det känns väldans konstigt utan honom här hemma.. blää.. saknar honom redan<3

Så vad ska man hitta på nu i 3 dagar när man är ensam hemma? Bella kommer ju inte förrens ikväll.. humm... ska ner och hämta min cykel iallafall.. och hoppas på en lunch med Sanniehunny innan hon ska åka och jobba åt mig ^^ moahha <3

Det är fint väder ute, men det är kallt.. typiskt...!!!

Neej, ska nog borta tänderna nu och tänka ut något kul att göra idag :)

btw, Anna.. ha det super i Cypern! Kracha inte! <3

Pusshejleverpastej.

fredag 21 maj 2010

Casper fegpropp / Ont i fötterna

Idag tog jag ut Casper på en liten tur ute. Han var en riktigt FEGIS.. han kröp fram och var livrädd för allt. Det går minsann bra att sitta och "skälla" på insekterna,fåglarna osv när man sitter i fönstret men när man är ute är man inte så kaxig längre.. vi var ute i en halvtimme innan han gick och satte sig utanför porten och jamade HÖGT.. han ville inte vara kvar ute. Dock satte han sig utanför fel port haha. Så vi gick in sen iaf. Men bara för han var så feg så kommer jag kalla honom fegpropp idag istället för casper. HA..

Efter våran utflykt så jag jag ner på stan.. tog med mig min cykel som det är punka på. (btw så hatar jag sommarskor i alla former hade jag själv fått välja hade jag gått i mina stövlar året runt.men det kan se lite knäppt ut) Jag gick ner och åt lunch med pappa , sen gick jag till "jacks" (cykelaffär) som ligger brevid lucky seven.. de hade lunchstängt.. så ja tänkte att ja skulle gå ner till " björns cykel" som tydligen heter "haga cykel" som ligger vid friskis och svettis.. trotts att mina fötter höll på att döda mig.. väl nere där hade de OCKSÅ stängt.. suck tänkte jag och gick tillbaka upp till stan. gick till pappas jobb och frågsa om han hade någon cykelpump, men icke så han sa till mig att gå och pumpa den på torget. jag går till torget och mina fötter är nu nära döden.. och gissa vad? Jo pumpen var TRASIG. suck.. klockan hade då blivit dags för jacks att öppna igen, så jag traskade dit.
Han som tog emot mig var väl inte jätte trevlig direkt... han kunde tydligen säga att det var punka utan att änns prova att bara pumpa den först.. jaja.. lämnade in den där iaf.. skulle vara klar på måndag. jippi, jag som trodde jag skulle få cykla hem på den så ja slapp ha mer ont i fötterna..
sen gick jag hem.. ville inte spendera mera pengar idag , gjorde jag tullräckligt igår :( Nu är jag hemma iallafall.. ska nog sätta mig på balkongen snart med ett glas jordgubbssaft och tycka synd om mig själv.

Hejdå

Fredag den 13onde?


Man kan tro att det är fredagen den 13onde idag. Allt händer.. jag vet inte hur jag ska prioritera, jag vill finnas där för alla.


Idag var min lillebror tvungen att åka till lasarettet . Han fick ett krampanfall. Mamma hade hittat honom i badrummet liggandes på golvet med öppen mun och krampat.. fragma kommit ut ur munnen .. han låg så i 4 min ..anbulansen kom ganska fort. Nu ligger han på sjukhuset. Frågan jag inte kan låta bli att ställa, vad hade hänt om han var ensam hemma?

Everything just breaks my heart :'(

torsdag 20 maj 2010

Fanfanfan..

FAN

Det här skulle ju inte hända.. jag var helt säker på det. Men det gjorde det ändå. Vad kommer ske nu? Hur kommer du reagera på detta? kommer det göra dig starkare? eller kommer det "break you" ? :( Jag blir tokig. Jag känner att jag inte räcker till, till alla som behöver min hjälp.
Please god, for once. Help me......

Skvaller tanter, vart tog ni vägen??

Skvaller tanter, vart tog ni vägen?? Ja .. vart är ni?? Jag brukade vara den som fick reda på saker nästan innan de äns hade inträffat... men nu..? får ja reda på det veckor efter hela stan vet det. hm. okej, kanske fel att skvallra, men vissa saker får man säga.
Beror detta på att jag inte träffar mina vänner tillräckligt ofta, eller är det för att man väljer att inte berätta saker för folk för att man då vet att hela stan vet det 1 timme senare? Jag vet då inte :( Men känns bara jobbigt att inte kunna finnas där för folk som behöver mitt stöd .. varför hör ni inte av er? Tror ni att jag inte bryr mig llängre bara för mitt liv kretsar kring sova äta jobba? Det gör jag.. <3

Idag har jag iaf vart på stan med camilla, shoppas massor :S har egentligen inga pengar .. så vad ska jag nu bjuda bella på när hon kommer och är snäll och sover hos mig ?? haha.. jaja får ta ur emergensy-kassan i värsta fall :)

kanske lägger upp lite bilder på inköpen senare!!

Have a nice day!
/idahoen

onsdag 19 maj 2010

kläd ångest..

Ingen aning vad tusan ja ska ha på mig.. Man vet ju aldrig va det blir för väder.. hm.. kanske jeans och någon t-shirt. . eller leggings?? ja men ja börjar ju bli lite trött på leggings.. bläää...

hejdå..

T R Ö T T

Ja , det är jag, har dock sovit i någon timme sen ja kom hem från jobbet.. det var en lååååååååååååååång dag på jobbet.. men sen kom sannie och livade upp stämningen lite =) hihih..
Nu är ja hungrig.. sugen på kebabtallrik. men orkar inte gå och köpa ^^

nehe nu har ja inget mer att tillägga......

/Ida

tisdag 18 maj 2010

TRÖTT

Jag tänkte på en sak igår.. det är inte så konstigt att jag är konstant trött nuförtiden .. När jag gick på gymnasiet så pendlade jag till Norrköping.. det betyder att jag gick upp runt 04.00 och gick och la mig vid 23..
ett dags schema såg ut såhär ungf varje dag i 2 år..

Vakna 04.10
Gör mig i ordning till 05.00
Äta frukost till 05.45
Åka buss 06.00
Åka tåg 07.00
Vara i skolan 08-15.45
Åka tåg 16.15
Åka buss 17.10
Äta middag 18.00
Titta på tv / umgås med kim 18-23
SOVA 23-04.10...

Jag sov alltså 5timmar och var vaken 19! Helt sjukt, nu måste jag sova MINST 8h för att orka jobba i 6-8 h.. Jag börjar bli gammal helt enkelt :/

Såhär ser en dag ut för mig nuförtiden

Vakna 10.30
Frukost 11.00
Sitta vid datorn 11-12.30
Göra mig i ordning 12.30 till 13.30
Gå till jobbet 13.30
Jobba 14-20.15
Kolla på tv 20.30 - 23
Sova 23-10.30..

Nuföriden sover jag alltså nästan 12h! och är vaken 12.. haha.. jajaj ^^

Hejdå

måndag 17 maj 2010

Gnocci

Recept Gnocci

1 Paket Bacon
"snäckskal" alt "Pinnar"
1 paket creim frech
1 burk champinjoner

Koka upp vatten med lite salt. Samtidigt som du steker bacon.
Lägg i "snäckskalen" i vattnet och låt koka i 11 min.

När pastan är färdig och baconen stekt färdigt så blandar du ihop allt i kastrullen, och till sist häller du i lite creim freich, AKTA så det inte blir för mycket.
Servera med grönsaker och Ketchup. MUMS :)

Denna rätt passar perfekt dagar som man har lite mindre tid.

söndag 16 maj 2010

Dagen Äventyr!





Idag drog jag och kim på äventyr med Camilla och patrik, på SAFARI ! (Kolmården) Älskar verkligen safarit, älskar ju djur så ja sitter som ett litet barn i en godis butik :) Vi åkte två varv ^^ Hon vi betalde hos i början var ju dum nog att säga till oss att vi fick åka hur många varv vi ville så självklart åkte vi ett extra varv:P Hade det bara vart ja o camilla i bilen hade vi nog åkt minst fem :P
Haha iaf, så var det väldiga häftiga möten ( även fast jag tycker lite synd om djuren ) Det bästa mötet var andra varvet vid lejonen, vi åkte sakt förbi en lejonhane och en hona, och plötsligt kommer lejonhanen mot oss och tillslut är han ca 5 cm ifrån mig o camilla och så VÄNDER han huvudet mot mig o ja bara skrek haha.. vågade knappt titta och absolut inte ta kort ^^ Djur verkar ha lite ilska emot mig, varja gg ja är på tropicarium så kommer det alltid en haj simmandes emot mig med öppen käft tills den slåt emot glaset. buu.. scary..

Här kommer lite bilder på de djuren ja hade "balls" nog att ta kort på

Ursäkta att bilderna är lite suddiga , men man får faktiskt inte veva ner rutan och ta kort HOST camilla....



















Det här var sista bilden innan bilen rullade fram lite och jag var ansikte mot ansikte mot detta stora läskiga, men underbara djur..

torsdag 13 maj 2010

13/5-10

Idag har jag jobbat 14-20 .

Fick lite kändis besök idag av PLAY



Min meritlista av kändisar inne hos mig börjar bli låång :) hih..

Pratade med bella idag med, hon ska sova hos mig när kim åker iväg på kurs :) hih, jag behövde inte äns muta henne så ja tror hon faktiskt ville det :) skoj ska det blir , lite favorit i repris <3
Och snälla sannie då, hon tog mitt pass den 25e så ja slipper jobba :) tack sweetheart.

Nej nu kurrar det lite i magen, blir nog lite Mariekex med smör. Yummy!

//idahoen

Hata nyköpingshemskösystem

Jag hatar verkligen nyköpingshems kösystem.. det känns ju lixom som att folk tränger sig i kön, om man lix bokar, och då kanske man är på plats 8 i kön, och sen om man går in någon dag senare så är man på plats 32... bara för dom som stått inskrivna längre bokar. Men grejjen är ju det att dom flesta som redan har en bostad står fortf reg där och bokar objekt bara för att se om de kommer först osv, och då hindrar det ju oss som behöver en bostad SNABBT. jag tycker att dom ska släppa bostäderna kl 00.00 varje tors, och dom som då är i behov av en lägenhet kommer ju då sitta inne då och boka, och sen ska ingen annan få gå före i kön. Jag tycker dom ska ändra kö systemet ist efter hur snabbt man är i behov av en ny bostad.. men icke..fy fan.. kommer ju ta minst ett år innan man äns får gå på visning. fuck this shit.

/ida

onsdag 12 maj 2010

Leggings



(Bilden är lånad från Nelly.com )


Fick hem mina nya Leggings idag! Helt sjukt vad snabbt det gick, beställde dom igår kväll och de låg o brevlådan IDAG ? hmm.. BRA iaf :)

Idag då, har jobbat, ätit en av de godaste mackorna jag ätit någonsin!! Pressbyråns Ciabatta med mozarella ost och salami :) MUMS!

Hade även lite jobbigt på jobbet idag , arga kunder osv.. usch fick lite panik.

Och jag blev kallad TANT idag ?! HALLÅ ?? det var en kvinna som kom in med en lite kille och sa " så ger du pengarna till tanten i kassan där" ja ba HALLÅ? Jag är 20 år?!??!? tittade lite argt på henne efter det.

//idahoen

Kedjehus

Åååh, hittat ett sånt fint Kedjehus! I LOVE it.. får se hur mycker kim älskar det bara :) ^^

Igår var pappa här och åt mat, det var trevligt ! hjälpte honom med diverse saker :)

Idag är det inte lika fint väder som igår MOHHAHAH... =)

Hade inte så mkt mer att säga.

Pussohej

tisdag 11 maj 2010

Webcam



Lekte lite med Webcamen :)

Polkaglass!

Har varit och ätit Polkaglass med tuttifrutti strössel i hamnen nyss :) YUMMY !!

Lunch??

Sitter här och funderar på om det verkligen är nödväntigt att gå ner på stan för att äta lunch..? när man ändå ska kvälls mat om 4 h? hmm.. hade ju velat gå ut en sväng i solen.. bajs då.

Städat idag, plckat fram allt som man ska släpa upp till vinden också.

Igår när jag slutade åka ja o kimsan och handlade , sen vidare till SannieAdde och lånade Avtar ..hih.. hade inte berättat för kim att ja o sannie såg sen här om dan, och om ja hade gjort det så hade han bara surat, så ja låsades glatt att jag inte sett den på evigheter..moahha.. buse ja är , tack för lånet btw SannieAdde .

Fick även turen att hälsa på B&B Kim vart lika kär i dom som jag är :) hih, sötnosar!

Neej ja får panik och ångest om ja inte går ut i solen, men vart ska jag gå?? hatar att gå utan att ha något "mål" .. hmm.. är inte på shopping humör heller, så orkar inte gå till stan bara för att.............................
typiskt.......

Va tycker ni om min nya banner då? Sexig ellerhur :)

Oao. /idahoen

måndag 10 maj 2010

hightech!

Hallå eftersom jag nu äntligen börjat använda min nya telefon till fullo . så prövar jag nu även att Blogga .! och det verkar ju fungera :) puss ida

Ny vecka

Ny vecka, nya tag!

För ett år sedan var jag på bröllop, det var varmt, gick i bara klänning. idag är det inte varmt.. tror inte vi får någon sommar i år :/ åtminstonde inte ännu på ett tag.. blä.

/ida

söndag 9 maj 2010

Cimon...

Tjollahopp, Nu är jag vaken igen..! Kim berättade igår för mig att Cimon från paradise hade åkt från skavsta igår så han hade sagt hej till kim. hih.

Det känns skönt att det är söndag faktiskt. det betyder ju att det är måndag i morgon, och det betyder att det snart är helg igen och att det närmar sig med stormsteg nästa lön och min SEMESTER! har inte haft semester på typ 5 år så ja kan inte änns beskriva hur skönt det ska bli!! wiiihoo..

Hejhopp

lördag 8 maj 2010

Eat until you puke!

Idag har jag jobbat 8-15.45 , hemskt mycket kunder, är väl bra iofs, men lördagar brukar vara lugna..

Efter jag slutat kom sannie och hämtade mig, vi åkte till oxelömarknad... den var sämst. visst att vi kom dit lite sent, men halllå. man måste inte börja packa ner stånden 1 timme tidigare för det..
Köpte iallafall brända mandlar.. och jag har redan ätit upp min strut, så jag tror seriöst att jag kommer spy vilken sekund som helst. har inte ätit mat sen kl 12 heller , för er som känner mig lite bättre vet att jag har ett förjävligt blodsocker, jag MÅSTE äta ungf var fjärde timme för att inte börja skaka , svettas och tillslut svimma.. det är ingen som vet varför, bara att mina systrar och pappa har samma sak. Nu har det gått 9 timmar sen jag åt, men tiden går ju så fort när man hänger med Sannie :)<3
Iallafall, när vi kommit tillbaka till nyköping så åker vi och hämtar Avatar hemma hos henne och sen vidare hem till mig, snackar lite skit och sen kollar vi på filmen.. Ingen av oss förstår oss riktigt på den där filmen , alltså det är ju bra och allt, men ja.. vi kanske är lite tröga. :)

Idag var världen nära på att falla inför mina ögon. . . Jag trodde att jag inte skulle orka mera, det blev för mycket, men som tur var löste sig det nya problemet som uppstått. skönt, för jag orkade inte med mer..

Snart kommer kim hem som jag älskar <3

fredag 7 maj 2010

Fredag

Idag var det fredag , har städat lite .. och sen kom mamma på middag.
Pannbiff med potatis. MUMS, hatar att laga pannbiff, men det är förjävla gott, nu har jag så det räcker ett tag. hih ^^
Ska snart gå o sova, jobbar ju imorn........ hinner typ säga hej till kim när han kommer hem sen träffar jag honom nästa gg imorgon vid 22.15.. tråkigt.. men ibland jobbar man om varandra..

Tröttis..

Imorrn ska ja leka med Sanniehunny :)

Godnatt

Split me in half..

Jag är i behov av att dela på mig, gärna flera gånger.. jag hinner inte med allt och alla som jag behöver, jag är bara männsika. Jag längtar till juli så jag får förstärkning nerifrån.. Hur ska man prioritera? Just nu ligger mitt eget liv längst ner på listan, har fått sätta det på autopilot.. Jag blir så besviken på mig själv att jag inte räcker till alla som behöver mig. what am i suppose to do? :/

Bio

Vart ju bio igår, den var bra.. dock var jag så inihelvete trött så jag kämpade sista halvtimmen att hålla ögonen öpnna, det här med att vara vaken i +20h är inte min grej helt enkelt.......... Men nu är jag vaken och utvilad! Sitter och planerar saker inför dagen.. städning ( i massor) laga mat och träffa mamma, sen lite mail skrivande och telefonringning där emellan.

Nehe dags att börja då kanske............

torsdag 6 maj 2010

tickande bomb

Idag har jag jobbat mannen med dom svarta bågarna kom på besök, dock hade han linser, vart lite besviken..

Om en liten stund ska ja o kim gå på Iron Man 2 , har hört att den ska vara bra så det blir great.
Imorgon kommer mummy hit och äter lite med mig..
Och på lördag blir det jobb sen myspys med sanniebejbi och förhoppningsvis B&B :)

Saker och ting går lite framåt.. men jag känner mig ändå som en tickande bomb, mitt humör är svajjigt. Känner både för att skratta och gråta. All denna ovisshet ger mig magsår. Det är inte meningen att livet ska vara lätt , men någon gång kan man väl iallafall få lite medvind..? :/


Sympati vad är det?

// Ida Svensson.

tisdag 4 maj 2010

Estockholmo!

Idag på morgonen sprang jag ner till tandläkaren för att hänga med camilla när hon terroriserades.. Sen spraang vi till tåget som skulle ta oss till stockholm , vi sprang omrking i olika affärer och busade.. vart lite linnen och två klänningar :)
Måste säga att jag tror inte att jag skulle kunna klara av att bo i the big city.. 10000 människor överallt , dryga och snobbiga..
Juste vi såg en kändis !!! vi skulle gå över gatan vid "plattan", och ser en hel hög med ungar som ville ha autograf samt en fotograf som stod o tog kort , personen i fråga var alltså en tjej , blond i 20årsåldern.. ingen aning om vem det var, såg ut lite som en smal blondinbella, inte för att hon är tjock, men den här var extremt smal.. hmm.. får fundera på de.
ja ni stockholmarna har mycket underligt för sig..

När vi kom hem från tåget gick vi in till sanniehunny och snacka lite :) såg massa fina barnkläder hih..

uppdaterar senare !
Pushej

söndag 2 maj 2010

Det borde vara förbjudet

Ja, det borde vara förbjudet att börja jobba innan kl 9.. man ska absolut inte behöva gå upp kl 3.40 iaf.. man mår ju bara illa..... fy!!!!

Imorgon bär det av mot sthlm! ska bli very nice! shoppagärnet lite :)

Det är något som tynger mig, något som ska hända, något jag ser fram emot men ändå är livrädd för.. så många år som vi har väntat på att detta ska hända.. och nu är vi inte långt ifrån. vem kommer det straffa? och vem kommer bli ledsen.. all min vaken tid går åt att tänka på det här. jag försöker vara stark för eran skull och jag hoppas inte min rädsla lyser igenom.. Jag älskar er.

lördag 1 maj 2010

The ugly truth

Hallååå..!

Igår vart det mys , åkte och åt lite mat på MAX, (mindre mys) sen hyrde vi film! The Ugly truth , Bloodandbone och någon mer som vi inte tittat på ännu. The ugly truth rekomenderar jag starkt! så jävla skön :) bloodandbone är med sevärd! :)
och det jag är mest nöjd över är att jag inte somnade en ända gång under filmerna!! yeeey me! hih..

Har förövrigt hittat kanske väärldens godaste choklad , Marabou POKLA <3 Idag börjar Maj månad, dvs att min sista chans att ta nyttiglivet på allvar innan sommaren, men jag har en lite bit polkachoklad kvar som antagligen kommer slinka ner .. hih ^^ Jag tänkte dela med mig av lite bilder iaf.

.






Nya jackan ! <3


//Ida






fredag 30 april 2010

Valborg 2

Sitter hemma, nyss kommit hem från jobbet....... hostar som djävulen himself och har äckligt ont i huvudet..... Blir nog inte så mkt valborgs firande idag.. vad det nu är man firar. just nu vill jag bara sova.. och får världens ångest över det.. töntigt kanske ni tycker, men alla andra ska ju lixom ut o supa och skriver överallt om hur kul det ska bli.. och jag vill sova ? hmm.. lite depp nu minsann.

regnar gör det också, men det hör väl valborg till.. regnar tammetusan varje år.

hungrig är jag.. vad ska man äta? nobody knows..
ska väl gå o titta i garderoben om ja hittar ngt fint att ha på mig, det hände faktsikt ganska ofta att man tex är och äter på någon resturant och så träffar man några man känner som frågar om man inte ska följa med hit och dit.. men alltid är problemet att man inte är dressed for succses. så ja måste vara på min vakt.

/idahoen

Valborg

Idag är det valborg och jag ska strax göra mig i ordning för jobbet. dvs knarka lite alvedon och pimpla hostmedicin :) sen är jag som ny igen. mohaha.
Efter jobbet kommer förmodligen camilla och patrik hit och myser. får se om det blir mat ute eller hemma. vi har ju bara loser resturanger här i stan.

Igår gjorde jag väl precis som man ska när man är sjuk. Ingenting.. kollade på tv typ.

Imorgon är vi bortbjudna på 20års fest.

nej nu måste ja gå. hejdå..

torsdag 29 april 2010

jag överlevde inte...

skrev ju i ett tidigare inlägg att jag skulle försöka jobba mina 3dagar med lite hjälp av alvedon även fast jag är sjuk... jag jobbade igår, men när jag kom hem mådde jag så jävla dåligt hostar som en idiot och snoret bara rinner och känns som att huvudet ska sprängas. så jag var tvungen att sjukanmäla mig idag.. vila mig lite och försöka gå till jobbet i morgon iallafall !
tycker verkligen inte om att vara hemma ifrån jobbet. för det första tycker jag synd om den som måste jobba istället för mig, och för det andra så förlorar man så inihevete med pengar :(

idag ska jag bara ta det vääldigt lugnt och ta hand om min kropp.

Varför kan man inte bara bli imun mot alla sjukdommar ? HATA.

Nu hostar jag ihjäl mig snart. hejdå

tisdag 27 april 2010

Terapiarbete..

Idag har jag ägnat min tid åt massa terapiarbete... dvs göra servettringar, närmare bestämmt 150 st.. Har även börjar på mina presentaskar, dock tar de lite längre tid att göra så de fick vila till en annan dag.. måste införskaffa ett limstift tills dess, tror ja kommer underlätta allt väldigt mycket!!

Fortfarande sjuk, men har bestämmt mig för att sluta vara en sån mes och gå och jobba i morgon, fan alvedon löser väl allt :) Jobbar ju trotts allt bara i 3 dagar sen är ja ju ledig 1 igen :) och det är ju inte så långa pass så ja borde ju överleva !

På fredag äre valborg, har typ bestämmt att hänga med C&P då, om de inte ångrat sig.! hoppas bara sjuksymptomen släppt tills dess!

Första maj blir det 20årskalas, sen jobba morgon på söndag..

Juste, till mina presentaskar var ju tvungen att ha tändstiksaskar, så ja åkte och köpte det på ÖB idag, 120 st.. personalen och de andra kunderna tittade lite undrande på mig.. med tanke på att det var det ÄNDA jag köpte , ja och ett nystan med tråd.. hoppas ingen krog eller så brinner ned i natt, då kommer de säkert misstänka mig. undra bara vad ja ska göra med alla tändstikor.. ääh som kommer nog till användning någon gång också !:)

Nej nu får det bli lite Navy CIS och taco.

Auf wiedersehen.

måndag 26 april 2010

sickness

Jag är SJUK.. ÅHH.. och ledig! Fan har inte vart sjuk på typ ett år, har fått jätte bra imun försvar sen ja började på PB 2008, men idag räckte det inte till.. Min hals is killing me. hatar verkligen att ha ont i halsen. eftersom man får svårt att äta och därmed ingen energi så blir man bara så lam, ska träffa bella 15 idag, får knarka lite alvedon tills dess. och storshoppa på apoteket, nått bra mot halsen.

annars tänkte ja väl städa och så vidare idag, har inget annat direkt planerat..

Nu ska ja gå o dricka det där förbannade honungsvattnet som jag hatar!!! hatar alla varma drycker, men måste man så måste man.

B L Ä .

/I

lördag 24 april 2010

Till alla mina läsaree

Eftersom jag nu fått bekräftat att jag faktiskt har läsare så kanske jag ska skriva något intressant i dagen inlägg.......... hmm... Jag har jobbat hela helgen ? ehhrm.. Ja , det var det jag har gjort i helgen. Haft en riktigt skit helg. Eftersom jag inte vill skriva om min arbetsplats här så är det bara sannie som förstår vad jag menar, men men.. det ända jag kan avslöja är att jag blir så sjukt överaskad över hur vuxna människor kan bete sig. Gr..

Ny vecka nya tag, i morgon (måndag) ska ja träffa bellabus för en sväng på stan ! Hoppas jag hittar ngt fint!!

Nästa helg äre valborg, haha börjar faktiskt känna mig lite gammal för det , kommer och tänka på när man var ung och dum, det var ju faktsikt 6-7 år sen.. valborg är lixom till för fjortisarna, och stundeterna.. jaja.. har råkat dubbelboka lite så får se vart ja o kim hamnar :)

Funderar på att kolla klart på grease snart som ja började titta på här om dagen..

Juste! sen måste jag ju säga att jag tillägnar alla mina tankar till Prinsessan madeleine , stackaren har ju blivit bedragen så nu måste ju förlovningen brytas. (YES!) Nej usch vad elak jag är, klart det inte är kul för henne att bli bedragen, men ett prinsessbrölopp mindre betyder desto mer skattepengar till nödvändiga saker.
Ja , ska sluta tjata alla vet redan min åskit om monarkin.

Idag skiner SOLEN, bara för att jag ska jobba, vädergudarna har snott mitt schema. elaka satar.

hejhopp..

torsdag 22 april 2010

Wipiedouw

Igår åkte vi iväg till das heron city... Kollade Clash of the titans, den var bra, handlar om grekiska gudarna, ni vet zues hades osv..? Åt lite på pizza hut också , dock hatar jag pizza nuförtiden så ja åt nacho tallrik. ( Anna jag rekomenderar starkt! bättre än taco bar! )

Idag har ja och kim uträttat lite ärenden på staden, fick btw en väska av Äshis !:) hih, söt han är och köper massa grejjs till mig :) <3

efter vi kommit hem så har ja påbörjat rensning hemma, dock händer alltid samma sak.. man börjar rota i någon jävla låda och sitter och drömmer sig tillbaka när man hittar saker som påminner om förritiden .. sen var ja ju tvungen att äta och titta på andra avenyn, och nu är klockan över fem så ja måste duscha och sen börjar Navy CIS, vilket jag inte tänker missa, och sen är det sovdags :( ska gå upp 03.40 imorn ju...

förövrigt vet jag inte riktigt varför jag envisas med att skriva i den här satans bloggen när ingen jävel läser den ändå.. haha.. funderar på att skriva något som gör att om man läser det så måste man höra av sig till mig så får ja se hur lång tid det tar från att jag uppdatarar tills någpon faktiskt läser..? good idea?

Och en sak till SLUTA REGNA FÖR I HELVETE!!!!!!!!!!!!!


Puss puss //ida

Jag är gravid i 12veckan..

onsdag 21 april 2010

Regn!

jävlahelavetesbajsregn. :(

Idag har jag suttit och väntat på att anna ska sluta i hopp om att hon skulle glida med mig på stan då.. dock när jag väntat i 18år och tagit mig ner på stan i regnet så får jag tag på henne och hon säger då att hon redan har bestämmt med någon annan.. typppiskt tänkte jaag.. så fick gå själver. deppig satan blev jag när jag provade allt. "fatass lår" oh yeas. :( jaja köpte ett par glajjer iaf.. sen fick ja lite blodsockerfall och var tvungen att äta så ja fick sitta själv på donken och äta en liten burgare. dock kom hanna och joinade mig lite när hon såg att jag satt själv .! <3

Nu är jag hemma efter att gått hem i skitvädret.. inget paraply hade jag heller.. Ska snart göra mig i ordning för att åka till heron och komma bio ..

Oao..

måndag 19 april 2010

19/4-10

Trött.! seg..

Igår em var vi och grattade Camilla och Patrik som hade fyllt år, det var trevligt.. vi stannade dock lite länge, kim camilla och patrik drack whisky och öl, medans jag hade fått äran att köra satt ja och tittade på.. det var ju trevligt ändå, men ja var hungrig till tusen och ville inte vara otrevlig och tjata om att vi skulle åka hem så ja höll ut :) kollade bla på torsk på tallin, förjävla skön film det där :)
diskuterade lite resor och annat av livets tilhörigheter. iaf runt halv 23 åkte vi hem! stannade på statoil och köpte lite snus, sen hem för att äta lite och ha lite diskutioner om allt möjligt............................... kom i säng ganska sent, men somnade rätt fort..

idag ska ja börja llite tidigare än vanligt. skulle egentligen jobbat morgonpass men sannie var snäll och bytte pass med mig :)

på onsdag ska ja C,PochK på bio på heron city. det ska bli najjs. ska försöka gå lite på stan innan det med :)

casper ligger och är söt <3 mitt lilla hjärta!

nehepp..dags att göra sig i ordning då !

söndag 18 april 2010

Suuunday

Vart på visning av en "3a" idag, jättefin var den, men dock så skulle nog de allre flesta kalla den en "2½a." den var inte mycket större än våran nuvarnade tyvärr. och hyran var skithög.. vi får se hur det blir med den, känns kanske lite onödigt att bara köpa en lite större, om man ändå måste köpa en ännu större om några år.. Ja, en dag kommer tillochmed vi bli föräldrar. men åå, den var så himla gullig :). jaja.

Sen gled vi ner på stan visade kim en kavaj ja ville ha, och han hör och häpna köpte den till mig (: oboy vad jag vart glad :) hih.

sen gick vi till hellmans och åt lite.

sen hade kim tröttnat lite på stan så vi promenrade hem igen..

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli lite mera så vi kan åka hem till camilla som fyller år idag GRATTIS ! , Det ska bjudas på smörgåstårta, inte riktigt min favorit, men klart jag smakar iaf!

Får inte tag på annapanna, tror hon är lite grinig för ja glömt svarat på hennes sms.. ajdå.

Nej men hejdådå...

lördag 10 april 2010

Hungry.!

Jobbat idag 8-1545.. haha alltså jag tror inte folk skulle vilja umgås med mig om dom såg vad jag hade för mig på jobbet.. pratar med mig själv , står och psykar mig.. hahahha.. och sen skrattar jag åt migsjälv efter det.. haha jag är så jävla rolig.
Iaf, var rätt dött på jobbet så ja tvingade dit sanniehoney, , så fick besök av henne och de 3 "B"na, Bosse Boris och Bebisen :) haha dom hundarna är för häärliga :) hih.

På tisdag ska ja och kim på visning på en lägenhet jag älskar , sen kommer det nog inte bli den, men iaf.. titta kan man ju göra ^^ .

Allså det är snart sommar.. lite paniiik får jag över det..

Träffade busungen på stan igår, vi fikade lite , kul o prata lite om både nu och dåtid ;)

Snackade även med hillurt i telen idag, klagade lite över allt. bestämmde även att ja ska dra ner dit snart och hälsa på.

Funderar på att börja springa lite.. men hur kul är det om man möter någon när man är assvettig och äcklig.. haha.

Juste, jag är brunett nu igen I LIKE! Tack camilla för hjälpen! Ser lite läskigt ut när jag precis satt på mig foundation och ingen mascara eftersom min ögonfärg och hårfärg är ungefär densamma. snyggt är det iaf:)
Nu gäller det bara att sola lite så ja inte ser så blek ut i det nya håret.

tackförmigtjollahopptjollahej.

måndag 22 mars 2010

pissed

Jag sitter här och är förbannad på mig själv.............. tappade min nya foundation värd ca 350 spänn i golvet för en stund sen. fitta....... har ingen lust att lägga ut massa pengar på en ny. men nu har jag inget val. auiorhfauiowhikawhoauiwpaioawoiwoiwj..

Imorrn ska ja och Annaho till sthlmia, hade gärna velat se hur mkt jag får tillbaka/ska betala i skatt.. innan, läste på skatteverket.se att de öppnar i morgon kl 7 så ja hinner väl springa in och kolla, men vet inte om ja borde, fatta hur mkt mitt humör kommer bli förstört som det står att jag ska betala tillbaka typ 5000.. det tåls att tänka på.. kul ska det bli iaf, ( att åka och shoppa alltså) ..

Idag sitter jag och väntar på att camilla ska komma så vi ska åka och äta på stan, ska även köpa en ny foundation.. (GRR) sen sola lite.. finns ju dock inget att äta i den här stan.. great.

juste, bokat biljetter till lund nu också, svindyrt vart det, ska fan anmäla SJ för falsk marknadsföring. idioti.

jaja ledig till tors? ev fre.. beror på lite sörrni. haha.

solen skiner idag och jag har inte glajjer.. får köpa det imrn.

JOhanna o räkan var här igår och åt lite taco, robin stylade lite genom att hacka lök, dock var har läskigt grym på det. haha.. skämdes lite över mina mosade tomater då haha. fan va mycket haha det blir, jag sitter inte direkt här o skrattar om ni tror de. hah. hhaha nu skrattade jag lite. kan fortf inte släppa mitt misstag förut.

ikväll blir det middag med elpapo.. det blir trevligt.

nehe.. ska väl bädda sängen elelr ngt..

oao..

torsdag 11 mars 2010

missförså mig inte.!

Jag har tänkt lite på mitt tidigare inlägg " no babies before 25" och insett att vissa evenutellt tar lite illa upp.. det var inte min mening, jag älskar folk som är gravida, spec unga mammor det är det finste som finns! jag skrev mitt förra inlägg lite i stundens hetta. det jag syftade på mest var de som skaffar barn efter några månader eller behåller det efter ett one night stand. har man varit tilsammans ett tag och känner att man är redo för barn är det bara att go for it? jag vet några som precis fått barn / väntar barn som jag kanske inte känner så bra, men är ändå överlycklig för deras skull. som sagt i like! men insåg att mitt tidigare inlägg var lite hårt. sry..

skulle bara säga det. uppdaterar om SPA resan senare !

//idahoen

lördag 6 mars 2010

Monday, the D day...

Har tvättat och städat hela dageen, sovit länge också! skönt efter 12dagars arbetspass. ledig till måndag nu:) Ikväll kommer pappa hit och äter lite taco! sen skjutsar vi hem honom och hyr lite film, MYSFAKTOR..

Åhh jag har ångest.. vet inte hur jag ska göra, men som min syster sa" att ha ångest är som att betala av ett lån som man aldrig har tagit.." det ligger ngt i det där.
Men alltså jag vet inte om jag är redo för det här.. fatta vilken förändring. tänk om jag ångrar mig när det är försent! eller tänk om jag inte tar chansen, kanske kommer den aldrig tillbaka då, få leva med tanken att jag gjorde ett stort misstag. kommer inte kunna förlåta mig själv då.. jag har redan fått den här chansen förut, men valde då att avböja, pga många anledningar.. och självklart ångrade jag mig.... hur ska man veta om det är rätt tid nu? hur jag än väljer att göra så kommer det ligga en gnutta "regret" i bakgrunden och spöka..... varför måste man göra alla dessa val i livet?

Jaja, på måndag slänger jag på mig min kavaj och sparkar av mig båda skorna, och klistrar fast ett falskt leende och gör allt i min makt för att inte visa min rädsla.

perhaps it will be wonderfull...

idahoen

söndag 21 februari 2010

No babies before 25

För alla er läsare som är med barn i tidigt skede eller har funderingar på att skaffa.. tänk er för..

Jag stod nyss i duschen och funderade på alla blivande föräldrar, särskillt de i unga åldrar och inte vart tilsammas med pappan till barnet särskillt länge.

Frågan jag ställde mig var VARFÖR behåller man/ skaffar man ett barn med någon man vart tilsammans med några månader / one night stand? Det är helt sjukt!
Varför väntar ni inte några år tills ni känner varrandra ? fattar ni hur det här barnet kommer bli? med min egen statistik så kommer 90%av det här barnen säkerligen inte ha två föräldrar närvarande.

Det jag föröker säga är att vänta tills ni åtminstonde vart tillsammans i 3år eller mer, de första åren är till för dig och din partner att lära känna varrandra! Hur ska ni kunna ta hand om ett barn tilsammas om ni inte äns känner varrandra??

Själv har jag vart tillsammans med min pojkvän i 4½år, och jag har inga planer på barn ännu. men visst tror jag att vi skulle klara av det i nuläget,men för mig handlar det om att jag inte vill stressa med något sånt. vi har all tid i världen.
men det är ju vårat beslut.

jaja sålänge du inte närmar dig 40 så ha ingen brådska!! Skaffa ett djur istället, även fast det inte är samma sak så sätter det er på prov hur ni skulle klara av att ta hand om ett barn.!