torsdag 17 december 2009

sry för dålig uppdt.

Tror ändå ingen läser den här bloggen haha:)

Iaf så är det fittväder ute idag.. vilket innebär att min kära pojkvän måste vara ute och ploga .. suger.. vet inte hur vi ska hinna färdigt med alla julklappar nu..?! jag jobbar lixom fram till nyår, utom 1 dag! .. jaja det löser sig !:)

Annars händer väl inte så mkt tror jag, snart mellandagsrea, JIPPI, alltid lika roligt. hih..

jaha, det var typ det ja hade o säga :)

tisdag 1 december 2009

Körkort.

Idag har jag vart och hämtat mitt körkort på posten (:

Det känns väldigt bra måste jag säga, att äntligen inga mer utgifter till det där förbannade körkortet! Ni förstår inte hur mycket pengar som läggs ut , körlektioner,riskettan, risktvåan, lån av bil vid uppkörning, teoriprov, körprov, tillverkning av körkort, böcker osv osv.. dyrt vart det, men det är nog fan värt det :)

Idag ska jag jobba igen(: sen är jag ledig ons och tors, sen jobba fre lör och sen ULLARED på söndag, hih. Det ska bli riktigt nice ! Shoppa sönder, hih..

Annars händer det väl inte så mkt.. livet flyter på som vanligt.

lille casper går på dietmat, JAG tycker iaf att han börjar minska lite nu.

Snart är det jul också (: Mysigt!

Hejhopp.

fredag 20 november 2009

Första ensamma körturen

Helt sjukt, igår tog jag bilen SJÄLV och skulle bla lämna tillbaka filmer och skkjutsa anna till jobbet.! JAG FICK PANIIIIIIK. Ni som inte har körkort kan omöjligt förstå hur det är att för första gången sätta sig själv i en bil och köra, det är hemskt! Ingen att fråga eller diskutera trafiken med, så jag chansade mig fram lite, och dom som jag var så valde jag ju självklart att ta min första ensamma tur vid 16 då det är mörk, plus att det regnade och massa trafik! Herregud vad jag snurrade runt i stan, jag har lite parkerings skräck i stan, särskillt när bilar kommer bakom mig,

iaf så släppte jag av anna på max och sen raka vägen hem. Livrädd.

Efter lite övertalning från camilla och kim bestämmde jag mig för att åka och hämta camilla i oppeby, det gick bra, och det känndes genast bättre när hon satt i bilen, vi åkte och handla på citygross, lämnade tillbaka filmerna och sen hem och åt glass, okej vi körde driven på mc oxå,hihi. sen vid 21 kärde jag hem henne igen, vilket med gick bra, det var inte lika läskigt längre. :)

Idag ska jag iväg o jobba 13-20.15 och i morgon jobbar jag 8-15.45 och när jag slutar då så kommer det stå en fulltankad saab åt mig utanför jobbet (: Min svärfar ska nämnligen iväg i helgen så ja skulle få glida lite med hans bil ! hih.. efter jobbet på lördagen ska jag iaf hem till pappi och äta (:

söndag blir det jobb igen! och även må ti ons och tors !

Ha det gött.

/idahoen

torsdag 19 november 2009

YIPPIKAJEJ!

Körkortet är mitt ! DET NI! , På första försöket och allt (:

/idadenbästanågonsin!

måndag 9 november 2009

Börja använda tandtråd?

Nyss hemkommen från ett tandläkar besök.. DET VAR INTE ROLIGT!!!!!!!!!!!:'( Jag började självklart att grina, men det skulle nog alla göra om någon tryckte ner en jävla nål typ 1cm mellan varje tand bara för att kolla djupet. SATAN!

Hade inga hål dock (: Andra året i rad!!!! Det är helt otroligt! när jag var yngre hade jag minst 3 hål varje gg jag kom till tandläkaren och typ 11 början till, men icke!

Däremot fick jag ett ultimatum, Börja använda tandtråd på riktigt! Eller, Få tandlossning vid 25års ålder.. hm,undra vilket jag väljer? Skulle väl vara roligt att bli kallad tandlösa ida, eller? NEJ. Fattar inte hur ja kan ha vart så dum och inte lyssnat på dom tidigare, jaja, det var iaf inte över ännu.. jag har en chans till på mig att göra som dom säger. Och tro mig, den här gg fattar jag innebörden.

Fy tusan.

söndag 8 november 2009

Vänner?

Jani, hur är det egentligen med det där " Vännskap" Hur många ser mig som deras vän? Hur många vet att dom kan ringa mig när som helst dag som natt om något har hänt? Jag trodde det var många, men kanske har jag inte visat tillräckligt mycket intresse på senaste tiden så folk nu mera kallar mig för sin "periodvän" ? Det är inte förrens nu som jag börjat inse att jag blivit vuxen , nör man inte har tid för sina vänner på samma sett som förut,nu har man så mycket annat att tänka på.

Men å andra sidan, jag tror jag inte kommer på någon förutom Anna som frågat mig hur JAG mår på flera år, som inte bara är sådär ytligt, så Ja, jag har väl bara en vän, men hon är även den bästa! <3

Hon bryr sig om mig, och jag om henne, vi tar hand om varran i vått och torrt även om det går månader mellan vi ses osv så blir vi inte sura på varran för det, vi ses så ofta vi kan , mer går det inte att göra åt det.! Det kallar jag en ÄKTA vän .

Och ne jag gillar inte att bli kallad period vän. det var ett slag under bältet.

lite seg i huvudet tror ja

Ja, som några vet så började jag städa idag kl 11.00 exakt, när jag var färdig satte jag mig vida datorn i kanske 1.45min, när jag sen skulle gå och laga mat så tänkte jag för mig själv, det är något som har hänt med lägenheten, jag gick och tittade mig omkring i säkert 5 min, sen föll poletten ner ! JAG HADE JU STÄDAT. hur fan kunde jag glömma det ?:S Det är inte bara det , jag har verkligen fått världens sämsta minne på senaste tiden, lokalsinnet SUGER verkligen! Börjar blir lite orolig...


När jag lagade mat stod jag och fundera på uppkörningen, och fick för mig att det skulle vara lite som i idol, typ när man kört klart så säger gubben " Nej ida, du får tyvärr inte det här körkortet för du hade inte "det" " eller " Nej ida jag kännde inget, tyvärr." blä :(

snart ska jag iväg o jobba .!

eminem var på tv nyss , han har så skön röst :) " HI MY NAME IS.. " hih..

Grattis Pappa på farsdag , och casper grattis kim på hussedagen(: hihi.!

fredag 6 november 2009

Du finns i mina tankar .

Nej usch, har nyss vart och haft körlektion. Det gick fan inge bra, hur i helvete ska jag klara uppkörningen?:S Och uppskrivningen? Det kommer inte gå, .. fuck......

Sen är ja så förbannat trött på vissa kunder jag har på jobbet. Som kommer och tror att dom kan styra och ställa på min arbetsplats. ! GAH..

Sen har jag även fått reda på att en av mina nära vänner är alvarligt sjuk! Hon behöver genomgå en riskfylld operation, där chansen att överleva inte så jätte stor, och får hon inte den inom en snar framtid så kommer hon behöva en akut op, då chansen att klara sig är 25% ! Kan ni förstå 25% !!!!!! Det är ingenting! Usch, mår inge bra av tanken på det, och då kan ni ju tänka er hur hon mår.
Jag finns här för dig gumman, Du kommer klara det här, du är inte en sån som ger upp i första taget! Du finns i mina tankar dag som natt <3

Linköping var iaf bra! Jag och Anna hade jätteroligt :) Och anledningen till att vi åkte dit visade sig med bra resultat ! Vi såg GERD också! från mammas pojkar ?:) hih..

Oao

söndag 1 november 2009

Lund/Malmö

Hejhallå!

Vistelsen i Lund/Malmö har varit great:)

Började i fredags morgon med att vi tog tåget kl 07.02 på morgonen sen var vi framme i lund 11.33 , tågresan gick väl hyffsat fort !
Nere på stationen möter min syster upp oss och guidar och hem till henne där jag och kim ska spendera nätterna, niclas (min lillebror) Sov även där fre-Lör,

Vi gick som sagt hem till henne och dumpade sakerna, sen gick vi ut på en liten vandring i lund, så jävla mycket folk det bor där!! Alltså på en sådan liten yta, känndes mycket värre än sthlm! Vi gick bla in i domkyrkan och tittade lite i affärer:) Sen gick vi hem till lägenheten igen för att invänta min andra syster och hennes fästman, när dom kom så gick vi till en sushi resturant, jag äter dock inte rå fisk, men det var en väldigt fin och mysig resturant :)
Efter maten gick vi hem till lisa igen och Mamma + Linn och joakim åkte hem till L&J i Malmö, och vi andra gick o hyrde film (:
Woverine blev det, tyckte dock inte att den var så bra, inte som dom andra Xmen filmerna, men det var trevligt ändå:) hih..
Efter filmen var vi så slut så vi bestämmde oss för att sova, Och usch det var inte lätt, Ni försår min lillebror har diabetes, och jag vaknade flera ggr och var orolig över honom, bad honom kolla sitt blodsocker ett par ggr. Nu förstår man hur mamma känner varje natt.
Iaf så gick natten bra , och vi vaknade väl rund halv 10 snåret, åt frukost och jgorde oss iordning för avfärd mot Malmö. Det är så sjukt mycket folk överallt måste jag tillägga.

Väl i malmö går vi runt i den extremt stora staden och shoppar, Och just det, ni vet hemsidan coolstuff, DEN AFFÄREN FANNS DÄR! när jag såg det höll jag på o svimma, MEN SÅ VAR DEN STÄNGD! :@ Så jävla typsikt, har lixom hur många ggr som helst tänkt att berälla saker därifrån men typ struntat i det för att frakten är så dyr osv.. JAJA..

Jag som är så kändiskåt tycker man ju borde ha sätt ngn kändis, MEN ICKE, dock gjorde dom andra det, Ola salo bla..

När vi shoppat färdigt åkte vi vidare hem till LinnoJo, Där bjöds det på taco med massa folk, det var trevligt och fint hemma hos dom med!

Frammåt 23 ngn gång hoppade jag kim lisa och arwid på tåget tillbaka till Lund , när vi kom hem så tittade vi lite på tv, och sen var det sovdags igen :)

Idag har vi umgåts och pratat massor osv, tills det var dags att gå till tåget och åka hem igen..

MEEEEEEEEEEEN, det kunde gått illa , hhaha. jo det var nämnligen såhär att vi satt inne på stationen och väntate på att tiden skulle gå, och jag hade redan bestämmt mig för att jag skulle bara några min innan tåget skulle gå gå in på pressbyrån och köpa en benandjerry glass som jag inte har smakat, så 10 min innan tåget ska gå så drar jag med mig niclas in där, medans mamma och kim börjar gå mot perrongen.. när jag står i kassan så ringer kim på min mobil och säger att tåget står på perongen !!!!!!! Fick lite panik och började springa, hah och självfallet hade vi inte tittat vilket spår vi skulle till, så när ja och brorsan kommer upp på rätt perrong får vi SPRINGA för att hinna komma på tåget, och det var ingen liten bit vi fick springa heller. haha där fick jag bara för jag promt skulle ha den där jävla glassen ;D GOD var den iaf!

Som sagt så har vår tid i lund/malmö vart jätte bra! och vi har haft jätte kul, massa skratt osv :) Självklart längtade vi hem till vår lille bebis som fick spendera helgen hos morfar, :)

Så jag avslutar med att Tacka min Fina älskling för att han följde med även fast han kännde sig lite sjuk innan, och pappa för att du tog hand om Casper åt oss ! <3

Nu vart det lite låååååångt.. hiih..

Oao! //Ida

måndag 26 oktober 2009

Jul jul stråålande jul.!



Druckit julmust och läst julmagasin idag <3 ååh vad jag längtar till julen(: tända ljus osv hih !

ohh i helgen åker vi ner till lund:)

Bör kanske börja plugga till körkortet snart...hur ska ja hinna????????????????+

Stan med Annsan på onsda wwwweeeeeeeeeeeeej!

Och ja där har ni en bild på min sniggga tatuering:D:D:D

Vissa blir man lite trött på...


Skeppohoj

måndag 19 oktober 2009

Skorpor vill jag inte ha!

Hallå där, Ja ni gott folk det har hänt mycket sen jag skrev sist, Igår var jag och övningskörde med pappi, det gick great :)!
Idag jobbade jag morgon, dock så mådde jag så himla illa hela dagen så sofie mitt hjärta fick komma in tidigare så jag kunde gå hem och vila lite, men som tack för det så ska jag börja tidigare i morgon:)
Anna fick ett vykort av mig idag HAHA.:)

Kim ligger o sover, han ska gå upp om ngra timmar..

Var på pinkparty i lördags oxå det var trevligt :) Dock drack jag inget eftersom jag skulle köra bil på fm.

Ledig ons och tors :) sen jobba fre-tors, sen bär det iväg till syskonen, Grattis Linn Till Atläkar utbildningen!

Ne nu ska jag dränka mig i hellosansalva ;D Sen gå och lägga mig hos kim ,så mysigt:)

Ha de gött!

/idahoenthebest

torsdag 15 oktober 2009

Yes Halkan gick bra igår i norrk, tog dock lite längre tid än vad vi räknat med men men :) Huvudsaken jag klarade det.! hih.. Idag har jag vart o tränat lite med camilla + ätit på sunlight. Ska snart dra iväg o jobba, sen hem o sova för att gå upp asa tidigt och göra riskettan..!!!!!!!!!!! Bläääää! har ingen lust att sitta och lyssna i 3 timmar. men men a man got to do what a man got to do. haha. alltså dagarna går så fort , ja börjar få lite smått panik, är långt ifrån klar med teorin. baaaaajs. jag har ju klarat alla obligatoriska prov, men sen sa en vis kvinna till mig att jag bör kanske klara dom mer än 1 gg. haha. hade jag itne änns tänkt på:P

YEYE..

Trevlig dag med annaho igår i nkpg, träffade även finaste louise där en snabbis <3 Och hilla såklart. hihi!..

Guten abend.

tisdag 13 oktober 2009

Bokn,Halk

Yes Uppkörning&skrivning bokad (: Dock så vart det tidigare än tänkt så jag är redan nervös som ett as.!

Imorgon ska jag åka iväg på Halkan , lite orolig att bli utanför eftersom jag inte känner ngn som ska åka samtidigt som mig..:/ jaja, bara o hugga i. Sen när jag föhoppningsvis klarat den så ska jag gå på stan och shoppa MASSOR med Annaho (:

På fredag blire riskettan också.. !

Snart äre dags att åka ner till Lund/Malmö också:) Great!

Dags att se Hellkitchen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

Kimmie Sälimark, Me loves yoooouv! <3

torsdag 8 oktober 2009

Ford ka!

Ja nu när körkortet närmar sig med stooormsteg ( har klarat alla teoriprov som är ett måste nu ;) ) Så har jag ju självklart börjat titta efter en liten bil .. Och jar hittat min pärla , men har en känsla av att den inte kommer bli min:/ Har dels inte dom pengarna just nu.. och så kan jag ju inte åka och titta på bilen själv heller, eftersom jag inte kan ett skit om bilar.. suck. !!!!!!!!!!!!!

Halkan på onsdag, ski bli ruuligt faktiskt hih.. även shoppa lite med annsan ;)

Idag blire jobb och inte så mkt mer (:

söndag 4 oktober 2009

Yeeey!

Yeey ! Har kört bil i 2h idag :) Gick galant! hade det vart uppkörningen hade jag nog klarat den, nu måste jag bara finslipa lite på allt , sen så! hih. !!

Har även nyss också bokat resan ner till mina systrar :) hihi^^ vart inte jätte billigt direkt men ändå, det kan det väl vara värt!

Imorgon ska jag jobba 3h , börja 6.! Så måste gå o lägga mig snart (:

Hoppas på att få träffa anna imrn också, ska även typ tillbringa hela dagen på körskolan och plugga teorin :)

Sen är ja ledig till tors då jag börjar jobba igen!

Känner mig glad och lycklig just nu faktiskt .!

Awsome,! /Idahoen

torsdag 1 oktober 2009

baaah

Usch nu vart jag nervös, ! Nu är det fan inte långt kvar tills jag har körkortet i min hand !:O Både halka och riskettan är snart avklarade...:O
Goosh i am nervous.

lördag 26 september 2009

wowowoowaaaaaaaaaaaaaaa.

Galen dag.! Började med att jobba 8-15.50 , sen hem, började föbereda lite för tvättstugan, satte mig vid datorn, när jag sitter där kommer jag på att mitt tvättmedel är SLUT! eller lite hade jag kvar , men bara så det skulle räcka till 1 maskin, och jag skulle tvätta minst 8! Så jag STÄNGER AV DATORN, för att cykla iväg till willys, när jag stängt av datorn kommer jag på att jag inte har tillräckligt med pengar på kontot, så får sätta på den igen........ efter det slänger jag in en maskin och sen kastar mig iväg på cykeln, fort gick det, väl framme vid willys börjar jag handla som tusan ( ska laga 3rätters till pojkvännen ikväll) Dock tänker jag inte på att jag har cyklat dit, ! så jag handlar 5 fulla påsar! Och när jag kommer ut från affären tittar jag efter bilen, men hittar CYKELN! Ni kan omöjligt förstå om ni inte provat cykla med så många påsar, det är livsfarligt! det går helt enkelt ine att styra, för er som inte vet så är det liten bro påvägen från willys till hemgården, och den är trasig, dock så går det att gå över den, alltså det är lite plankor kvar, meeeeeeeeeeeen att cykla över det är liiiiiiite värre, jag kom i full fart, tänkte bromsar jag nu så kommer jag stanna mitt på plankorna och då kanske dom går sönder så jag bad för mitt liv och swischa rakt över, hörde lite knak och brak, men den höll! helt unbeliveble.!

Så nu håller jag på och tvättar och städar, ska börja laga mat om någon timme oxå, måste ju vara färdigt tills kimsen komemr hem:)

God kväll!

tisdag 8 september 2009

20år!

Idag fyller jag 20år!!!!!! Grattis !:)

Igår hade jag besök av massa människor som hade kommit för att fira lilla mig, fick många fina presnter (:
ex, Resväska, körlektioner, cykel, playstation, singstar, need for speed, kökshanddukar osv (: Jätte nöjd är jag hih.!

Btw, skulle nyss gå och kolla om posten kommit, och då till min förvåning upptäcker jag att hela min dörr är nerklottrad haha, ballonger och papper med texter på ex " ring på dörren för att fira henne" haha Camilla din lurifax! :D Roligt var det !

Nu ska jag forts min födelsedag!

Tack alla som kommit ihåg att gratta mig (:

söndag 6 september 2009

rosor.

vart varken handla tårta elller träna igår :/ Hade noll lust . var så himla trött efter jobbet.
Så vi får klara oss utan tårta idag, vem vet kanske bara jag som kommer ihåg att jag har vart där 1år nu. men jag ska iaf påpeka det:)

Idag på morgonen har jag bakat tårtbotten, och gjort marsipanrosor till tårtan, gick great! kommer bli hisklans fin tårta må ja lova (: Synd för er som missar den! mohhaha. Känner mig lite stressad dock, ska snart iväg till jobbet, sen när jag kommer hem är det bara att gå och lägga mig, för jag jobbar morgon i morgon, sen när jag kommer hem ska jag städa klart, baka tårtan, göra kladdkaka , duka, duscha, osv osv osv osv.. hur ska jag hinna ?

Guten abend.

lördag 5 september 2009

!

Gäääääääääääsp.


Jobbat idag 8-15.45, känndes dock som 3dagar , vet inte varför ?:S var rätt mycket kunder osv.. Hmm..

Nyss ätit rislåda, ska pallra mig och träna snart, och även åka och köpa tårta till imrn, och nu undrar ni varför jag ska ha tårta till imorgon såklart.

Jo, imorgon firar jag 1år på Pb, Great ! :) woho!

meeeeen meeeeeeeeeeeen...... :D

hej då.

fredag 4 september 2009

090904

Idag fyller min faster 66år ! Grattis!

Ska snart iväg och jobba .! Sitter här och kollar lite innnan jag ska iväg........................................ hittar inget intressant.............................................................
gud vad mycket jag har att skriva om känner jag..............................................................nej..........................................................hejdå

torsdag 3 september 2009

Torsdaaag.

Idag har jag kört dubbel körlektion igen, det gick förvånandsvärt bra (: Fick mycket beröm hela tiden:) Nu börjar jag känna mig mera säker på vägarna. hih^^

Imorgon blir det att gå tillbaka till jobbet, skulle jobbat fm, men blev em ist (: gör inte mig så mycket, visst är det väl kul att sluta tidigt på en fredag, men jag jobbar ändå lördagen så jag hinner ändå inte göra så mkt . Sen jobbar jag söndag oxå, då ska jag även baka tårta!! hoho, hoppas det går bra. På måndag kommer lite gäster till mig (: tyvärr kunde inte alla komma.. men men, thats life. Sen på Tis så fyller jag 20 år (: yeey. !

Idag har jag städat ända sen jag kom hem, allså i 4h! och jag är inte färdig ännu!!!!:( Ska iväg och fira kims morfar om ett tag oxå . hoppas jag hinner bli klar.

Hungrig som tusan är jag oxå :( inte ätit sen 9.. har inte haft tid ju:(

Solong suckers.

onsdag 2 september 2009

Sttaaaaaaaaaaan

.......

Skulle gått på stan med Anna idag, men hon var tvungen att jobba, :( No hard feelings.
så fick strosa omkring där ensam, tanken var att hitta saker som jag kunde önska mig, men hittade verkligen ingenting:O:S :(

Dock så vet jag redan vad jag ska få av mina föräldrar, kalla mig barnslig, men jag tycker det är trisst. förstår inte varför dom måste kläcka ur sig det varje år.. all spänning försvinner ju :( Jaja, ska snart åka och äta och sen vidare till svärta och tvätta upp all vår tvätt, sen åka och handla allt till kalaset.

Imorgon ska jag städa och göra skinade rent, och även ha dubbel kk. Hoppas det går bra (: .

Nää,, men hejdå då..

måndag 31 augusti 2009

Bruuumm..

Idag har jag haft dubbel körlektion igen, problemet var bara att jag trodde att jag bara skulle ha 1 lektion, så var inte inställd mentalt på att köra 2, men det gick rätt bra ändå, lärde mig att starta i luting, så nu kan jag det minsann, dock väldigt trött i vänster foten efter att ha suttit med kopplingen nertryckt hela tiden.. fick köra lite stadskörning oxå. hoho^^ har kommit fram till att jag kanske borde börja med teorin lite smått om jag ska hinna klart med den tills det är uppkörningsdags.. Men vet inte riktigt hur jag ska ha tid :S

Om en vecka får jag besök av folk som ska fira min födelsedag, och jag jobbar nästan hela tiden fram till dess, + x antal körlek, och så ska jag hinna träna där emellan oxå................. Meeen men, det ska väla gå bra.

Stan onsdag iaf! Någon som är på????????

Nu ska jag snart dra mig till jobbet. !

hare bra sålänge!(:

onsdag 26 augusti 2009

Smillebrille.

Igår gick jag ner på stan för att träffa jessicasötnos och Linushjärtat (: Vi gick och kollade lite på kläder osv, jag handlade dock inget, men det gjorde J, en jätte fin skjorta till L tex (: Vi åt lunch på vårt gamla jobb, hah väckte lite känslor. sen kollade vi lite mer på stan , fikade lite. Sen följde jag dom till bussstationen.

Efter det så gick ja runt på stan ett tag till, hade dubbel körlek 15.45, gick ner dit lite tidigare och gjorde ett delprov, JÄVLA BAJS btw. Sen när väl min lektion skulle börja så gick jag inte på toa innan, utan jag satt och var Jättekissnödig i 80 MIN ! Samt så höll mitt huvud på att spricka, gick tydligen ändå ganska bra för mig, för jag fick köra ut på den riktiga vägen :P från hamnen, ända till coop rondellen, sen tillbaka till körskolan och parkera. hih, nää lite läskigt var det minsann:P Men går förhoppningsvis bättre nästa gg då jag antagligen inte har ont i huvudet eller är kissnödig (:

Om 13dagar fyller jag 20 (: hoho ^^.

måndag 24 augusti 2009

Idagärdenförstadagenpåmittnyaliv(:

Ja, Idag börjar det. Är lite spänd på att se hur det ska gå , hoppas vi kommer lyckas , kommer nog bli endel svett och tårar, men bannemig. Nu jävlar! :D

Ska ta mig ner till stan snart tror jag , kolla lite, måste ju hitta saker som jag önskar mig, börjar bli ett jävla tjat från alla håll:P det är faktiskt bara 2veckor kvar nu(: hihih..!

Nej, dags att olja in mig lite nu.

Ciaaao.

lördag 22 augusti 2009

Göteborg + lite annat skit.

Igår morse 04.00 åkte jag och kim till Göteborg med Pontus,Jessica och Pillan:D
Fy satan vad trötta vi var när vi kom fram, Jessica skulle skriva tenta som började kl 9, så vi tog och ner på stan och gick omkring där och tittade i 5hoch30min, sen gick vi till Liseberg!! (: Åkte massa roligt, men har insett att jag börjar bli lite för gammal för karuseller, haha. sen kl 19.15 var det NRJ Konsert, Med två tjejer (kommer inte ihåg namnen) Arash , Swingfly,DARIN(haha) och DEAD BY APRIL (: Fyyy fan vad mycket folk det var, helt sjuukt. Men det var bra musik osv (:
Påvägen hem var det sämsta väderet ever! Spöregn . den sista biten bytte dom förare till Pillan, inget elakt mot henne , hon var jätteduktig, men alla satt på helspänn för hon har inte haft körkort sålänge som dom andra. Vi var hemma runt 03, pappa hade vart här och umgåts med casper i 3h och diskat vår disk :) <3 så glada vi blev . TACK !

Nej men fredagen var som sagt jätte rolig, och det var kul att komma iväg på en liten roadtrip(:

Idag har jag var på stan och köpt massa krämer och oljer som är bra för diverse saker. så nu sitter jag här helt oljig och krämig. obehagligt, ja . men ska tydligen hjälpa:P

Idag trodde jag iaf att jag skulle på middag hos Anna, men när ja läste hennes blogg så stod det att hon skulle vara med bella.. så det vart väl inget?:S
Antar att hon är sur för att jag inte kan komma på festen nästa vecka, men vad ska man göra då om man jobbar och inte kan byta pass? yeye.

Nu är jag hungrig som satan! :(

Jobb imorgon bitti, sen ledig 3dagar. skönt.

Tack för mej, hej.

torsdag 20 augusti 2009

Besvikelse..

Egypten, 30+ grader, sol, bad, vackra fiskar.. :(

Vi skulle ev åka till eg. med Camilla och Patrik, men sen ångrade de sig, så antingen åker vi själva eller så blir det inget :( Roligare om man åker fler lixom..

Snyft. är lire ledsen nu..


Aja, ev göteborg kl 04.00 inatt. får se vad pojkvännen har att säga om det ..

söndag 16 augusti 2009

Hmm..

Håller på o tvättar, ska väl äta ngt snart oxå.. Sen börjar jag jobba om ngra timmar.

Kim gick upp 03.40 idag, han gör det när han börjar tidigt. dock var det någon som ringde på min mobil inatt 02.18, vilket var lite störande eftersom personen var mycket väl medveten om att han började så tidigt. aja,

Snart får jag vara lite ledig iaf. ska jobba till fre nu , sen så.

har inte hänt så mkt annars, jobbat.. ingen som har hört av sig heller så..

jaja..

hej

tisdag 11 augusti 2009

..

Jag är så DUM !!!!!!!!!!!

Jag följer serien Paradise Hotel Danmark. varje dag, är besatt av serien. och nu , vad gör jag, jo jag går inte på youtube och söker på " vinnare paradise hotel danmark 2008" Och får självklart upp vilka som vann.! Hur störd får man bli?:S Och så vare HELT fel som vann oxå.. suck. aja får väl forts titta iaf. BAJS.

Idag ska jag åka med min kära syster och far till skärblacka, för att fira pappas tjej som fyller år. Grattis till henne, även grattis till min kära syster Linn som blir 27år idag !

Var nere på stan i fm och lunchade lite fort med anna, sen åkte jag typ hem igen.

Nu sitter ja och väntar på att klockan ska bli 5 så ja kan åka ngn gång.

Om exakt 4 veckor fyller jag 20 (: funderar på att ta hela den veckan ledigt. Jag och kim firar nämnligen även 4år den 12e sep, så vi ska ev åka iväg på ngt ståhej då med. (:

tusan vad klockan går sakta..................................

oao.

söndag 2 augusti 2009

hejhoppgummisnopp

Jag tycker Noah och Moa är fina bebisnamn (:

Sitter och läser lite artiklar om barn, och föda barn. :)

Att föda barn ären av de viktigaste stunderna i ens liv vågar jag påstå. Många har höga förväntningar på sin förlossning medan andra inte riktigt vet vad som väntar. Det är viktigt att veta vad som händer så att man kan förbereda sig på vad som kan hända, eftersom det i regel ger bättre förutsättningar att mentalt klara av även oväntade och oönskade situationer. Detta gäller oavsett om man föder vaginalt eller med kejsarsnitt.

Samtidigt är det viktigt att tänka på att inte haka upp sig allt för mycket på det jobbiga som kan hända, bläddrar du bland faktasidorna upptäcker du snart att det kan inträffa en hel del jobbiga saker. Trots allt föds de flesta barn utan större problem om än med viss möda. Därför är det viktigaste att hitta strategier för att hantera sin förlossning så bra som möjlig

Texten är tagen från 9manader.se

//ida

fredag 31 juli 2009

Nu gräver jag en grop och stannar där

Heeelt slut. Ja, HELT SLUT. Först jobbade jag typ 6dagar i streck, sen var jag ledig 1! och nu ska jag jobba 9dagar i streck till !!!! samtidigt som jag MÅSTE tvätta någon dag, och samtidigt som jag är kattokanin vakt varje dag i 7dagar!!! Ja håller på att stressa sönder!:( Hinner inte koppla av! varför måste allt komma samtidigt?!?!??!

Vecko schema

Idag Fredag - Äta frukost, cykla till mamma för att mata djuren, cykla hem för att äta lunch , jobba, laga mat,och sova

Lördag - jobba 8-15.45 ev TVÄTTA (om det finns ngn tid , och min syster kan ta mamma) Sen Städa hela lgh!

Söndag. Åka till mamma, hem igen äta lunch, åka och jobba, komma hem och laga mat, sova.

Måndag. Åka till mamma, hem igen äta lunch, åka och jobba, åka och handla, komma hem och laga mat, sova.

Tisdag! ÅKA TILL mamma, Fira Gunnar, JOBBA , laga mat, SOVA

Onsdag: Åka till Mamma, hem och äta lunch, jobba, laga mat , SOVA

Torsdag Jobba! 5.30-14.30 åka till mamma komma hem och MYSA !

Fredag lördag söndag ÄNTLIGEN LEDIG !!!!!!

förstår ni vad jag menar?? Om ni vill prata med mmig innan jag tappar förståndet, ring innan måndag.!

/ida

måndag 27 juli 2009

Orangejuice

Förstår inte riktigt vad jag gör uppe vid den här tiden :S Men kunde inte sova längre.. så nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå lite fortare så min syster kan komma hit, och så ja sen kan åka och jobba.

Imorgon är jag ledig (: skönt, ska ev till norrk, men får se hur det blir med den saken......

Har väl inte hänt så mkt annars, jobbat hela helgen.

Snart fyller jag 20 år , hih

hejdå

tisdag 21 juli 2009

Visit i Nkpg <3

Idag åkte jag och min kim på en liten dagsutflykt till norrk:) Skulle shoppa lite tänkte vi ! Kim köpte jeans och en t-shirt. jag köpta bara en bh, vart så besviken på kläderna som vanligt :( men det var hisklans mysigt iaf, och det var ju trotts allt det som var meningen. <3 hih , tänk att man kan titta på någon efter att se personen varje dag i 4 år och fortf bli knäsvag och få glittrande ögon när man ser mannen man älskar. (:

Imorgon kommer Anna hit ! Vi ska äta middag , ska bli sååååååå trevligt . hoho.!

Påtal om i morgon, hjälp vad nervös jag är :S

onsdag 15 juli 2009

En hel dag i Stockholm ! (:

Dagen började med att jag och kim gick upp klockan halv 6 på morgonen och bakade scones, det var lite mysigt<3
Sen gjorde jag mig i ordning för en dag i sthlm,gick till bussstationen och satte mig på bussen med Anna!
Väl framme i esstockholmo börjdade vi med att gå till " vetekatten" HAHA. Det är ett gigantiskt fik, vi satt där i väntan på att butikerna skulle öppna, vilket dom snart gjorde . Sen kollade vi runt lite , köpte ett linne ..hittade dock massa fina saker men var för snål ( förstår inte varför egentiligen eftersom det var meningen att jag skulle köpa kläder) . Vi var lite stressade att inte hinna med allt vi ville åka på grönalund så vi åkte dit vid 12, Det var varmt och smockat med folk utanför, jääääääääääääätte lång kö till entren, och då kom förbannade ida fram. Jag var så arg på alla idioter som försökte tränga sig, Anna skämmdes nog lite men det gör inge:P

Inne på grönan åkte vi massor av karrisar. Den mest minnesvärda var Insane, den lever verkligen upp till sitt namn, den är helt jälva insane. Ni kanske vet hur man kan tjoa lite när man åker bergochdalbanor för man tycker det är så kul, men den här VRÅLADE man för att man var rädd för att dö. Helt sinnes sjuk, men man kan inte annat än le när man tänker tillbaka på den (:

Eftersom det var så inihelvete mycket folk så hann vi inte riktigt med allt vi kanske hade velat,

När vi kännde oss klara så åkte vi tillbaka till stan för att titta lite en sista gång,dumma jag hade bara valt HELT fel skor för dagen så jag kunde knappt gå, det var helt sjukt!!! kan fortf inte gå ordentligt. gick barfota hela drottninggatan och hela vägen hem sen.

Jag har haft en väldigt rolig dag med mycket skratt , Tack Anna hjärtat<3

Nu sitter jag här med min polkagris napp i munnen och tänkte titta på paradise hotel (: Ha det så bra allihopa!

tisdag 14 juli 2009

Fyllaitramsmenkulattgöra:D

Favorit färg: Purple (:
Favorit mat: Mina o Kims mumsigheter
Favorit plagg: Har inga snygga !
Favorit snack: Ben&Jerry , Pringles!
Favorit frukt: Annanas (om det nu räknas till frukt)
Favorit drink: Sex on the beach (Grekland style)
Favorit bil: Spelar ingen roll så länge den är snabb!
Favorit skådis: johnny depp!
Favorit film: cry baby in my heart <3
Favorit designer: Jadu, måste nog säga migsjälv eftersom jag inte hittar ngra snygga kläder längre !!!!!!!!!!!! GRRRRRRRRRRR.
Favorit musik: Apoptygma Berzek
Favorit telefon: Min egen
Favorit restaurang: IKEA, haha kan faktiskt inte sluta tänka på den HEMSKT goda Pizza slize där (: Och man fick Pizza,glass och dricka för bara 17 kr! GREAT
Favorit smink: Foundation
Favorit efterrätt: Kladdkaka
Favorit läsk/dricka: Vittvin
Favorit blommor: rosor och liljor
Favorit kändis: Gordon Ramsey <3

Kul va (:

lördag 11 juli 2009

how are you doing?

The Pannbiff master ! Ja det är jag det, har nyss ätit dom absolut godaste pannbiffarna ever.! Och jag är så stolt för det är jag som lagat dom!

Idag har ja o kim vart på Ice age 3 , Verkligen inte lika bra som 1 eller 2an, men ja.. den var väl sevärd. sämst bara att det är andra röster.

Idag tog även en stor del av mitt och kims liv slut, vi tittade klart på vänner :'( Usch, man ville aldrig att den serien skulle ta slut, har kollat på 1a till sista avsnittet , den serien ska ja säga dig är guldvärd! Jag hoppas bara att det kommer en film snart. Det har ju vart lite prat om det, efter sex and the city fick en sån bra respons så kanske ev skulle göra en vänner film oxå, ja vet iaf vilka som skulle stå först i kön på biovisningen<3 Tack så hemskt mkt Anna med familj för att vi fått låna hela serien <3!

var på IKEA igår med Camilla och Ewa, hade dock inte så mkt pengar att lägga ut så ja tittade mest, men vart några häftiga tallrikar iaf :) och förjävla god mjukglass!!

Snart börjar jobbet igen, men ledig på onsdag , och då förhoppningsvis ska jag och min kära vän Anna till grönan och gå på stan i sthlm <3 LÄNGTAR verkligen !!

Annars har det inte hänt så mycket, bara massa grejor på jobbet, men det är ju inte så roligt när inget fattar vad jag menar, man måste jobba där för att förstå det roliga, och ja har ju inte så många jobbarkompisar så får skratta åt dom sakerna för mig själv ist.. :)

Tillslut så måste jag bara tillägga att jag kan inte förstå att det finns vissa idioter som tror att dom är ngt och bara snackar en jävla massa skit, nästa gång jag får syn på dig ska jag minsann säga dig ett o annat. Gå och dö förihelvete!

torsdag 2 juli 2009

Ida Med Röda Mulen

Igår morse åkte vi till Askö , kims föräldrars ena sommarstuga, inte vart där på två år så det var ett kärt återseeende, dock så kom vi sist av alla dit så fick inte sova i vårt vanliga rum, men det gick bra ändå (: Vart mycket sol o lite bad, var skönt o sova där för det var svalt till skillnad mot lgh.

Askö trippen resulterade i Ida med röda mulen, kort och gott, bränt mig på näsan. :(

Nästa helg är ja ledig (: och kim med, så vi ska göra nått! har inte bestämmt vad ännu men nån liten utflykt ska det bli! hihi <3

Imrn ska ja gå på stan mit mein schwester , och sen jobba !:)

Oao!

måndag 29 juni 2009

Ja måste väl vara dum helt enkelt.

Ja igår hade jag pisstråkigt innan jobbet, dock hade jag pisstråkigt på jobbet oxå, fick stå o jobba i ca 30graders värme, (ac fungerar inte riktigt som den ska) så ja höll på o dö ett antal ggr.
Hilla kom o hälsade på iaf, och förvånad vart ju jag eftersom hon inte hade hört av sig om att hon äns var i nyöping, hon hade tydligen sovit hos anna, och dom hade åkt o badat igår.. O ingen frågade mig, inte ens ett litet sms hade ja fått :/ börjar seriöst tro att ja måste vara den mest tråkiga människa att umgås med, eftersom mina kompisar inte längre vill göra nått med mig .. aja..

Idag är ja ledig iaf. Ska cykla hem till mamma om en stund, anledningen till det är att jag ska få lite motion , sol och träffa mamma o lillebror. sen ska ja nog ner på stan o kolla lite en sväng.. äta lunch, själv antar ja.

Hej

Suck..

Kan inte hjälpa att blir lite irriterad på en del personer.
Jag o Kim har försökt att umgås med några av våra gemensamma kompisar, ett par specifikt, har frågat om dom vill följa med på minst 3 evangemang, men har hela tiden fått ett kanske. Dagarna går o sedan helt plötsligt får man reda på att dom tex bokat en annan resa utan att säga till oss, eller fråga om vi ville följa med, eller så läser man (det här är bara att ex ) "Idag ska vi åka till kolmården! " När vi kanske frågat för en vecka sen om vi inte ska åka dit tsm ? Kanske dags att inse att dom inte vll umgås med oss ?:S Men varför kan dom inte bara säga det då.

aja, kommer nog inte hända mkt för mig i sommar, ja kommer jobba hela tiden, och nu har jag sagt till chefen att ja vill ha mera tider, så det betyder ännu mindre tid att hitta på ngt.
Känner mig lite depp faktiskt. :(

aja, ska väl gå ut o gå en sväng i solen tänkte ja, innan ja börjar jobba.

hej.

måndag 22 juni 2009

Jobbat / Glass / Tvbäänk

Så Sjuukt jobbigt att gå upp i morse, klockan 4 ! somnade runt 00, och vaknade igen runt 02 osv.. ( alltså jag jobbade, därför jag gick upp så tidigt. !
Sen kom sofie och bytte av mig och det var väldigt varmt ute =) hih.

Kom hem till äshis, bytte om och sen gick vi ner på stan och åt lunch och tittade lite på kläder (: <3 .

Sen ringde räkan och vi bestämmde att vi skulle träffas, Han o Johanna kom till vår gräsmatta utanför och vi satt där medans dom åt mc mat. sen åkte vi ner till hamnen och åt glass, kolla lite på båtar och sen skjutsade dom hem oss.

När vi kom hem började jag titta i reklamen och såg ett erbjudande på en väldans fin tvbänk , så ja sa till kim att nu åker vi och tittar på den här, och det gjorde vi,! och köpte den! så himla fin :) Så åkte vi till elgiganten och köpte tvantenn grejjs så nu ska vi koppla in våran gamla tv i sovrummet ! YEY :) hih..

Btw så har jag blivit besatt av schack på datorn. haha Vann faktiskt här om dan!

Nej nu börjar jag blir riktigt trött, snart vart vaken i 24 h !

Oao.. //idahoen

fredag 19 juni 2009

Midsommar

Trevlig Midsommar !

Igår firades det Midsommar på många håll, hemma hos fam Svensson/Sälmark så Spenderade vi kvällen genom att titta på vänner, äta potatisgratäng med kött och till efterrätt glass med krossad choklad maränger och chokladsås :) Vi hade jätte mysigt bara vi 3, Jag Kim och Casper, gick och la oss väldigt tidigt oxå, men det beror ju på att kim började jobba klockan 4.30 i morse, och jag skulle börjat kl 8 men fick sms om att öppna en timme senare , så här sitter jag nu och väntar på att klockan ska ticka iväg så ja kan bära iväg till jobbet..

Idag händer det nog inte så mkt heller, efter jobbet allltså.. Kim börjar ju sådär tidigt imrn med och ja med..

jag fasar för måndag dock.. då börjar jag 5.30.. kommer behöva gå o lägga mig typ 8 på söndagen..

Men sen är ja ledig onstorsfre :D:D wiiie.. då får ja lön oxå !

Snart äre dags att boka resa oxå, blir nog barcelona:) ska vara väldigt fint där !
Sen lite senare i sommar ska vi boka thailandsresan oxå :) om det nu blir thailand, annars blir det något annat (:

Me loves you Kim Sälmark. <3

lördag 13 juni 2009

Student.

Igår var det student, Var först på Kims kusin Marcus student, i bryngan, det var trevligt.. kännde mig lite stresad bara över att hinna till bellas oxå, men runt 8 så skjutsade camilla mig o anna dit, där vare party må ja säga, dom stod o dansade i köket som galningar haha, snackade lite med dom, sen vare dags att åka vidare, hem till Anna, där hade jag väldigt roligt måste ja säga, vi drack ännu mer vin och pratade lite granna, sen fick ja ett samtal som fick mig att vilja gå ner till hamnen , men väl nere i hamnen kände jag att jag var tvungen att dra till stan, hilla följde med mig, vi gick till en av kims jobbarkompisar (Där kim var) hälsade på dom och sen gick vi hem till hanna, vi skulle kolla lite på film, men ja började må väldigt illa av vinet så ja gick hem o sov, en liten stund iaf, kim ringde efter någon timme och jag cyklade o mötte honom vid viadukten, sen hjälpte jag honom lite, han mådde inte så bra.

Det var min fredag det. väldans roligt till typ 23, sen gickd et bara åt helvete.

Tack alla som förgyllde min kväll iaf. och grattis till studenten Bella o Marcus!

Idag mår ja innnnge bra.. förstår itne varför man dricker, man mår ju så jävla dåligt sen. hmm... avskaffa spriten? Ja tack, jag röstar för.

snart ska vi väl åka o handla med kims pappa.

Casper , han är fin iaf <3

onsdag 10 juni 2009

Ny klänning...

Vart på stan idag IGEN, är där varje dag nu för tiden.. suck.. När jag åkte ner dit så tänkte jag att jag ABSOLUT inte skulle ha någon klänning på mig iaf , eftersom det ska bli regn på fredag, men oj då.. hittade en väldans fin klänning på gina tricot :P

lixom har ju redan köpt en klänning som ja hade tänkt att ja skulle ha på studenten, men den är svart och har så mycket trams kring halsen så skulle inte gå att ha någon tröja över den om det skulle bli kallt, men det går med den nya =) och den är inte svart, men ska ha svarta "spets, blom leggings " till :)

Och massor av dom ja pratar med tänker inte ha klänning eller kjol för att det kommer bli kallt, men så mkt utomhus är man ju ändå inte, typ utpringet och kortegen och den vet ja inte äns om ja ska på , och lixom tänk på när ni ska gå på ut en fre/lör, då tar ni ju på er jätte lite kläder, och då är det ändå natt och kallt !

+ att alla studenter kommer ju ha klänning så man kommer nog inte se så frusen ut (:

Sen på fre kvällen ska ja o hilla fira anna iaf :) det ska bli roligt, var och kollade i hennes nya lya här om dagen oxå och den var jätte fin (:

snart ska ja iväg o jobba oxå, på min LEDIGA DAG. men det gör inte så mkt , pengarna rullar in som dom ska..

//IDAhoen

söndag 7 juni 2009

Födelsedagar

Idag blir min bästa vän Anna 20 år !!! GRATTIS <3<3<3
Hoppas du får en underbar dag med massor av presenter!

Igår fyllde Hanna 22år ! var där på fika och filmtittande , det var väldans trevligt ! <3 Träffade hennes pappa som ja inte gjort på 1 år typ :) Och även Hilla, det var ett kärt återseende!

I Fredags var det exakt 4 år sedan jag fick min första kyss av kim <3 Även exakt 4 år sedan jag sov hos honom för första gången !

Här kommer historien som hände för 4 år sedan

Jag skulle sluta 9an, vi hade bestämmt att ha klassfest ute på "level" i arnö,min klass o jag, vi skulle tälta o dricka cider.
Kvällen började jätte bra, vi hade så himla roligt ! Har alltid älskat den klassen,9b in my heart <3, iaf, så vi hade satt upp tälten, bestämmt vilka som skulle sova vart osv. vi grillade och skrattade. Men efter ett tag när spriten tog överhand började saker som inte var allt för trevliga, vi fick besök av några killar som var våra vänner, men mer o mer folk började komma ut till vår tältplats, bla 3 tjejer. Dom tre tjejerna förstörde allas kväll, det började med att dom slog ner en av våran klass kompis, ingen gjorde något, jag och anna var dom ända som försökte få dom att sluta, dom sparkade honom i ansiktet när han låg ner. när man väl trodde att allt var över och dom var på väg där ifrån, hör jag bara en av tjejerna ropa, VAR FAN ÄR IDA SVENSSON ??! En av dom andra tjejerna pekade på mig, och tjejen som ropat efter mig kommer och tar tag i mitt hår och tar stryptag på mig och säger " du ska passa dig jävligt noga" Jag svarar " ´vad fan har jag gjort ?? !" samma sak här, alla står bara och tittar på .. till och med den grövsta killen i klassen står någon meter ifrån mig och bara tittar. Hon hotar att hon ska döda mig och att jag ska passa mig, det ni bör veta om den här tjejen är att hon är ett psykfall, blivit skickad till alla möjliga ungdomsanstallter osv. Iaf, hon puttar till sist iväg mig och dom drar där i från, hela jag skakade. Det var då det hände, Jag ringde Kim, Berättade vad som hänt och han tvekade inte en sekund utan kom och hämtade mig direkt, varför jag just valde att ringa kim den natten vet jag inte, vi kännde inte varran så bra egentligen. Men huvudsaken var att jag gjorde det. han erbjöd mig att sova hemma hos honom, vilket jag sen gjorde.<3 Kim, min räddare i nöden , Min prins <3

Jag ångrar att jag inte anmälde den där idiot ***** , får fortf kalla kårar när jag ser henne på stan .

end of story.

Jag vill ha mina skattepengar nu.

fredag 5 juni 2009

väntan

Jag tror seriöst att när man väntar på ngt så händer det inte, typ om man väntar ett samtal från ngn, så man sitter och tittar på mobilen hela tiden, ( tro mig har gjort det) då ringder det ALDRIG, och nu sitter jag och loggar in på min internetbank hela tiden för att ja väntar på mina skattepengar, dom hade redan kommit vid den här tiden förra året :( suck..

Idag ska jag jobba igen, 13-20.15 !

Igår städade jag lite och var o handla, var på MAX en stund oxå , skulle ge anna henns inflyttningspresent , stod där ett tag men hon såg så upptagen ut så ja gick igen, och då undrar ni varför ja skulle ge hennes inflyttningspresent på hennes jobb? Jo för att den måste ges SNART och ja kommer antagligen inte träffa henne förrens på onsdag, och då kan det vara försent.:/ Jaja..

Funderar på hur man gör när man ska byta jobb:S Ja är ju lixom fast anställd, och trivs jätte bra på mitt jobb, men är rädd för att fastna där, jobba där tills ja är 65 lixom ? hmm.. Känns lite som att man går bakom ryggen på dom om man söker andra jobb samtidigt som man jobbar där ?:S hmm.. kom gärna med förslag..

torsdag 4 juni 2009

...::!::!:!

I måndags var ja o camilla i LKPG =) hoho, det var kul, var tvungna att vara där 16.45, vi kom dit 16.44.40, alltså 20 sek innan deadline. haha, då undrar ni vad är anlidningen till detta??
Jo vi sitter i bilen på motorvägen , och väntar på den avfart som vi ska åka av vid, det kommer en avfart och camilla säger, Ida visst är det här vi ska åka av ??
Ida säger , Jaaa. ELLER NEEEJ !!!!!!!!!!! så camilla forts förbi avfarten, och ca 20 sek efter det så upptäcker ida att ojdå, det var visst där vi skulle svängt av. HAHA.. Så vi fick forts till nästa avfart, och ingen av oss är särsklillt hemma i lkgp så vi virrar runt i hela stan, hah och kör på vägar där bilar inte får köra osv.. Oops.. :D camilla var inte så glad på mig då.. Efter besöket i LKPG så forts vi iaf till IKANO, hih, hittade en biknini överdel och två underdelar =) Och en SVART klänning som ja ska ha på studenten . hahah (A)

resten av veckan har jag bara jobbat.. men idag är ja ledig och ska ev gå ner på stan snart. ...

Sen jobbar jag fre-lör-sön.. Yey.. Money.

Blev inge fira Anna 20 år på söndag i helgen, men inte mkt att göra åt när hon var tvungen att jobba, ( vet hur det är ) Men men =) får ta det en annan dag !

Nu ska ja städa lite i bombnedslaget .. MOHaHahah..

söndag 31 maj 2009

promenad / Tvätt / Thailand

Gick upp klockan 9 och gick ut och gick med Älsklingen i 2h ! Det var varmt! Men mysigt <3

snart ska jag gå ner i tvättstugan , har den mellan 12-17.

Imrn ska ja åka till linköping, själv :| usch, läskigt ju.. ska jobba innan oxå, 5.30-13..

Sitter o tittar på resor till thailand, ska åka dit i höst /vinter, det ser underbart ut. kosta vad det kosta vill :)

Veckan som kmr ska jag jobba 5dgr, ledig 2, fira Anna den 6e (: <3

Nä nu måste jag packa ihop tvätten!

//Ida

måndag 25 maj 2009

Hamnen x2 , marilyn monroe kuddar och max

Vaknade 7 idag, så gick upp och bakade vanliga muffins och kladdkaksmuffins, hoppas dom blir goda, får ju besök på ons så tänke bjuda på dom då:)

Sen efter en stund ringde camilla o var utråkad så åkte ner till hamnen och åt glass ! och gick in på glasoutletet, där ja köpte finfina marilyn monroe kuddar !!

Sen bestämmde vi oss för att åka o hälsa på anna på max o samtidigt få i oss en matbit ! Så det gjorde vi . mohaha.

När vi satt där ringde filip ( kims och camillas lillebror) Och fråga om vi inte kunde äta glass med honom i hamnen, camilla skulle iväg o jobba så ja följde med honom , sen skjutsade han hem mig.

Nu sitter jag här och ler över mitt fina inköp av kuddar, om en stund slutar älskling jobbet och hans mamma kommer sen och lämnar mina arbetsbyxor som ja hade glömt där, för JA imrn börjar ja jobba.!

Hilla rinde oxå när ja va i hamnen, fråga om vi skulle ses imrn, jag jobbar dock till 20 och börjar 05.30 dan efter så vart inte så lyckat..

Blev lite besviken idag...och känner mig jätte dum för det..
men en av mina bästa vänner fyller år om några veckor, och jag har verkligen sett fram emot det, vi skulle vara ett tjejgäng hemma hos henne och äta o dricka .. men idag sa hon att hennes pojkvän och hans kompisar oxå kommer dit lite senare, och jag har lite svårt för dom, gammalt groll... tror itne det kommer bli lika roligt när dom kommer nämnligen, alla blir som förbytta då.. man kan inte prata om vad man vill för man vet inte vad för öron som lyssnar... men samtidigt känns det taskigt o ba, jag går hem när dom kommer ? Jag är ju faktiskt där för att fira henne.. Men ja.. vart inte lika roligt längre bara.. alltså klart det fortf ska bli roligt , men inte sådär JÄTTEkul som ja innan tänkte mig.. :/ Klart att hennes pojkvän har rätt att vara i deras lägenhet oxå, och honom har ja inget emot , men lixom det finns 364 andra dar att välja mellan , måste dom festa just samma dag?? Nej nu känner ja mig jättedum, jag ska inte styra o ställa, och hoppas att du inte blir sur nu. Säger bara som ja känner <3

Ut i solen med dig nu ida!

lördag 23 maj 2009

Förlovning / Giftemål

Min Storasyster Linn har förlovat sig med sin Joakim, de kommer att gifta sig nästa år! Grattis ! <3

torsdag 21 maj 2009

H2o moppen

Sitter hemma o funderar på vad jag ska göra av dagen.. på tv är det "tvins" ( säljerskitprodukter till högt pris)

undrar vad folk gör såhär dags på dagarna, dom som inte jobbar alltså.. de flesta ligger väl o sover till typ 11, men jag kan inte sova så länge längre.. går upp senast 7.30.. hum.. skitväder är det oxå.

Åh, jag vill bara inreda.. och tapetsera om, och allt... vill ha snyggt o stilrent. men alla jävla små saker kommer ju fram efter ett tag iaf.. Hur gör folk??

och så vill ja ha tavlor !! massa fina tavlor.. buhu.

snart fyller anna år , hiih.

hör av er om ni vill ha sällskap idag.

Oao

heysan alla cpbarn

Hej, Jag har fått reda på att det är betydligt många fler som läser min blogg än vad jag trodde :D hih. så kanske måste börja skriva lite mer intressanta saker.

men kommer inte på så mkt att skriva bara :D

tisdag 19 maj 2009

Hade jag vetat hur det skulle bli skulle jag ALDRIG gjort det. Jag varnar er tjejer, för erat bästa.

måndag 4 maj 2009

Allt och ingenting!

Jadu, i helgen har jag jobbat, vart och ätit grillat hos camilla, vart och ätit grillat hos kims föräldrar och igår kom pappa hit och åt :)

Btw så var det den näst värsta lördagen som jag jobbat ( den värsta var när jag svimmade) .. Eftersom vi var hos camillla i fredags kväll och det drog ut lite på tiden och sen när vi väl var hemma ringde hans lillebror och ville ha sjkuts hem, såå somna vid 2 på natten + att katten gjorde så jag vaknade 100ggr tills dess att jag skulle gå upp 06.15! SÅ VAR LITE TRÖÖTT!

Idag har jag lekt med Anna =)! Det var jätteskojjigt, det var bara ja o hon, hemma hos henne! Kollade på film i "bion" och åt lite tacos osv ! haha man kommer på så mkt minnen när man är där! Tack Anna för en rolig måndag !<3<3<3

Imorgon är det tisdag, och alla vet ju vad det betyder....................

Idahoen

onsdag 29 april 2009

Suck.

Hm fick just en irriterande kommentar.

Jag : Mackan har fått körkort !
Kim: Ha, jasså är inte han ett år yngre än dig?
Jag : Jo, vad spelar det för roll.?
Kim: nej jag tänkte bara, då borde ju du skaffat det innan honom.
Jag: HAN LÄR JU INTE BETALT DET SJÄLV IAF. OCH DET GJORDE OCH ANDRA SIDAN INTE DU HELLER.!

hatar verkligen när folk anspråkar på att jag inte har körkort.! SÄRSKILLT DOM SOM HAR FÅTT DET BETALT! " det är väl bara o ta det" VISST, det är inte så kul att behöva spara till precis ALLT här i livet. jag vill kanske oxå bli serverad med en silversked i munnen.

OAO.

söndag 26 april 2009

Jag har inget liv?

Har städat idag på fm, ska iväg o jobba 12-20 snart.

Jag jar kommit fram till att jag inte har ngt liv ?:S
Om jag ställer mig frågan Vad lever jag för? Svar, Jobbet ? nej, skulle jag kunna klara mig utan, familjen? Träffar dom knappt, Vännerna?, vilka vänner? umgås ju knappt med folk , Min pojkvän ? Ja, han är den som får mig att vilja forts leva, kan inte tänka mig att vakna upp utan honom ! Han är mitt allt.

Nu tänker ni, oj vad deprimerad hon verkar vara då? Men så är det inte , jag satt bara och funderade över mitt liv, hur har det blivit såhär? varför är det ända jag gör att jobba städa sova och träna? det måste ju finnas viktigare saker här i livet? Men vad? och hur hinner man med det?

Förr i tiden var jag älskad av många, folk hörde av sig flera ggr om dagen , jag visste exakt vad som pågick i andras liv, och jag fanns där för dom.

Varför är det inte så nu?

Mina förädrar pratar jag med kanske 1 gg i veckan, träffar dom 1 gg i månaden,
mina syskon pratar jag med 1 gg i månaden med , och träffar 3 ggr om året.
mina vänner pratar jag med några ggr i månaden, träffar var tredje månad,
en av mina fd bästa vänner har inte änns vart i min lägenhet, som jag bott i i ett år:S vi träffades varje dag förut.

Man måste väl inse att man inte är liten längre, att man har blivit vuxen. trodde dock aldrig att det skulle vara såhär :S

90% av min tid går åt jobbet, jag vet att man måste jobba, men hur ska man kunna fördela resterande 10 % ?

puuh. ja , det kanske är såhär att vara vuxen.

tisdag 21 april 2009

21april

Grattis camilla i efterskott ! <3

Var o tränade idag med anna, det var kul .! hih

har inte så mkt att skriva, tror inte att det är så många som läser min blogg hlr:S..

Iväg o jobba om 10min.

torsdag 16 april 2009

Tvätta

Blää, tråkigt o tvätta. och tro inte att ja har lyxen att göra det i lägenheten, nej måste gå ner till den allmänna tvättstugan för våran är cp.. Suck, började 7 i morse, vart o tränat nyss oxå. fan va alla skulle hälsa på mig när jag stod där o svettades. :(

Jag fattar inte, känns som om jag bara går upp i vikt, känner mig verkligen fet för tillfället, och uppblåst, förstår inte varför :( Jag har ju inte fuskat med mat eller träning. Snyft.

Provade bikini nyss, alltså mina gamla, lixom förra sommaren när jag låg på stranden på gran canaria, lovade jag mig själv att gå ner i vikt till denna sommar. visst det har jag ju gjort, problemet är bara att jag gick upp i vikt innan jag gick ner, så det blir ju inte så lätt att hinna gå ner typ 10kg innan somamren. heh. aja var väl inte riktigt så depreimerande som det brukar vara att prova bikini, även fast jag såg fet ut så såg mina ben ändå annorlunda ut, fastare eller vad man ska säga, så det var ju en fördel.

Börjar 12.30 idag, mannen med dom svarta bågarna kommer på besök på jobbet så måste finslipa mig innan jag går dit..

Snart äre helg !

Auf wiedersehen.

söndag 12 april 2009

Påskmiddag / Krogen

Först när vi vakna så fick jag o kim o casper ett varsitt påskägg, ja ni läste rätt JAG ÅT GODIS IGÅR :D

sen lite senare åkte ja och kim hem till mamma för att äta lite påsk mat, var faktiskt väldigt trevligt ! Mycket skratt och lite tjaffs. tyvärr var inte min lillebror hemma, men får träffa honom en annan dag :)

När vi kom hem så väntade vi på att johanna skulle komma, och efter en stund gjorde hon det :) Vi satt och pratade och drack lite cider och drinkar, sen när klockan blev ca 21.30 drog vi till OT och hade trevligt, väntade på att räkan skulle sluta, vilket han lite senare gjorde, när vi hade druckit upp drog vi hem till räkans pappa och väntade på knet, sen vart det dags att gå till krogen, tellus.
jag var lite nervös att inte komma in eftersom det var 20årsgräns, men det gick ju som smort. väl där inne var det inte så kul fakitskt, det var FULLT med folk, man fick köa överallt. :/ och jag kännde mig faktiskt ovanligt liten (i ålder) träffa typ ingen jag kännde, förutom min kusin bella, men det var förväntat :P hon är alltid ute. hah.
JOhann o robin drog hem efter ett tag för johanna mådde dåligt. Så jag vart ensam med kim och knet, väl när klockan var 2 kom vi ut från krogen , meningen var att vi skulle börja dra oss hemmåt, meeeen, träffade en person som jag hade ett låååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååångt samtal med, ca 1½ timme . Det var välbehövligt kan jag säga. Jag var tvungen att höra hans åsikt. och FY FAN vad jag frös när vi stod o prata. Jag höll på att dö när jag skulle gå hem.! aldrig frusit så mycket!

Kvällen var ändå roligt tycker jag, kul att göra lite annorlunda saker som omväxling .:) Tack Alla <3

Jag har fått reda på en sak som har slagit mig vädigt hårt . Jag älskar dig "syster" , finns här för dig. <3

Och till en annan nära vän , kämpa. det är det ända som hjälper, ge aldrig upp!<3

träna med camilla om ca en timme, VÄLBEHÖVLIGT!!!!!!!!!! Ingen mer godis nu, var bara påskafton som var undantag.

//Ida Sälmark

fredag 10 april 2009

Trrränaa -1KG / Jobbet

Jobbade igår, det gick faktiskt väldigt bra !:) hih.

Var o träna igår med, och storhandla med camilla så hoppas att maten räcker ett tag nu =)

Långfredagen är tråkig. funderar på att städa lite, gjorde iofs det igår, men mina svärföräldrar hade vart här när jag var på jobbet och sa att det såg stökigt ut:O .. så hade väl inte anstängt mig tillräckligt :P

På måndag ska jag till svärta och fira påsk :) Hoh.. Och träffa lilla hunden.

vart och tränat nyss, och fick den glada nyheten att jag gått ner yttligare ett kg :) så 1+2= 3 :) Man blir så glad!! Och nej det var inte för att jag vägde mig tidigt, jag hade faktiskt precis ätit.

Så mitt träna 5ggr i veckan verkar funka =)

Får se om jag går till gymmet imrn, är ju faktiskt påskafton, tror jag hoppar det och går på söndag ist med camilla :)

så jävla irriterade btw, jag måste köpa hårfärg för camilla skulle hjälpa mig att färga håret i helgen, men stan har ju stängt hela helgen :'( Buhu..

Hejråå

onsdag 8 april 2009

Oxelösund, Snatteri

I måndags var jag och hälsade på jessica i oxelösund, ! Och självklart lilla linus <3
Glöm aldrig det

Igår tisdag så var jag först och tränade med Camilla , det var jobbigt ! men vad gör man inte :) Åt lunch på sunlight oxå. men dom hade ingen lingonsylt till panbiffen så jag fick äta fisken !

Sen så var det ju egentligen min lediga dag igår, men jag vart tillfrågad att jobba och jag är för pengakåt för att tacka nej ! Jag kännde på mig hela dagen att det var något som inte stämmde, och att någonting skulle hända, vilket det gjorde.

Jag satt inne på "kontoret" och hörde inte att det kom in folk i butiken, men när jag sen upptäckte det så stannade jag kvar några sekunder där inne och kollade på dom via kamerorna, vilket dom tydligen inte visste att vi hade. Jag såg att dom bettedde sig en aning konstigt. så jag går ut i butiken och kvinnan som var där inne såg mig, och blev jätte röd i ansiktet och gick fram till mannen och typ flamsa jätte mycket, jag såg att hon höll ngt i handen, såg ut som en snikers eller mars, så säger hon till mannen " Ska du ha den där eller " ( mannen har inte upptäkt mig ännu) Men gör det när hon säger så, då vänder han sig o tittar på mig o ba "öh vilken då , den här" (och tar fram en macka) . Kvinnan säger då att hon ska gå ut sålänge och börjar gå emot dörren, då jag säger " Tänkte du betala för den där eller? " Hon säger " VADÅ JAG HAR INGET " och springer ut, sen tittar jag på mannen och frågar honom " Tänkte du betala för den där elller? Annars kan du gå här ifrån " Mannen säger " hur mkt kostar den då? " jag säger " 23kr" , Då säger han neej jag ska nog inte ha den, så lägger han ifrån sig mackan och går ut genom dörren.. Suck.. hade jag inte stått bakom kassan hade jag gått och ställt mig framför dörren innan kvinnan hade hunnit springa iväg, men icke, aja, känner igen dom iaf så nästa gg dom kommer ska jag slänga ut dom direkt. dom har inget där att göra. !

Vart och tränat nyss..

mitt nyttiga lic går faktiskt jävligt bra, ! :) Har inte ätit ngt onyttingt sen i fredags !:) Även fast pappa höll en chokladkaka framför näsan på mig igår så tackade jag nej, duktig som jag är! !

Nää, nu ska jag snart till jobbet..

//Ida


söndag 5 april 2009

Träna / Lunch / Geni

Först imorse var jag o träna med Anna, gick ganska bra :)
Seen så kom jag hem och duschade, och kim ringde räkan och frågade när dom skulle komma, sen kom dom hit, och vi åkte och åt mat på china , det var sådär, maten alltså.
Sen tyckte vi att vi skulle göra något roligt, så vi åkte iväg och köpte ett geni spel, haha.. FAN så svåra frågor det var.. " vad händer 1847 " TYP. hm, robin vann iaf ! congratz :)

På tisdag ska jag till Jessica i oxelösund <3 <3 <3 MISSMISSMISS HER !

Ja annars händer inte så mkt mra. JO! sanningens ögonblick ikväll 21.00 ! missa ej!

Oao . //idahoen

lördag 4 april 2009

Träning plus vallarna

Japp, var och tränade i förmiddags, :) Ska dit imrn med, fast då med Anno, blir min 5e gång denna vecka ! (STOLT) och nej jag är inte någon träningsnarkoman, jag tycker faktiskt det är ganska kul och träna, så mår man så bra efter man gjort det.

Har börjat "mitt nya liv " , gjorde det igår, hehe får se hu det går, godissuget är större än någonsin.

Städade när jag kom hem från träningen, har bara hunnit med köket och bafrummet än så länge, blää..

Meen, sen så åkte jag kim och casper på picknick ! :D:D hah , på vallarna, det var nog det sämsta stället vi kunde valt, för det var massa folk som trodde vi var döva, " NÄMEN ÄR DET DÄR EN KATT DÄR ? " " NEJ MEN FAN VA COOLT MED EN KATT I KOPPEL " " ALLTSÅ ÄR DET DÄR EN KATT ? " Man ba hallå? vi ör inte döva. men fick iaf mest positiv kritik. haha.
Gott var det med, kykling, vindruvor, bireost, fetaost , sallad, baugette, vatten, kex :) <3

Ikväll blire bio, fast and the furious. !

Sheppohoj.

onsdag 1 april 2009

Kim Sälmark <3

Min underbara pojkvän, gud vad jag älskar DIG ! <3

Igår när jag och kim kom hem från hans föräldrar så sätter vi oss i soffan för att titta på andra avenyn, och då från ingenstans ger han mig ett litet paket ! :) Snacka om glad jag blev!! Hih, det var en parfym, armani diamonds <3 Och så sa han att jag fick den för att jag tog hand om honom och stod ut med honom när han hade dåliga dagar <3 Fick lite tårar i ögnonen må ja säga ! hih.
Så himla gulligt!!!
Jag Älskar dig Kim.

Då nu och föralltid <3

måndag 30 mars 2009

Hm..

Ja idag är det en ledig dag. !

Vaknade halv 8 av att persienn mannen kom hit och plinga på dörren. "jippi" not!
vid 12 åkte jag o kim och åt mat på american pizza, sen åkte vi runt på lite affärer, tex öb där vi köpte påskgodis till varran . haha.

var även på MIO möbler, hittade en JÄTTEfin soffa. men nej , det vart ingen.

Håller på och tvättar, förhoppningsvis snart den sista maskinen.

Ska snart iväg o träna, ensam. Skulle gått med anna men när jag ringde till henne vid 2 tiden så sa hon att hon inte kunde för hon va med en anna kompis. :/ Tråkigt o träna själv ju.!
Camilla är sjuk så hon kan inte heller följa med :( Bllää..

Undra vad det blir för mat idag ?

/ Ida

söndag 29 mars 2009

Fack som har ett fack?

Tjena mittbena alla glada,

Idag har jag vart på jobbet, och det var riktigt skönt att sluta "19" ist för 20, alltså klockan var ju 20 i sommartid men känndes som om det var mycket tidigare ! Weej.!

Igår fira vi Mamma, som fyllt ! Var på ikea och sedan på kvällen på rhodos och åt mat :)
det var en trevlig dag och jag hoppas mamma var nöjd och glad ! <3

Stod i duschen nyss , och funderade på olika fack, alltså typ handelsanställdas fackförbund och bla bla.. Så funderade jag över om alla fack har ett fack, alltså några som kan hjälpa dom på facket om dom får problem :D haha låter kanske lite konstigt men, ja det funderade jag över iaf.. om det finns ett fack som har ett fack som har ett fack som har ett fack :D

Min pojkvän ska börja på securityn ute på skavsta, haha och han skulle ha prov här om dagen, så han förhörde mig för att lära sig lixom :D
Då var det en fråga , finns det någon som vi inte får "kroppsvisitera" ?
Jag sa, Nej det tycker jag inte att det finns, svaret var fel. dom får inte visitera KUNGLIGHETER , och "reinfeld gubbarna" JÄVLA BULLSHIT! Så himla stört !!!!!!!!! " nej dom är inget hot för sverige" SURE!, kungen kanske skulle bli värsta självmordsbenägen och ba , nee men jag vill att sverige ska följa mig i döden så jag släpper en atom bomb..
usch säger ja bara.

Imorgon tänkte jag träna, vet att jag inte borde eftersom jag är lite sjuk men vafan, jag är inte alltid ledig......
Sist jag vägde mig hade jag gått ner 2KG ! :D fatta gla jag blev.. haha Och nej det var inte vågen som visade felm vägde mig minst 15 ggr på en våg och sen 2ggr på en annan :D tihihi !
Nu tänker ni , ja men 2kg är ju inte så mkt, JO det äre, ta fram två mjökpaket och håll dom i handen så får ni se att det faktiskt är rätt mkt !!!!! Man blir glad när man ser lite resultat så nu är jag peppad! :)

Nää nu orkar jag inte skriva mera .

//Idahoen.

fredag 27 mars 2009

GRATTIS / Jävla dator / Sjuk

Grattis Mamma som fyllde 50 år igår!! :) Ska fira henne i morgon ! HIHI

Ja jävla dator. . Den fuckade upp sig i förrigår, så igår fick jag ominstallera den :'( buhuu.. nu har jag INGET på den kvar.. Suck

Ja jag är sjuk, men har inte råd att stanna hemma :( Måste till jobbet .. börjar om 2h.

Jag vill ha VÅR , så jag får använda mina nya skor =) , dock redan använt dom en gg, men det var pinsamt för det var massa minus ute. haha..

usch. ge min 1000 ipren så ska jag gå snart..

glömde min ringar i svärta oxå när vi sov där :(

Snyft.

// The One and only. Idahoen

lördag 21 mars 2009

Västsibirisk Laika / T-röd

JAG HADE SKRIVIT ETT JÄTTE LÅNGT INLÄGG.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OCH NU BARA FÖRSVANN ALLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JÄVLA IDIOT FITTA.

JAG KORTAR NER DET JAG SKREV:

IDAG FICK JAG TRÖD I ÖGONEN AJ.!
SVÄRFÖRÄLDRAR SKA SKAFFA EN VALP. BUHU, JAG VILL MED
MEN SKULLE ALDRIG BYTA CASPER. MEN VILL HA EN HUND OXÅ.

MIN SYSTER VAR PÅ FEST MED CARL-PHILIP OCH JAG HADE JÄTTE ROLIGT OC H SKICKA MASSA SMS TILL HENNE HELA KVÄLLEN MED ROLIGA SAKER SOM HON KUDNE SÄGA TILL HONOM. HAHA...

JAG KOLLAR PÅ VERONICA MARS.

MAMMAOCHBROR VAR HÄR IDAG. KUL.

bajs hejdå.

torsdag 19 mars 2009

Mysmiddag

Igår var Anna o bella här på middag :) Det var jätte trevligt, lite hetsiga diskuteioner bara ! heh.
Jag hade städat sen klockan 09.00 till 15.00 när jag började jobba, och när jag var på jobbet ringde kim o sa att han skulle ta hem lite kompisar dit för förfest, (dom skulle ut med jobbet) , så jag fick lite panik eftersom jag städa HELA dan, så när jag och bella och anna kom hem sen så såg jag lite saker som inte var som det jag hade lämnat det och vart lite irriterad, fast sen när jag pratade med kim när han var på väg hem fick jag reda på att dom hade vart ca 20pres här, och då kunde jag inte vara irriterad längre för det syndes inte att det hade vart så många :P.. heh
Men iaf, fick romerskabågar av anna , hah. det var jätte gott!:)

Ska jobba idag, om några timmmar .. jag vill ha lönespec, men hade inte fått ngt idag.

På lördag kanske ev mamma och niclas komemr hit på besök.

Ida <3 Kim

//ida

onsdag 18 mars 2009

dadsada

Long time no see.!

Längesen jag skrev här i min lilla blogg.
ja inte mkt intressant som hänt kanske=) Men men, har vart lite på stan med camilla, vart och tränat några dar, och idag har jag städat HELA lägenheten! får ju finbesök idag. Anna och Bella kommer hit och ska äta taco ! hih , dock blir det lite sen middag men hoppas dom inte blir arga !

Snart ska jag till jobbet! har vart ledig i två dagar så nu äre dags att ta mig till jobbet :)

Kimm stackaren har vart sjuk i några dar, så jag har tagit hand om honom ! sötnosen <3

Casper är busig och nu komemr ja inte på vad jag ska skriva mera.

//ida sälmark.

tisdag 10 mars 2009

Norköööping.!

Åkte till Norrköping idag 9.40 gick bussen!
Det var trevligt må jag säga :)
Gick massa på stan !!
köpte ett par chino (Svarta)
En bäääsch jacka =)!
bh
Tröja från NY
spagetthi meture
en schaaaaal
och lite bussaker till 3½ årsdag den 12:e !

Träffa hilla en sväng oxå.
Ingen syn efter LisaoLollo dock :( typiiskt. saknat dom massa!

Tack Anna för en jättetrevlig dag <3 hihi!

När jag kom hem hade jag lite modevisning för kim. Haha.
Sen vart jag lite deprimerad över allt jag ätit idag ( KALLA MIG NYTTIG IDA OM DU VILL ANNA ):D Så jag gick o träna i ca 50 min , orkade inte mer:P

Vill sola! . .

<3

måndag 9 mars 2009

Heute bitte.

Har mått skit dom senaste dagarna, så jävla halsont. !!!!! har knappt kunnat äta nånting, nu känns det lite bättre iaf, behövde iaf inte gå upp mitt i natten och ta panodil, kunde hålla mig till morgonen.!
Idag fyller Johanna 21 år ! Grattis <3
Kan tyvärr inte åka ut till ockle som planerat för jag måste jobba idag, var lite probs på jobbet som jag var tvungen att lösa genom att jobbba. Men jag har ju faktiskt vart ledig i två dar så jag får allt ta att jobba.
Imorgon ska jag och anna till norrk ! Hade vi tänkt iaf :)
får bannemig hoppas att jag är bättre i halsen då.
Sen jobbar jag heela långa veckan efter det, men det brukar gå rätt fort !

Köpte en jävla "vågtång" igår, inte att rekomendera, den sög. Kim ska åka och lämna tillbaka den åt mig idag <3

annars har det vart en trevlig helg, var ute och hälsade på svärföräldrarna i lördags, fick mat osv :)

Vill sola snart !!!!!!!!!!!!!!!

Auf wiedersehn // Idahoen

onsdag 4 mars 2009

nervös...

Nu börjar jag faktiskt bli lite nervös, min framtid ska inom några timmar fastställas.. Och jag har ingen aning om hur de kommer se ut.. Buh..

Undrar när dom ska bli klara med mina fönster egentligen :( tar så jääääääääääävla lång tid.

Casper den sötnosen ligger och snarkar bakom huvudet på mig :P haha. knäppot.

Känner för o träna, men hinner inte nu innan jobbet, och efter blir ju lite sent.
och mrn kommer ja absolut inte hinna för då börjar jag 10 och slutar 20.:(
så får väl bli på fre förmiddag .. och ev lör och sön..

//Ida Sälmark.

söndag 1 mars 2009

Träna träna träääna

Har vart och tränat med Anna o bella idag, vilket blir ett total på 4 ggr denna vecka :) Hih.. Faaast märker fortf ingen skillnad....

jaja, ska snart dra och äta middag hos far min :) Tacos, grymt längesen faktiskt !

ja, behövde inte vara orolig över mitt mars schema så länge :) fick en till dag idag. Tack !
Känns lite konstigt att vara ledig faktiskt , tycker om att jobba, .
Stan med Camilla imrn ! ska se om ja hittar nå fint, och hjälpa henne o hitta nått!
Ev färga håret imrn oxå.

Har nog inte hänt så mkt annat som är roligt att berätta......

/adidiaida

torsdag 26 februari 2009

.........

Var och träna i morse med Anna !
vart kanske ingen hårdträning för min del, men lite iaf ( jag är ingen morgonmänniska)
Sen när jag kom hem så var kim fort hemma så vi prata lite och sen lagade jag lunch, mackaroner och köttbullar :) vart mätt fort, men nu efter en halvtimme är jag hungrig igen:( Men får hålla mig i några timmar tror ja..

Jag fattar verkligen inte, Jag har börjar träna ( inte så mkt dock, men ändå mer än förut,)
och jag har ändrat min kost, är mycket fisk och knappt någon godis.. Och läsk , det dricker jag bara i undantagsfall.. SÅ då undrar jag VARFÖR i helvete går jag inte ner i vikt :( ... Jag har läst på internet att det inte går att bara träna, det hjälper inte så mkt, utan man måste ändra sin kost, men va fan det har jag ju med gjort. varför rör itne vågen på sig då? ? I dont get the picture.

personal möte på ons, ska bli trevligt..

Snart iväg o jobba, börjar 14.

Byebye.

onsdag 25 februari 2009

tråkk

Tråkig dag idag..
Ska snart iväg o jobba, får se om jag får reda på när personalmötet ska hållas :)

Annars, har jag bara tråkigt.

Är i starkt behov av nya jeans.

/ida

måndag 23 februari 2009

Kunde jobbat istället..

Idag har jag haft en helvetes dag.

Började med att jag skulle träffa jessie, och ev vara barnvakt, men fick ett sms om att hon inte kunde i morse.
Sen bestämmde jag att jag skulle sola med camilla, men hon kunde inte heller sen.

Så jag gick och tränade i fm, jobbigt satan, blir så jävla varm hela tin!!
Sen försökte jag övertala kim att skjutsa mig till fotografen som jag skulle till om en timme, men nej han "hann" inte det tydligen. Så jag stormar ut ur lägenheten vid 15.50 skitförbannad på allt och alla. utan vetenskap om vart den där jävla fotografen ligger drar jag ut på äventyr, efter mycket fram och tillbaka hittar jag en kiosk som ligger i närheten och går in där och köper mig en köttbulssmacka och en loka, samt frågar efter vart jag ska, står och försöker fatta vad tanten menar , sen går jag ut och letar, hittar äntligen vart jag ska, så jag smiter in vid receptionen och sätter mig och tuggar på min macka, (hade lite smått blodsockerfall efter en timmes träning och 5km senare) och då kommer hon, fotografen alltså och jag med rödbetsallad i hela ansiktet bara tittar på henne och försöker få fram att jag har inte tid förrens halv 5, och hon säger att den innan hade avbokat så jag var på tur , FAN tänkte jag , jag var ju så jävla hungrig, fick iaf äta lite till innan fototagninen, och DÅ äre nån jävla elev där som ska stå och titta på när jag klär av mig till topless. men nää hon gick när jag fått av mig bhn hah.
Det tog typ 1min att ta korten, sen började den eviga vandringen hem igen, när jag var halvvägs hemma ringer kim och frågar vad han ska göra för att jag ska bli glad igen, fall han ska komma och hämta mig, eller om vi ska åka och äta nått. " på tiden tänkte jag " men sa nej tack jag är nästan hemma nu.

Så ja , som min rubrik lyder , kunde jobbat idag istället, allt vart ju inställt . jag vart lixom erbjuden jobb imorse , men tackade nej för jag hade ju så roliga saker inplnerade. Suck, där försvann ca 600 spän. helt i onödan.

Aja ska laga mat och farsan och kim nu.

Hej,

söndag 22 februari 2009

saasade

Söndag..

Idag är det söndag för er som inte vet det, lite segt.. ska jobba 14.30, har städat lite på fm, för min vän jessie kommer imrn :) och lilla Linus <3

Juste, Kommer antagligen få heltidstjänst i mars :D:D hiih, yeey !

nej men,,, träna någon dag kanske ????????????????????????????????

Oao

torsdag 19 februari 2009

sjukt

Grattis Gumman <3 <3 <3
Jessie fyller 21 idag ! Weeej ! hihi :)

Det är helt sjukt hur mkt man inte vet, får reda på saker hela tiden, hemska saker!
Som tillexempel mina vänner kommer och säger till mig nu att dom har vart med om, det känns jätte jobbigt att inte kunnat funnits där vid tillfällena. Stöttat dom, skyddat dom, Jag känner mig helt borta från omvärlden. :(
Förlåt mina vänner.

Sen har jag fått reda på en till sak om en person som ansågs vara en av den trevligaste jag träffat, men som mystiskt gick upp i rök, nu har jag fått reda på varför.! och jag blev minst sagt chockad. Snacka om att känna sig lurad av den fasad personen gav.

Imorgon blir det jobb igen! Ev fotografen, annars får det bli på måndag.

Oao //idahoen

onsdag 18 februari 2009

Tralaaaa

Var på FIKA med Anna igår :) Min födelsedagspresent^^ .!
Åt Grekisksallad till förrätt, Kykling till varmrätt och Vitchokladmousse till efterrätt!:D Hoho, Det var gott:)
Tack Anna för en väldans trevlig kväll! <3<3<3<33<3<3<3

Ska snart åka iväg till jobbet ! 14-20.15 jobbar jag idag!

Har vart runt i hela stan och matat alla djur oxå, ( är lite katt och kanin vakt och nära och kära)

TRÄNA IGÅR OXÅ ! KLOCKAN 08.45 !!!!!!!!!!! GAH vad jobbigt:P

// OAO.. Idahoen

måndag 16 februari 2009

Måndag !:D

Idag är det måndag,ingen som kanske fattar vad det betydet för mig men ändåå:P hjihihihihihihhhiihhihii....
Imorgon blire äta på fika med ANNNNAAAA :D yyeyeye..
Var på LF idag, dom ska nopg kunna fixa fram lite cash till mif säger dom !:D


Happy.!

///idahoen

lördag 14 februari 2009

Sweetheart<3

Gumman !

Jag lider med dig för det som har hänt, och jag finns här för dig 24/7 .
Du kommer klara det här, och jag kommer att hjälpa dig så mycket som du vill!
Ingen ska behöva gå igenom något sånt här ensam, och även fast du var en pain in the ass från början;) , så Älskar jag dig nu <3 Du är en av de finaste vännerna jag någonsin haft, och jag lämnar dig inte i sticket.
Var stark Sweetheart!
Och hälsa ditt underbara mästerverk från Ida, jag saknar er så <3
Your beloved Ida

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Alla <3 Dag idag !
Har vart på bio med Älsklingen, sätt valkyria! Kanske inte hamnar högst upp på listan men nja någonstans i mitten!
Det var ju huvudsaken som räknades :)
Älskar Dig Kim Sälmark.

onsdag 11 februari 2009

En aning irriterad men samrtidigt väldigt glad!:D

Jag börjar bli lite trött på en viss person, som vägrar att respektera att det är 1 !!!!! sak jag inte har velat dela med mig ännu med henne, Men det är inte bara med henne!!! det är det hon inte förstår, bara för att visa anspråkar sig på att veta , så betyder det inte att dom faktiskt gör det.
Jag har bestämmt att inte berätta för någon förutom kim om den här saken som min vän så desperat vill veta, och det har sina andledningar, men hon tror mig inte. Och skriver i sin blogg om att hon itne kan lita på mig? och att jag går och säger massa till andra med undanhåller det för henne? Jag har som sagt berättat mina djupaste hemligheter till henne i förtroende, och hon har aldrig vad jag vet spritt dom vidare, vilket jag är glad över. Men jag tycker bara inte att detta har med någon annan än mig själv att göra, för jag ORKAR inte med allla jävla frågor som kan komma att ställas om man sa något. Varför älta ? varför bli så sur? varför kan man inte bara respektera mig , att jag inte vill av personluga skäl diskutera detta med någon just nu?!

Nu till den glada delen !:)
Min lite korkade mamam om jag får säga det själv,:D haha (nejdå) har precis kommit på att jag faktiskt har en försäkring,anledningen till att vi började prata om denna var för att jag för några veckor sedan fick ligga på sjukhus, och att jag skulle få ersättning från försäkringen för det, när vi pratade på där så kom jag ju även på att jag opererade ut en realtivt stor knöl ur bröstet för ca 2 år sedan, vilket jag inte anmält till försäkringen, + att jag har ett stort ärr på ca 4cm som inte är särskillt fint , så nu imorgon ska jag ringa runt till sjukhus i sverige och be dom skicka intyg på mina vistelser på sjukhuset ! :D Så jag kan få masssa pengar, okej inte massa men lixom bara för att jag sov på sjukhuset får jag 600spänn:D hihih lite nytta äre att ligga på det där stället ! hihi så nu är jag jätte glad faktiskt! vem tackar nej till pengar lixom?!

Ska träffa Anna på tis :D En riktigt vän som man kan lita på <3

tisdag 10 februari 2009

Congratz Kim , Börjar bli lite skakig

JAPP! Min lilla pojkvän fyller 23år idag, gammal som gatan:P Snart 30 för tusan.. HIh.. Nej då;D
Jag bakade scones åt honom i morse, och gav honom lite fina presenter :) Tror han vart väldigt gla! Nu har jag bakat hela dagen, rulltårtor och kladdkaka<3
Grattis en än gång Älskling.! Me Loves You.!

Börjar bli lite skakig, inte många dar kvar :O Buhu... Hjälp .! läskigt ju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=)

Auf wiedersehen.

//Idahoen glad som en krabba !

söndag 8 februari 2009

slut jobbat!

Ja, nu är min hårda vecka äntligen slut, sen i tors har jag inte gjort annat än att jobbat och sovit,
har vart tufft må jag säga ! !

Nu sitter jag och väntar på att klockan kan bli 00.00 så jag kan gå in och boka tågbiljett.Sååå segt tiden går när man bara sitter o tittar på klockan.!
Kollade på beck nyss, <3 LOVE ! haha även fast jag sett dom 100 ggr så är det alltid lika roligt :)

Imrn blire att städa och handla till på tis då kim fyller år och vi får besök:)

Pratar lite med Lollo på msn oxå , haha vissa är ju bara för mkt .! ellerhur? Lollo:P

och lilla cippen då, jo han ligger här o sover hos mig, lilla gubben.

Where ever you go, what ever you do, I will be right here waiting for you. <3

tisdag 3 februari 2009

Norrköping <3

Åkte med tåget 10.35 till norrköping !:) Yeey, Först gick jag på stan och kollade efter kläder :) Hittade lite underkläder, t.shirt och en kofta , Jätte fint och även massa presenter till kim!
Sen ringde jag mina kära vänner och sa att jag anlänt i norrköping. Så lollo kom och mötte mig vid museet, och vi gick hem till henne, där Lisa var oxå :D:D:D Jätte roligt att se dom igen <3
Verkligen, hade nästan glömt hur dom såg ut . haha ! Jag hade med mig lite fikabröd så vi satte oss och fika och jag fick se deras grymt snygga lägenhet!
Sen bar det iväg till ett stall, där vi skulle göra massa grejor med en häst . Sen iväg till nästa stall där vi skulle kolla på när lisa&Lollos häst blev "skodd" hah läskig hästa, fett stora:P en var typ 170 i mankhöjd! hih.. Sen efter det åkte vi hem till dom igen och åt mat, och sen gjorde vi oss i ordning lite och gick och fika på stan.. Och sen var klockan redan 19.00 och jag var tvungen att gå till spårvagnen :(
Dagen har vart fylld av massa glädje och skratt, Tack tjejer ! Ni är guldvärda :) <3

måndag 2 februari 2009

Norrköping here i come

Norrköping i morgon 10.34 tåget :) Yeeey, hih ska åka och hälsa på Lisa&Lollo !!
Ska blir jätte roligt ! Kommer nog kännas lite knäppt att åka tåg igen men det blir nog bra :)
Ska kolla lite på stan innan jag träffar dom oxå, hih se om jag hittar ngt spännande !

Pappa har vart här och ätit hamburgare idag :) fick 4.7 av 5 i betyg ;) av honom . Haha.
Han stannade ett bra tag, vi satt i videosamtal med min syster nere i lund, det var verkligen uppskattat :) hih.

Annars har jag inte gjort mkt idag, jo jag och kim har vart och handlat, + att vi tog en fika på city gross :) jätte billigt där. hihi vi är ju för konstiga ;) <3 Men jag älskar dig ändå!

Nej nu ska jag busa lite med kissen och sen äre dags att slå in lite paket till Snutten som fyller 23 den 10onde:)

Oao Idahoen

onsdag 28 januari 2009

Hungriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag är skit hungrig, men orkar verkligen inte laga mat.!
Skulle äta på mc med en kompis men hennes bil är lite konstig så hon kunde inte hämta upp mig, var nått med att det inte gick att köra sakta:S Jaja ,, Och jag är för lat för att gå :) Så får hungra ihjäl helt enkelt.!

Fått mitt schema idag:( Buhu. Nästa vecka jobbar jag såhär

Tors: 13-20
Fre 05.30-20 !!!!!!
Lör 8-1545!!!!
Sön 14.30-20 !

BUHU. ofta jag kommer palla? Men mina chefer är så snälla så på fredan när jag jobbar över 12timmar så får jag beställa vilken mat jag vill :) hihi och äta vad jag vill på jobbet .. haha så betalar dom, fatta att jag kommer äta allt ! haahha..

Aja..! Snart äre dags för resa till norrk !:)

// Idahoen

Onsdag

Idag är det onsdag. Jobbade igår, gick faktiskt bra :)
Det ända var väl att jag hade missat alla jävla erbjudanden så jag sa fel till kunderna hela tin. Hah..
Snart ska jag iväg ännu en gg till jobbet, 14.-20.15 idag.
Vet inte vad jag ska göra ikväll riktigt, Kim ska ha Lan här så känner inte riktigt för att vara ivägen. Humm..

Aja städa lite innan jobbet.

Cya.!

söndag 25 januari 2009

Dag på jobbet, kvällen på akuten.

Dagen igår (lördag) började med att jag gick upp klockan halv 7 , sedan bar det av till jobbet.
När jag vart på jobbet i några timmar så hände ngt, Jag svimmade.
Andledningen till det vet ingen riktigt . Jag hade iofs sovit väldigt dåligt natten fre-lör och mådde kanske inte riktigt helt psykiskt bra heller, men iaf.. efter jag svimmat ringde jag mina chefer och sa att dom fick komma och ta över för mig, sen ringde jag camilla och bad henne komma och skjutsa hem mig, vilket snäll som hon är gjorde. TACK för det.! Hon övertalade mig att åka till lassarettet, vilket vi gjorde, det här är inte första gg nämligen.

Väl på sjukan tog jag massa prover, bla ekg och ouls osv, pulsen låg på 140 , det är INTE normalt i viloläge, den ska ligga på ca 70. Ojoj tänkte jag. Så dr bestämmde att det var bäst att jag stannade över natten så dom fick hålla koll på mitt hjärta, ifall jag skulle ha ngra rubbningar:/

Så jag vart inskriven och fick gå omkring med massa sladdar på kroppen. inte så kul, men efter ett tag kom mamma och kim, <3 så snälla .! höll mig sällskap till klockan 19 , då var besökstiden slut............. så jag fick leka med alla saker kim hade tagit med sig, ex min dator:D dock så glömde han filmerna och the sims skivan så kunde inte spela mkt annat än schack på datorn:P
Men eftersom jag inte fått så mkt sömn så försökte jag sova lite, men det var en konst i sig själv. tanter som snarkade, sköterskor som sprang fram och tillbaka in i rummet, usch usch. var ingen trevlig upplevelse..

Dagen efter iaf dvs idag. så väckte som jävlarna mig klcokan halv 7 !!!! tände lamporna och ba nu äre dags att gå upp:S cpn tänkte jag då.. så då vare bara att gå upp och äta frulle och sen sitta och vänta på dr. sen kom han, och sa att hjärtat hade vart fint hela natten och jag skulle bara ta ett blodtryckstest sen skulle ja kunna åka hem.. YEY tänkte jag.

Dock typ 2 timmar senare när jag skulle göra det där jääävla testet så vart jag svimfärdig igen! fan täntkte jag och syrran ba "FORT HÄMTA EKG " så det gjorde dom och kollade mitt ekg, då trodde jag det var kört, fan jag skulle få stanna en natt till , men icke. :) Sen kom det en till dr och sa att det var inge större fel på mig, vissa är känsligare mot blodtryck än andra.. så jag var välkommen att gåhem. FAN så glad jag blev :) Ringde snutten på en gg och bad hankomma och hämta mig ! Vilket han gjorde.!

Så det var min lilla historia om dagen då allt kunde gått fel.

Tack alla som brytt sig och hälpte mig .! Ni är guldvärda <3

//Idahoen

fredag 23 januari 2009

Ajaj

Smärta.! Kom nyss hem från jobbet, eller ja hunnit ätit och plockat undan, men just nu sitter ja o kollar tv och har en väldig smärta i fingret, när jag diskade så råkade jag skära mig i pekfingret, NEJ det var inte så skönt. blodet bara sprutade .! så jag satte på ett plåster, och det vart inte så mkt bättre, spännde det liiite för hårt så när jag hade ätit klart så var fingret helt blått.. Oops.

Men nu har jag bytt plåster, satte det inte lika hårt. :) men värker som faen.

Jahapp, vart ingen bio idag.. Får sitta hemma själv istället..
Eller måste gå och lägga mig snart för jag börjar klcokan 8 imrn .

Pratade med min ena chef idag, Hanna. Hon är så lätt att prata med så även fast jag var väldigt nervös innan ( kunde knappt sova inatt) så gick det bra :)

Kanske uppdaterar lite senare.

Cya.

torsdag 22 januari 2009

Mannen med de svarta bågarna + Risifrutti

Ja du läste rätt. Mannen med de svarta bågarna var inne hos mig idag på jobbet. Och ni som inte vet vem han är , så ska jag berätta det. Chefernas chef, "the man" heh, nej men han och två av sina kollegor kom in och skulle kolla så allt stod rätt till. HELT UTAN FÖRVARNING. Jag drog en snabb blick genom butiken och såg faktiskt inte någon större fara, dom gick omkring och fotade och inspekterade, Lite pinsamt lr ? JA!

Sen har jag blivit helt konstig, måste prova allting som jag aldrig tyckt om, typ risifrutti, jag tvingar mig att äta den där äckliga smörjan för att jag tycker att jag borde tycka om det, samma sak med french hotdog, jag vet att jag hatar det, men ändå gör jag iordning en sån ibland, så sjuk jag är. Hade till och med senap på korven 2 dggr i rad även fast det är det vidrigaste jag vet :)

jaja:P

Pratade med mamma idag, känndes bra :) Berättade saker i förtroende för henne och jag tror hon är den ända jag kan vara säker på inte råkar ploppa ut det. hih.

Stan med ANNA på måndag :):):) för er som läste mitt tidigare inlägg stod det camilla, men hon ville inte, men anna går minst lika bra att umgås med <3

Jag börjar bli nervös (: Resfeber tror jag :P

// Idahoen

Löning

Imorgon får man mödan för besväret, L Ö N.
Fick specet idag, Man kan ju tycka att man kan få lite mer när man jobbar hela julhelgen osv,, Men tyvärr spelar det ingen roll inom handel, jaja jag ska inte klaga, fick mer än många andra som jobbar 100% Men det svider ju lite ändå. För nu imorn när pengarna kommer in, ska jag betala resten av min dator, lägga undan matpengar, spara 5000, köpa kims födelsedagspresent och allahjärtansdag:O + betala a-kassan, så blev inte mycket kvar att hänga i julgranen tyvärr.

Stan med Camilla på Mån? tror jag iaf, hon har inte riktgt bestämmt sig.

Bio imrn med Kim,<3

Jobba fre,lör sön.

Yaya. Have a nice day. Off to work .!

/idahoen

tisdag 20 januari 2009

Yeey

Jobbat idag :) Var inte lika tråkigt som vanligt, körde lite träningspass mellan kunderna, haha måste sett ganska kul ut när jag kom ut helt anfådd och skulle serva dom .! haha
När jag sluta kom snuttis o hämta mig o vi åkte och handla lite som vi skulle äta :)

Ikväll har jag ätit och suttit vid datorn och kollat tv, men även haft ett grymt jobbigt träningpass. ja för typ 1 min sen stod och och hoppade på golvet, ja klockan 00.40 en tisdag ( tekniskt sett onsdag) haha det är skönt faktiskt att hopppa lite . men blir helt slut :P
Måste ta vara på alla tillfällen att träna nu eftersom jag kanske inte har råd att köpa gymkort på ett tag .! Sparar ju till ngt , som ja inte tänker berätta för ngn så försök inte, ska bli en överraskning :)

Om några veckor fyller Älskling år :) Någon som vet vad man kan köpa för fint till sin pojkvän/sambo som fyller 23 ? Tacksam för hjälp!!

Sen äre mars, och få äre vår 3½ års dag <3<3<3 Myspys! + Mamma fyller 50 och Syster 22 :)

April kommer deklarationen och hoppas att den visar ngt positivt :):)

Sen äre MAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YEYEYEYEYEYEYEYEPYEYEYEYEYEEEEY ! Längtar!:)<3

Nej, ska göra lite situps nu :)

Cyalater..
Mrs Sälmark.

lördag 17 januari 2009

2008

Saker som hände 2008

- Tog Studenten
- Åkte ett antal ggr till IKEA
- Besökte vingåkers factory outlet ( vilket btw sög)
- Var på IKANO
- Var i Ullared
- Fyllde 19
- Åkte till Gran Canaria på 3års dagen med kim<3
- Casper kom till
- Jobbade på Åhlens
- Fick jobb på pressbyrån

Nu har 2009 börjat, kanske blir ett spännande år, förhoppningsvis händer många spännande saker har ju planerat lite. men shh det får bli en överaskning.!

tisdag 6 januari 2009

Gymmet idag.! God i am good.
Jobba ons-fre , sen ledig helgen. På stan med syrran, måste ju umgås lite med henne innan hon flyttar .
Har inte mkt mer att säga..
Åka och handla nu.

///////////////Idahoen.

lördag 3 januari 2009

Jag får väl börja med att önska alla ett gott nytt år, hah.. har inte skrivit på ett tag , sitter faktiskt inte så ofta vid datorn även fast jag precis köpt mig en egen :P Har inte riktigt haft tid.. men nu ligger jag här i sängen och tänkte skriva ngra rader, har inget bättre för mig .! Kom nyss hem från Camilla, vi har kämpat oss igenom mario kart på nintendo 64, haah grät en del innan det var avklarat.. vem kom ihåg att det var så klurigt. På mitt ( kims ;) ) nintendo ds är det inte alls lika svårt:P, nu tror ni att jag inte gör annat än att spela tv spel men det gör jag sörrni.

Nyår var helt ok, bjöd på middag hemma här , några av kims barndomsvänner med flickvän och kompis, vart lite mycket för vissa, men helt klart värd kväll.

Har inte planerat så mkt för det kommande året, har väl mest tänkt mig att jobba.. är så otroligt glad över att jag går på fast anst. i mars :) inte många som har jobb i min ålder nuförtin..
så får det mig att kkänna mig glad ´, att lixom även fast jag haft en dålig skoltid så går det att få jobb. jag är verkligen ett prakt ex. av 600 sökande vart det jag som kammade hem det, och det är jag riktigt stolt över!

har vart och tränat idag med, la träningen på hyllan ett tag över julonyår, men nu ska ja fan påt igen.!

casper bara vääxer och vääxer .. lilla gubben<3

och min kim är ute och plogar snö stackarn, hoppas han kmr hem snart så jag kan värma honom. <3

oao idahoen